|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Nese karaböcek Duyun Beni Albüm Adı : Batsın Bu Dünya Ağla gözlerim ağla zamanıdır Aşkımın şimdi son baharıdır Bu yağmur bu rüzgar bu fırtına Gönlümün isyanı feryadıdır Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni Bu aşkın hikayesi böyle bitti Yoksulluk beni benden senden etti Gönlüme sev diyen kadere bak Aşkımı ömrüme haram etti Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni duyun beni Verin beni [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Orhan Ölmez Acma zülüflerin Acma zülüflerin yar,yar, yellere karsi senin zülfün benim, benim telim degilmi? bülbül figan eder güllere karsi o yar benim gülüm gülüm gülüm degil mi? sallama saclarin yar, yar, sen de kurursun azrail misali yar yar canim alirsin etme bu cefayi yar yar kanlim olursun bu kul senin kulun degilmi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (02.07.2010 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|