Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.07.2010, 07:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 946 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Polis Okulu Ağustos ayında teslim edilecek

Sivas Polis Meslek Yüksekokulu’nun anahtarı 2010 yılı Ağustos ayı sonunda Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilecek.

2006 yılında Cumhuriyet Üniversitesi kampusu arkasında bulunan 156 bin metrekarelik alanda 30 bin metrekarelik kapalı alana kurulan Polis Meslek Yüksekokulu binası bir çok sosyal tesiside içinde bulunduruyor.
Ağustos ayının teslim edilecek olan binada boya çalışmaları bitme aşamasına geldiği, kapalı atış poligonunun montaj işlemleri ile birlikte çevre düzenlemelerinin devam ettiği belirtildi.
9 bloktan oluşacak olan Polis Meslek Yüksek Okulu’nda 3 blok yatakhane, 1 blok idari bina, yemekhane, derslik, üst kısmı konferans salonu alt kısmı kapalı otopark olan bir bina, kapalı spor salonu, açık futbol sahası, pentlanton, voleybol, basketbol sahaları ve atış poligonu,3 adet çok amaçlı salon, çamaşırhane ve yurt binası bulunuyor.
Polis Meslek Yüksek Okulunun ihalesi 2005 yılında yapılmış ve 2006 yılında temeli atılmıştı. 150 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Polis Meslek Yüksek Okulu 10 milyon 900 bin YTL’ye ihale edilmişti.
Binası tamamlanan ve Ağustos ayı sonu itibariyle teslimi yapıcak olan Polis Meslek Yüksekokulu binasının iç mefruşatının da tamamlanması ile birlikte eğitim -öğretime başlayacak. Polis Meslek Yüksekokulunda 500 öğrenci eğitim görecek ve Türk Polis teşkilatına yeni neferler katacak.

Kaynak: Sivas Hürdoğan Gazetesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)