Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Bilal bey ya ben anlatamıyorum yada yazılarım okunmadan cevap geliyor.
Bakın AB'ye uyum yasaları gereği gerek AKP hükümeti gerek diğer geçmiş hükümetler zamanında 12 Eylül Faşist Darbeci anayasının yüzde 90 lara varan kesimi tamamen değişti, kalanlarda çok ta ciddiye alınacak şeyler değil.
Haklısın 10 yılki evveli gibi değil ülkemiz, o dönemki akp yandaşlarının ekonomik durumunu araştır birde şimdi araştır farkı çok iyi göreceksin. Satmak savmak yandaş medya yaratmak çevre zenginleri yaratmak nasılmış çok iyi anlıyoruz.
Şuanki çıkarılmak istenilen yasa yargıyı siyasallaştırmak etki altına almak adına AKP anayasasıdır bunun adı belli zaten paçayı kurtarma adına yapılan şeyler.
Şuan Hayırlar yapılan bağımsız anketlerde yüzde 60 larda hayır çıkıyor, bunun giderek yüzde 70 leri bulacağı söyleniyor hiç sanmıyorum bu yasanın kabul edeceğini zaten yüzde 51 le evetle geçsede bu geniş tabanlı halk desteğini almış sayılmaz.
|
Bakin madem siz bireyler soylediniz bende cevaplayim.biraz gerilere gidelim yandas medya olayina bakin bu ulkede gazete kupurleriyle darbeler yapilmaya kalkisildi insanlarin inanclariyla alay edildi SAHTE MUSLUMLER ALILER FATMALAR CIKARILDI.ve butun bunlar yapilirken yandas medyalar kullanildi.Gece pijamalariyla bu ulkenin baskanini karsilayan yandas medya patronlari gordu bu ulkenin insanlari.Insaf ya affiniza siginiyorum biraz adeletli olun.Bu ulke hepimizin uzum yerken bagciyi dovmeyelim birakalim benlik suurunu.ulkem icin insanim icin birseyler yapmaya calisan herkes benim icin degerlidir.hicbir yonu farketmez benim icin.yeterki ulkesine faydali olsun.