|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
14.07.2010, 22:18 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 926
|
Tehlike arz eden yapılar yıkıldı
Sivas Belediyesi, bir taraftan ruhsatsız ve imara uygun olmayan yapılaşmaya karşı denetimlerini sürdürürken, diğer taraftan tehlike arz eden yapıları, yasalara uygun şekilde ortadan kaldırıyor. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapı denetim ekipleri, iki ayrı bölgede tehlike arz eden yapıları ortadan kaldırdı. Bahtiyar Bostan Mahallesi’nde tehlike arz eden ahşap bir ev, Belediye yapı denetim ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım esnasında Mahalle muhtarı ve Zabıta ekipleri de hazır bulundu. İlk yıkımın ardından ikinci yıkım Şeyh Şamil Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Sahibi bulunamayan tek katlı ahşap bir ev, Belediye yapı denetim ekipleri tarafından yıkıldı. Diğer yandan Belediye sınırları içerisinde ahırcılık yapılmasına kesinlikle müsaade edilmeyecek. İmar ve ruhsata aykırı yapıların yıkımı bundan sonra da devam edecek. Sivas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yapı denetim ekipleri, kaçak yapılaşmaya karşı yapılan denetimlerinden olumsuz etkilenmemeleri için ilgili kişi ve kurumları uyardı. Kaynak: Sivas Belediyesi |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|