Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Zaten onlarında beklediği bu osman abi, kaderci ve şükürcü bir toplum oluşturabilmek. Vur kafasına al ekmeğini, ez, sömür krallar gibi yaşasın mutlu azınlık diğer kesim bu benim kaderim deyip avunsun dursun. Yenilerde eskileri düzetmek için gelmedimi abi gelen gideni aratmadımı. Kısa bir sürede sıfırdan gelip ülkenin en büyük makamına çıkacaksın, ülkenin en zenginleri arasına gireceksin almadığın ihale ortak olamdığın şirket kalmayacak ülkenin kaymağını yiyeceksin işçine emekline yılda maaşına çok komik yüzde bilmem kaç zam verceksin sendikal hakları yok denecek kısıtlamalara egtireceksin hak aradığında coplayıp göllere basacaksın ondan sonrada bu günlerede şükredip dursunlar ne güzel değilmi abi vicdan bunu nasıl kabul eder abi.
Ondan sonrada başkalarına gözünün üstünde kaşın var yok şöyle olursa böyle olur varsayımla uzun bir dönem iktidara gelmemiş birileri için karalama kampanyası yapacaksın, olacak şeymi abi.
|
PUSULA CANIM KARDEŞİM ANLADIĞM KADARIYLA GENÇSİNİZ
BEN 65 YAŞINDAYIM GÖRMEDİĞİM DENEMEDİĞİM KALMADI
AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE AÇIKCASI BENİM GÜVENECEĞİM BİR TANE PARTİ KALMADI BİR YAZICI OĞLU GELİYORDU ONUDA YEDİLER BAŞKA DİYECEĞİM YOK KİMSEYLEDE TARTIŞACAK HALDE DEYİLİM HOŞÇA KALIN