|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1322
![]() |
![]() DEPREM
Bir bulutsuz yaz gecesi Ağustosun onyedisi Deprem oldu Marmara'da Yerle bir oldu yarısı Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem İzmit ve Adapazarı Yıkılmış tüm binaları Saçını başını yoldu Öksüz cocuk anaları Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem Sarsıldı Yalova Gölcük Sönmüş tütmüyor tek ocak ''anam babam nerde'' Diyor onbınlerce cocuk Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem Ne oldu sana Marmara Sen inanmazdın nazara Binlerce gonca bebeği Kefensiz gömdün mezara Ocaklar yaktı bu deprem Umutlar yıktı bu deprem Binlerce öksüz ve yetim Geride bıraktı bu deprem alıntı deprenden kayıp ettiğimiz vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz ALLAHım birdaha tekrarını yaşatmaz inşallah __________________
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Doğum Günlerine Göre Kişilik Tahminleri | besyo_cu | Eglence | 24 | 17.04.2010 20:57 |
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI | Kaptan-58 | Arşiv | 6 | 29.08.2008 13:25 |
Öğrenciler bu habere dikkat! | gürün_güzeli | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 20.07.2008 12:32 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 19:54 |