Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
7 yılda dolar milyarderi oları Recep Tayyip Erdoğan, ayda 9 milyar liralık Başbakanlık maaşıyla geçinemediğini söylüyor!
Peki sayın başbakan siz bu paralarla gecinemezken milyonlarca emeklinin durumunu arada sırada düşündüğünüz oldumu hiç.Düşnmediğinizi sanıyorum. Cünki eğer düşünseydiniz istanbulun en işlek yerlerindeki reklam panolarına memur ve memur emeklisine toplu sözleşme hakkı vereceğiz diyerek diğer SSK ve BAĞKUR emeklilerini reklamlarınızla dışlamazdınız.Ne diyeyim allah sizi ve yandaşlarınızı bildiği gibi yapsın sözde bizi avrupa birliğine sokmaya uğraşıyorlar avrupa birliğine girmemiz için önce vatandaşının gelir düzeyini yükselt ac insanımızın karnını doyur işsiz insanımız iş bul kimse işsiz kalmasın aksi taktirde bu kafayla bizi asla birliklerine almazlar hoş girmesek ne yazar.Avrupada insanlar emekli olunca dünyayı gezmeye başlar.Türkiyede emekli olanlar aclık sınırına makum edilerek evden dışarı cıkamazlar.Şimdi bütün bunlar allahtan revamı sizce.Bu sıkıntıların içinde bulunan emekliler eğer bu referanduma evet derlerse yazıklar olsun onlara.Bazı tuzu kuruları herkesi kast etmiyorum.Bu hükümet ne yaparsa doğru yapar anlayışını bırakıp ezilen ekmeğe muhtac olan hastane kapılarında cile ceken fakir fukarayı işsizleride düşünmelerini dikkat cekmek istiyorum tamam bu bir referandum ama bizim geleceğimizle ilgili kanun maddeleri olmayan refarandumu ben ne yapayım iki dönem oy verdiğim bu hükümeti tam 9 sene bekledimki emeklinin durumunda düzeltmeler yapsın diye ama ne yazıkki biz sahipsiz emeklileri sadece kandırdı gencen dönem 160 lira zam vereceğim dediği emeklilere en yüksek verdiği zam sadece 40 lira olmuştur birde kalkıp 70 milyonun karşısında cıkıp milletin gözünün içine baka,baka yalan söylüyorlar büyük zam yaptık diyorlar bir SSK emeklisi olarak başbakana hakkımı helal etmiyorum ve kesinlikle HAYIR