|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
289 | 57,68% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
212 | 42,32% |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() yörem-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2011 21:07
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() Sizin gibileri anlamakta gerçekten zorlanıyorum, bir kerede net olamazmısınız? Ne demek AKP'ye rağmen 'Evet' diyeceğim? Bir şey ya kötüdür ya iyidir. Ya doğrudur ya yanlıştır. Bazılarıda yazmış AKP ye oy vermem ama bunda vereceğim. Beyler bu bir seçimdir, AKP' nin kalıp kalmayacağının neticesi olacaktır. Hem onları ülkeyi satmakla, hırsızlıkla suçla, hem talan ediyolar diye suçla ama ben bunlara 'Evet' diyeceğim de bu anlamı çıkmaz mı? Apaçık ortada herşey, bu hükümet dış eksenli önce askeriyeyi çeşitli iftira oyunlarıyla bertaraf etti, sıra yargıya geldi. Yargıda gidierse RTE diktatörlüğü resmen ilan edilmiş olacaktır. Bunların yolsuzluklarına, kanunsuz satışlarına yargıtay ve anayasa karşı çıkıp denetimi engel oluyordu, amaç bunu ortadan kaldırmaktır. Ama bu kesinlikle olmayacaktır. Bu ülke bu kadar sahipsiz değildir.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı yörem-58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Yeni bir Anayasa hazırlanmalı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 07.08.2008 14:31 |
Kapatmayı bitirecek teklif | fertelliyim | Arşiv | 5 | 28.03.2008 10:57 |
-->Sivil anayasa taslağı | ceylankimya | Arşiv | 53 | 21.03.2008 21:27 |
Anayasa taslağımız ABD'lilere anlatıldı | abircan | Arşiv | 4 | 05.03.2008 14:48 |