|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [IMG]/images/stories/sehir/kizilirmak-sivas.jpg[/IMG]
Sivasta aileleriyle birlikte gittikleri piknik sırasında balık tutmak için Kızılırmaka giren 2 kuzen, boğuldu. Genç ve İnan aileleri, Kızılırmak kıyısına pikniğe gitti. Teyze çocukları Samet İnan (14) ve Resul Genç (17), piknik yapan ailelerinin yanından ayrılarak Kalın Tren İstasyonu Kum Ocakları mevkisinde ağ ile balık tutmak üzere Kızılırmak'a girdi. Gençler, balık tutarken suda kayboldu. Ailelerinin durumu bildirmesi üzerine boğulan 2 kuzenin cesedi, Sivas Afet Acil Durum Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma Ekibinin çalışmaları sonucu Sudan çıkarıldı. Kuzenlerin cesedi, daha sonra ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. İnan ve Genç'in aileleri, morg önünde olayın üzüntüsünü yaşadı. Gençlerin bazı yakınları sinir krizi geçirdi. Samet İnan'ın annesi Ayşe ve babası Sebahattin İnan, birbirine sarılarak gözyaşı döktü. Acılı çift, oğullarının sedyeyle morga taşınan cesedine sarılarak gözyaşlarını tutamadı. Anne Ayşe İnan, 'İki fidanım birden gitti. Ben sensiz nasıl yaşarım' diye ağıt yakarken, baba Sebahattin İnan ise 'İyi futbolcu olacaktın. 'Sen olamadın, ben olacağım, Gençlerbirliği'nde oynayacağım' derdin, yine olamadın yavrum, aslanım' diye ağladı. Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda eğitim gören Samet İnan'ın, amatör futbolcu olduğu ve Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan bu sezon Türk Telekomspor'a transfer olduğu öğrenildi. Kaynak: Sipas Tv |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|