|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 802
![]() |
Alıntı:
Benim rahatsız oldugum nokta nedir? Görünen odurki karşılıklı iki grup oldu bir bölunmüşlük havası aldı başını gidiyor Bölünmeye karşı çıkıyoruz ama bölmek içinde elimizden geleni yapıyoruz. Kürt bölücülügünden şikayetçiyiz ama biz onlardan önce bölündük. Neden kardeşim dinci yerine direk yolsuzluk yapanların adı verilmiyorda genelleme yapılıyor. Mesala diger tarafta dinsizler diye hitap etse kimin hoşuna gider. Saygı karşılıklıdır tek taraflı saygı olmaz çok güzel söylem Gel, gel, ne olursan ol yine gel, ister kafir, ister mecusi, ister puta tapan ol yine gel, bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir, yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel... NE OLURSAN OL GEL, YİNE GEL. Peki nereye gelecegiz gel demişsiniz ama insanlar artık nereye gidecegini bilemiyor Farkındamısınız bilmiyorum ama insanlar selam vermeye korkar hale geldi. selam kültürü bizde yerleşik fakat bir toplumda selamün aleyküm dediginiz zaman. bir taraf selamınızı alıyor diger taraf ise gerici bidon kafalı muamelesi yapıyor. Bir selamla laikligin elden gittigini düşünecek kadar bagnazlar var aramızda Dinin üzerindeki baskıları görmemek için kör olmak gerekir .Din konu olunca agzını direk küfürle açan insanlarımız var. Buda insanları karşı savunmaya geçiriyor. Hakkaniyet duygularımız körelmiş. Her iki grupta kendi tarafında yapılan olumsuzluklara karşı kör direk saldırı direk savunma yok böyle birşey futbol takımı tutmuyoruz insanca yaşama çabası içerisindeyiz . Ben eleştirinin dozunuda ayarlayıp genelleme yapmadan hoşgörü sınırları içinde yaşayalım bizlerin ortak yaşamak zorunda oldumuz ülke burası başka gidecek yerimiz yok Hayatı birbirimize zehir etmeden agız tadıyla kardeşçe yaşayalım |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|