|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sivas'ta hafta sonu etkisini sürdüren yağmur birçok vatandaşı mağdur etti. Afyon sokakta bulunan esnaflar depolarının su dolmaması için saatlerce uğraş verirken Belediye'ye de sitem ettiler. Önceki gün sabah saatlerinde başlayan ve akşama kadar devam eden etkili yağmur birçok esnafı mağdur etti. Yağmur suları ile kendi yöntemleri doğrultusunda başa çıkmaya çalışan afyon sokak esnafları her yıl olduğu gibi bu yılda yağmurlarla birlikte çilelerinin de başladığını söyledi. Yağmurun etkisini artırması ile dükkan önünde çukur açarak suların depolarına dolmasını engellemeye çalışan esnaflar, Sivas Belediyesi'nden yardım istediklerini ancak karşılık bulamadıklarını belirttiler. Durumu Sivas Belediyesi SİBESKİ yetkililerine bildiren esnaflar yetkililerin “ Siz rögar kapağının yerini bulun ve etrafını açın. Biz geliriz” şeklindeki yanıtı karşısında rögar kapağının yerini bulmaya koyulduklarını, daha sonra kapağın etrafını açarak beklemeye başladıklarını ancak aradan saatler geçmesine ve tekrar tekrar aramalarına rağmen SİBESKİ yetkilileri ile karşı karşıya gelemediklerini söylediler. Yıllardır yağmur sularının depolarına dolduğunu belirten esnaflar “ Yağmur yağdığı zaman depolarımızı hep su basıyor. Altyapı olmadığı için biz mağdur oluyoruz ve Belediye bizim bu durumumuzu göz ardı ediyor. Sabah saatlerinde başlayan yağmurun bizi mağdur etmemesi için dükkanlarımızın önüne çukur açtık. Daha sonra Belediye'den yardım istedik. Onlarda siz rögar kapağının yerini bulun etrafını açın biz geliyoruz dediler. Aradan saatler geçmesine rağmen gelen giden olmadı. Eğer bu işleri biz yapacaksak söylesinler biz yapalım.” şeklinde konuştular. Kaynak: Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|