Cevap: Emeklinin sesi
Alıntı:
oasis Nickli Üyeden Al?nt?
şimdi birşeyler karalamışsın ama evvela uslubuna dikkat et CELLAT kim?, bu parayı dilenci alsa kabul etmez diyorsun belli ki emekli derneği iyi bir rant kapısı olmuş 500 emekliden ne kadar aidat alıyorsunuz bu paraları nasıl sarf ediyorsunuz .siz böyle kara propagandalara devam ettikçe toplumda hala anlam veremediğiniz şekilde CELLAT diye adlandırdığınız kişiye desteğini esirgemeyecektir.
bir de unutmadan yazı formatın yeni standartlara uygun değil paragraf kalktı..
|
Sayın hanımefendi (oasis)? yunanca bir kelime galiba? bayanmı erkekmi anlaşılmıyor.Bir şeyler karalamışsın diyerek bilecenlik yapıp,yapılan yorumlara karşı hazımsızlık cektiğin kesin.Bu tutumunuzlada anlaşılıyorki tayyibin boruzancılığına soyumuşsunuz.Hazımsızlığınız doruğa cıkmış.Hiddetinizden yukardaki yorumun bana ait olup olmadığını bir alıntı olduğunu göremeyecek kadar gözünüzü karartmış bu yazı karalayan diye küçümsediğiniz yazıyı ben değil sayın Cihan ÇETİN TİED Elmadağ Şubesi 2.Başkanı yazmış bende onaylıyorum.İyide yazmış helal olsun diyorum.Benim nazarımda bu yoruma itirazı olan aclığı yoksulluğu,caresizliği hiçe sayan insanlık duygusundan yoksun kişdir.Sonra siz hangi emekli aidatlarından bahsediyorsunuz öncelikle benim bu işlerle alakamda yok ben o derneğin üyeside değilim derneğin aidatlarını nereye nasıl harcarlar kendileri bilir bu ülkede dernekler kanunu var seni ilgilendirmez cellat sözü ağrınıza gitmiş çok üzüldüm bilseydim bu yazıyı yazana söylerdim yazmazdı ben sizin sivaslı olduğunuzu düşünmüyorum hatta türkiyede dahi yaşadığınız düşünmüyorum hatta.....düşünmüyorum siz galiba AKP sırtınızı dayamışsınız rant kapılarınız tıkır,tıkır işliyor onun için söz söyletmiyorsunuz
Alıntı:
emeklinin hali perişan demişsin bak Mehmet emmimiz florya'da size Florya'yı tavsiye ederim..
|
Mehmet ağbimiz her nerde oturursa otursun insanların nerede oturacağına sen karar veremezsin sen kim oluyorsunda oradan ahkam kesip talimatlar veriyorsun kendini ne sanıyorsun
Alıntı:
beyler lütfen seviyeli olun, Sivaslı lara yakışmıyor bu üslubunuz.Günah keçisi yaratmayın.
|
Bu sitede herkes seviyesini biliyor senmi öğreteceksin seviyeli olmamızı seviyli insanlara seviyesiz diyen birisinin seviyesini yoklamak lazım
Konu altuntas58 tarafından (14.10.2010 Saat 13:28 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.
Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|