|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Bilgisayar ve İnternet Dünyası Bilgisayar ve internet dünyası |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kimse Yok mu? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kurban Bağış Bedeli: 400 TL Bağış İçin Son Gün: Arife Günü Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Başta Flistin olmak üzere yardıma muhtaç İslam ülkelerine kurbanlar yollanıyor IHH[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] KızılayKurban Bağış Bedeli: 300 Lira Bağış İçin Son Gün: Arife Günü Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Uzakdoğu ve Latin Amerika'nın da içinde bulunduğu 125 ülkeye eşit olarak dağıtılacak [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kurban Bağış Bedeli: 410 Lira Bağış İçin Son Gün: Arife Günü Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Kurum kurbanların etlerini konverse yapıyor ve yıl içerisinde dünya çapında felaket yaşayan ülkelere yolluyor. Vekaleti veren etleri yardıma muhtaç kişilerin adresini vererek de dağıtabiliyor Mehmetçik Vakfı ![]() Kurban Bağış Bedeli: 410 Lira Bağış İçin Son Gün: Arife Günü 12:30'a kadar Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Kurum ana yardımını şehit ve gazi aileleri ile terör mahdurlarına yapılıyor. Geri kalan etler ise ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor Darulaceze [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kurban Bağış Bedeli: 480 Lira Bağış İçin Son Gün: Kurban Bayramı 1.Gün Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Kesilen etler Darulaceze'de kalan yaşlılar ve kimsesiz çocukların fayadasına kullanılıyor İhlas Vakfı Bağış İçin Son Gün: Arife Günü Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Kurbanlık etler dondurucuda saklanıp bir yıl boyunca vakıfa ait yurtlarda kullanılıyor Yeryüzü Doktorları Bağış İçin Son Gün: 19 Kasım Cuma günü Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Kurbanlar Afrika'ya yollanacak orada kesildikten sonra etler bu kıtadaki yardıma muhtaç insanlara dağıtılacak Darüşşafaka Bağış İçin Son Gün: Arife Günü Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Kurbanlar vakfa bağlı yardıma muhtaç çocukların iyiliği için kullanılıyor LÖSEV [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kurban Bağış Bedeli: 300 - 400 TL Bağış İçin Son Gün: Bayramın 4. Günü Kurban Kesiliyor mu?: Hayır Yardım Nereye Gidiyor?: Kurban bağış bedelleri lösemi hastası çocukların tedavisinde kullanılıyor Türk Hava Kurumu Bağış İçin Son Gün: Arife Günü Kurban Kesiliyor mu?: Et ve Balık Kurumu, Türk Hava Kurumu için bu işlemi gerçekleştiriyor Yardım Nereye Gidiyor?: Öğrenci yurtları, hastaneler, okullar ve yardıma muhtaç insanlara etler dağıtılıyor Deniz Feneri ![]() Kurban Bağış Bedeli: 380 TL Bağış İçin Son Gün: Arife Günü Kurban Kesiliyor mu?: Evet Yardım Nereye Gidiyor?: Etler yardıma muhtaç kişilere yollanıyor |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kurban bağışı yapana teşekkür belgesi verildi | Sivaslilar.Net | Haberler | 1 | 25.03.2010 09:35 |
Kurban, denge ve hikmet | seva | Dini Bilgiler | 1 | 14.11.2009 23:58 |
KURBAN | COBANYILDIZI | Diğer Konular | 3 | 04.12.2008 21:44 |
Kurbanla ilgili sorulan sık sorular... | seva | İslami Soru - Cevap | 0 | 04.12.2008 14:28 |
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN! | koyulhisarlıyım | Özel Günler | 27 | 01.01.2008 05:47 |