|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.12.2010, 10:01 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Ulaş'a özel eğitim sınıfı açıldı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ulaş Vali Lütfi Tuncel İlköğretim Okulun'da özel eğitim sınıfı açıldı. Sınıfta incelemelerde bulunan Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün, sınıf öğretmeninden bilgi aldı. Ulaş'ta, beldeler ve köyler dahil toplam 14 öğrencinin özel eğitime muhtaç olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Göçgün, ''Bu öğrencilerden 8'inin tetkik ve araştırmaları yapıldı, özel eğitime devam ediyorlar. 6 öğrencimizin ise Sivas Rehberlik Araştırma Merkezi'nde incelemeleri devam ediyor, sonuçlara göre bu öğrenciler de bu hizmetten yararlanacaklar'' dedi. Göçgün, anaokulunun tamamlanmasından sonra ana sınıfı olarak hizmet veren müstakil binayı da tamamen özel eğitime ayırıp, bu konudaki çalışmaları geliştirerek devam edeceklerini söyledi. Özel eğitim sınıfı öğretmeni Eda Diksu ise ''Sınıfımızda her sınıf seviyesinde öğrenci bulunuyor. Öğrencilerimizle bireysel eğitim çalışması yapıyoruz. Kısa bir süre önce başlamamıza rağmen öğrencilerimizin gelişimlerinde ilerlemeler var'' dedi. Sivas Hürdoğan. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|