|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tepecik mevkiinde meydana gelen kazada Ali Özütemiz'in otomobilinin takla attığı ifade edildi. Beşiktaş'taki stüdyosunda albüm çalışması yapan sanatçının sabaha karşı evine giderken kaza geçirdiği bildirildi. 42 yaşındaki Özütemiz'in hayatını kaybettiği, cesedinin ise hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi. Kıvırcık Ali okuduğu, "Isırgan Otu", "Tükendim" ve "Gülüm" isimli eserlerle akıllarda yer yapmıştı. Gül Tükendi Ben Tükendim Aşık Dertli-Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali) Dertlerimi Yaza Yaza El Tükendi Ben Tükendim Yıllar Yılı Vurdum Saza Tel Tükendi Ben Tükendim Kapıldım Bir Hoş Hayale Sevmekten Düştüm Bu Hale Bahçamda Menevşe Lale Gül Tükendi Ben Tükendim Geçiyor Benim De Çağım Ne Evim Var Ne Ocağım Dünyada Tutunacağım Dal Tükendi Ben Tükendim Dertli'yim Arıldım Gayrı Arıldım Duruldum Gayrı (Yaşlandım Yoruldum Gayrı) Cihana Darıldım Gayrı Yol Tükendi Ben Tükendim Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren değerli sanatçımız Kıvırcık Ali'ye Allah'tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|