|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz? | |||
Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) | 544 | 19,96% | |
Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) | 743 | 27,26% | |
Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) | 18 | 0,66% | |
Demokratik Sol Parti (Masum Türker) | 5 | 0,18% | |
Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) | 519 | 19,04% | |
Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) | 98 | 3,60% | |
Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) | 373 | 13,68% | |
Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) | 97 | 3,56% | |
Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) | 85 | 3,12% | |
Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) | 25 | 0,92% | |
Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) | 143 | 5,25% | |
Yeni Parti (Tuncay Özkan) | 76 | 2,79% | |
Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.04.2011, 14:36 | #23 |
Yiğido
blacksky Şuan
Son Aktivite: 29.12.2015 16:21
Tecrübe Puanı: 712
|
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Ulkenin gelecegini din eksenine oturtmak mantiksiz.
"Dinime dusman" diye bir partiyi sucluyorsunuz fakat bayraga dusmanlarla gizliden gizliye isbirligi yapanlari, af sozu verenleri, sirf secim referandum vb. oncesinde sehit kani dokmesin diye pazarlik edenleri, teroristlerle savasn generalleri "terorist" diye iceri alarak 3 sene tek bir gercek suclama yoneltemeden sadece "kacabilirler" diyerek iceride tutanlar.. din iman dedikten sonra sinavlarda kul hakkina girmekten cekinmeyenleri bas taci ediyorsunuz. Ayni suclamalar Devlet Bahceli'ye de yapiliyor zaman zaman... "Cuma'ya gitmez" diye elestirildigini duydum.. sanki bize neyse yahut size neyse.. adama cik acik ben milliyetciyim diyor.. ummetciyim demiyor ki zaten. Turkiye Cumhuriyeti'nin uygar ve refah duzeyi yuksek bir ulke haline gelmesi lazim.. ozgurlukler, egitim sartlari, saglik imkanlari, is olanaklari, kulturel olanaklar, ekonomik sartlar, adalet sistemi.. tum bunlarin gelismesi gerekir.. simdi bunlari gormezden gelip sirf bir parti digerlerinden daha "dindar" bir gorunum ciziyor diye ulkenin kaderini etkilemek son derece mantiksiz. Akp'nin icraatlarini begeniyorum deyin, projeleri guzel deyin, ben cok mutluyum onlarin iktidarinda deyin.. gidin oyunuzu verin tabi ki ama artik birakin su "din" ve "basortusu" mevzularini.. basortusu konusunda akp samimi olsaydi simdiye 50 defa cozerdi.. anayasayi degistiren hukumet, tsk'yi emir eri gibi tokatlayan hukumet basortuye gelince mi gucsuzlesti?.. resmen somuruyorlar bu mevzuyu.. magdur edebiyati islerine geliyor.. din konusuna hic girmeyelim.. o konuda kimse kimseye tek bir soz dahi edemez.. haddi deigl kimsenin.. ote yandan imam hatip konusunda sunu kabul edelim ki bu ulkede kimse kimseyi zorla imam hatip liselerine gondermedi.. bu ulkenin bu kadar fazla imama da ihtiyaci yok zaten.. bile bile imam hatip liselerini dolduruo sonra da "ben magdur oldum" diye aglamak mantiksiz.. zaten akp sitede bu konuyu da cozerdi.. yok onlarda osym onlarda uni.ler onlarda.. niye cozmuyorlar? yukarida dedigim gibi.. magdur edebiyati muthis bir oy kaynagi onlar icin. Sizler gibi "CHP dinime kufretti" diye dusunen duygusal vatandaslarin duygularini somurerek oy topluyorlar.. Acik soyluyorum akp hukumeti once yedigu kul haklarinin hesabini versin sonra dinden imandan bahsetsin.. yolsuzluk dosyalari ayyuka cikti.. rusvet belgeleri ortada.. deniz feneri olayi 3 yildir ilerlemiyor.. Basbakan'in, bakanlarin cocuklari zenginlestikce zenginlesiyor.. bakan cocuguna ozel kanun cikti bu ulkede.. var mi daha otesi? Kadrolasma mevzusu zaten malumunuz.. goruyoruz iste en son ornek osym.. akademik yayinlari bile calinti olan bir adam sirf akp istedi diye beceremeyecegi bir isin baina getirildi.. ortalik toz duman.. her kademede her kurumda isinnin ehli olmayan akp yandaslarina rastlamak mumkun.. yazik gunah degil mi? o kurumlari gercekten hak eden kac kisinin hakkini yiyerek oturuyorlar o koltuklarda. Turkiye Cumhuriyeti'nin gelecegini kurtarmasi daha "dindar" olmasi ile degil her seyden once her konuda daha adil olmasi ile mumkundur.. gerisi laf-i guzaftir. |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|