Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
Ak parti ve Milli Görüş partileri ile arası iyi olmayan ve Muhsin Yazıcıoğlu hatırına oyunu Bbp'ye veren ciddi bir ülkücü kitle var Sivas'ta. Bu seçimde hem oylarının boşa gitmemesi hem de Mhp'nin Sivas'ta vekil çıkartabilmesi için bu kitlenin Mhp'ye yönelebileceğini; hiçbir seçimde olmadığı kadar Bbp'nin Sivas'ta bu seçimde düşük oy alacağını tahmin ediyorum. Bu durumda Mhp bir vekili zorlayabilir, ama benim tahminim yine de zorlanacağı yönünde.
|
Bugun Sivastan gelen 50 kişilik bir grup vardı. Yukarda yazdığınız gibi grupta ki arkadaşlara sordum, "acaba Muhsin Başkan olmadığı için oylar MHPye dönük olabilir mi?" dedim. Verdikleri cevap "BBP ile MHP yi aynı kefeye koyamazsın. Büyük bir yanlış yaparsın. İki parti arasında ortak paydalar olsabile çoğu alanlarda farklı düşüncelere sahipler. Hele ki Bahçelinin olduğu bir MHP ile hiç aynı kefeye koyma. BBP nin oylarının düşeceği kesin. Fakat bu oylar ya AKP ye gidecek ya da Şenere gidecek. MHP ye oy verse verse CHPliler verir BBPsinin oyları kesinlikle MHP ye kaymaz."