|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 21:30
Tecrübe Puanı: 643
![]() |
![]() ![]() Şehrimizin ligdeki temsilcisi Sivassporu Galatasaray'ın kendi stadı Arena'da 1-0 malup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Çok fazla maç izleyen birisi olmadığımdan işin ayrıntılarını bilemiyorum. Maçın son 10-15 dakikasını izleyebildim. Galatasaray çok sık kendini ceza alanının içerisinde attılar. Hatta maçı sunan spikerler bile pes dediler. Bu kadar kolay penaltı da verilmez vb. yorumlarda bulundular. Her zamanki gibi neredeyse bütün yayınlar yine Sivasın galibiyetini değil, Galatasarayın nasıl maçı kaybettiğini ve hakemin taraflı olup olmadığını tartışmaya başladılar bile. Ben Sivassporu en içten dileklerimle tebrik ediyor, kupayı " tüm engellere rağmen" almalarını diliyorum..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sivasspor tur için avantaj peşinde | SarkiSLa` | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 5 | 19.08.2009 18:09 |
LÜTFEN OY ATALIM!!! | Abdurrahman 58 | SivasSpor | 39 | 29.05.2009 12:14 |
Sivasspor: 4 - Galatasaray: 2 | Fatihmd | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 19 | 04.02.2009 08:11 |
SÜPER LİG FİKSTÜRÜNÜN TAMAMI | eyupk | Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar | 4 | 24.07.2008 11:30 |
CUMHURİYET TARİHİ EKONOMİ KRONOLOJİSİ | WåñTêd_øØ7 | Arşiv | 3 | 19.06.2008 20:54 |