|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 6 yıllık yer arayışının ardından ihaleye çıkartılan ve iki kez ihale edilen 600 yataklı Devlet hastanesinin temel kazma çalışmalarının ardından temeli atıldı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet verecek olan ve 3 yılda tamamlanması planlanan 600 yataklı Devlet Hastanesinin temel çalışmalarına Nisan ayında başlanmıştı. Temel çalışmaları sırasında bazı sıkıntılar oluşmuş ancak bu sıkıntılar teknik çalışmalarla aşılmış ve temel çalışmalarına başlanmıştı. Yaklaşık 3 ay gibi bir zamanda temel kazma çalışmaları tamamlanarak hastane inşaat alanının yüzde 30’unda temel atma çalışması yapıldı. Su basmanı tamamlanan 600 yataklı Devlet Hastanesinin önümüzdeki aylarda yükselmeye başlaması bekleniyor. Bir aksilik çıkmaması durumunda 600 Yataklı Devlet Hastanisi 3 yılda tamamlanacak. Hastanenin tamamlanmasının ardından Numune Xhastanesi bu binaya taşınacak. Öte yandan Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak faaliyet gösterecek hastane hem sağlıkçı yeşittirecek, sağlık alanında araştırma yapacak hemde hastaların muayene ve tedavilerini üstelenecek. Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|