|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sıcak Çermikte bulunan arazilerinin gasp edildiğini ve bu konuda hakkını aradığı için 24 yıldır kadrolu olarak çalıştığı Belediye’den çıkarıldığını ileri süren İbrahim Torun, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün önce işten çıkardığını sonrada görüşmek üzere gittiğinde Başkan Ürgüp’ün Belediye girişinde kendisine tokat attığı gerekçesi ile Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu. Kendisi ve 6 kardeşinin Sıcak Çermik mevkiinde babalarından kalma araziler olduğunu, Belediyenin ise 1993 yılında kendilerine araziyi kullanma bedeli ödediğini belirten İbrahim Torun Savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde “Şimdi belediye Başkanı Doğan Ürgüp 1993 yılında verilen kira bedellerini satış bedeli olarak kabul edip arazilerimize el koydu. Kardeşlerimden bazılarının çocuklarını ÖZBELSAN’a işe alarak kardeşlerimin duruma itiraz etmesine engel olmaya çalıştı. Ben bu haksızlığa gönlüm razı olmadığı için Doğan Ürgüp hakkında şikayetlerde bulundum. BU nedenle Doğan Ürgüp beni disiplin kararını uygulayarak işten attırdı. Daha sonra ben kendisine bu konuda itirazda bulununca Doğan Ürgüp bana dilekçelerimi geri çekmem ve söz konusu arazileri Belediye’ye sattığıma ilişkin belge vermem halinde beni tekrar işe aldıracağını söyledi. Ben bunu kabul edince Doğan Ürgüp ile birlikte Yıldızeli Tapu kadastro Hakimliğine gittik. Burada arazilerin üzerindeki hakkımdan feragat ettiğime dair el yazısı ile dilekçe verdim, şikayet dilekçelerimi de geri aldım. Ancak Başkan Ürgüp şimdiye kadar yaklaşık 3,5 aydın beni işe aldıracağı vaadiyle oyaladı. Bende Başkanla görüşmeye gittim. Başkanın aşağıya indiği söylendi bende Başkanı Belediye giriş kapsında yakaladım. Durumu kendisine iletecektim. Kendisine daha bir şey söylemedenbana tokat attı. Sonrada güvenlik görevlileri beni olay yerinden uzaklaştırdılar. Yarım saat sonra Belediye’ye girmek istedim beni içeri almadılar. Anlattığım olaylardan dolayı Başkan Doğan Ürgüp’ten şikayetçiyim ” dedi. İbrahim torun yaşanan bu olaylar karşısında bugün Belediye önüne giderek eylemde bulunacağını söyledi. Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|