Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Milliyetçiliği ayaklar altına almak bu kadar kolay olmamalı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.02.2013, 07:19   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Milliyetçiliği ayaklar altına almak bu kadar kolay olmamalı

Büyük Birlik Partisi Sivas il Başkanı Aytekin Kulmaç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Midyat'taki toplu açılış töreninde "Bu süreçte kimse bizim karşımıza Kürtlükle çıkmasın, kimse bizim karşımıza Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği, ayaklarının altına almış bir iktidarız" sözlerini eleştirerek “Milliyetçiliği ayaklar altına almak bu kadar kolay olmamalı” dedi.
Parti İl binasında basın toplantısı düzenleyen Kulmaç , Başbakan Erdoğan’ın sözlerinin üzerine necip Türk Milletinin bir ferdi olarak açıklama yapmak zorunda hissettiklerini belirtti.

Türkiye'de hiçbir zaman ırkçılık ve kavmiyetçilik kavramlarının taban bulamadığını kaydeden Kulmaç “Ülkemizde maalesef bir kavram kargaşası süregelmektedir. Irkçılık ve kavmiyetçilik ile Türk milliyetçiliği karıştırılmaktadır. Türk milliyetçiliği fikri ve Türk milliyetçileri hiçbir zaman ırkçı ve kavmiyetçi olmamışlardır. Türk milliyetçiliği anlayışı, bizim milliyetçilik anlayışı, İslam ile mecz olmuş bir Türk milliyetçiliğinden bahsediyoruz. Bizim anlayışımızda 75 milyonun tamamı var. Kürdün de, Türkmenin de Çerkezin de, Tatarın da, Boşnağın da, Arnavutun da, Zazanın da herkesin milliyetçisiyiz.

Milliyetçiliği ayaklar altına almak bu kadar kolay olmamalıdır. Sayın Başbakanın Mardin'deki konuşmasını bir dil sürçmesi olarak değerlendiriyorum. En kısa zamanda düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Son yapılan anketlerle de bu milletini yüzde 75'i 'Türk ve Müslüman olmaktan gurur duyuyorum diyor. Milletin gurur duyduğu şeylerin ayaklar altına alınmasını doğru bulmuyorum.
Türkiye Büyük Millet Meclisi ne girdiğinde namusu şerefi üzerine yemin eden başbakan ve vekilleri yeminlerini ayaklar altına almışlardır.
Türk milliyetçiliği, Türk milletini vatanını, milletini ve bayrağını sevmesidir. Türk milliyetçiliği örf adet ve geleneğe bağlı kalmayı bilmektir. Türk milliyetçiliği Malazgirt’te, Sakarya da, Çanakkale de vatan uğruna ölmeyi bilmektir. Türk milliyetçiliği Dumlupınar da süngü ile haçlıyı kovalayıp İzmir de denize dökmektir. Türk milliyetçiliği peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olmaktır. Türk milliyetçiliği bir elinde Kuran bir elinde bilgisayar olan mazisini bilerek atisini yönlendirmeye çalışan nesiller yetiştirmektir.
75 Milyon vatan evladı olarak bu ülkede birlik beraberlik huzur içinde yaşamanın hazzı ile Türk milletinin mensubiyeti olmaktan onur ve gurur diyoruz."dedi.
İmralı sürecinin Apdullah Öcalan ile terörist başıyla görüşme süreci olduğunu kaydeden Kulmaç, bu görüşmelerin karşısında olduklarını söyledi.

Kulmaç “Onların siyasi uzantılarından gidecek heyet, belirlendi. Benim için kimin gittiği önemli değildir. Benim için orayla başlatılan görüşmeler önemlidir. Bu görüşmelerin tam karşısındayız.
Bu süreç, PKK'yı ve onun siyasi taleplerini güçlendiren süreçlerdir. Büyük Birlik Partisi olarak derhal bu sürecin durdurulmasını, terörle topyekun bir mücadelenin sergilenmesini istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)