| 
 | |||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama | 
| Serbest Kürsü Serbest Konular | 

|  | Seçenekler | Arama | Stil | 
|  13.03.2013, 21:04 | #12 | 
| Yasaklı     58MUAMMER58 Şuan     Son Aktivite: 02.01.2016 19:11 Üyelik Tarihi: 02.07.2012 Mesajlar: 238 Tecrübe Puanı: 0     |  Cevap: En Doğrusu Yazmamak sorun sadece site yönetiminde değildir burda tahtası eksik çivisi eksik okuduğunu anlamayan aklının ermediği fikrinin almadığı bilip bilmeden üstüne vazife değilken kefal gibi herşeye atlayan bildiğinede bilmediğinede yorum yazan milleti burada tahrik edip sonrada özelden tehdit  eden zeka yaşı ana yaşından küçük beyni zayıf kimselerdedir   benim sadece 1 yorumum silindi haksız olduğuna inanıyorum chp vekili kendini pkk lılara kaçırttığı habere yazım silindi çok zoruma gitti eğer biz pkk lıya pkklı  diyemeyeceksek bundan dolayı yazılar silinecekse ne konu açılsın nede kimsenin yazısı silinsin kime gülverdin diye konu açılır ne kavga nede gürültü olur ayrıca burda sırf gıcıklık vermek sonrada milleti özelden tehdit eden gereksizlerin yüzünden konular kaldırılıyor ayrıca burası demokratik forum olmalı site moderatörleri kuralları adilhane uygulamalı fikri olmayıp sadece milleti galeyena getirip dangur dungur yazanları önce uyarıp tekrarı halinde busiteden uzaklaştırılırsa site daha iyikonuma gelecektir | 
|   |   | 
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı 58MUAMMER58'e Teşekkür Ediyor... | 
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| 
 | 
 | 
|  Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj | 
| Üstteki üyenin hangi özelliğini biliyorsun? | Sweetgirl | Birbirimizi Tanıyalım | 1813 | 07.06.2012 18:53 | 
| sinirleri bozan bir oyun . | masum | Bilgisayar oyunları | 17 | 01.04.2009 20:31 | 
| HZ.NUH (S.A) | haythuyt | Peygamberler Tarihi | 0 | 01.09.2008 10:53 | 
| TÜRK İSİMLERİNİN ANLAMLARI | arikarinkuchi | Arşiv | 23 | 11.05.2008 11:12 | 
| "HÜRRİYET' İN ŞEREFSİZLİĞİ" | nurullah şahin | Arşiv | 1 | 29.04.2008 16:42 |