|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
28.06.2013, 12:03 | #11 |
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1189
|
Cevap: Yılmaz Özdil'in servis ettiği video
Kimsenin savunduğu yok hala "O'nu mu savunuyorsunuz bunu mu savunuyorsunuz" diye yazanlar var. 10 tane yorum var bir tane bu kadını savunan ya da CHP yandaşı yazı olmamış birisi çıkıp konu ile alakası olmayan başka vekillerin ardından atıyor. E hadi madem ben yazayım da hayali düşmanla cebelleşmeyin. Evet ben İsrail'de yahudi anıtının önünde saygı ile eğilen Erdoğan yerine Kilise'de Türk bayrağı önünde CHP'li Türkler ile toplantı yapan İnce'yi savunuyorum. Ne kadar parti içi muhalif de olsam genel Başkanımın adının böyle yazılmasını da kınıyorum bunun yanında bu sayfada yorum yapmalarına rağmen bu terbiyesizliğe göz yuman site yönetimini de kınıyorum...
Ve son olarak söyleyeceğim şu bu kadının savunulacak bir yanı yok ancak bu tür kanalların en güzel oyununu söyleyeyim mi? Harika bilinçaltı yaratıyorlar. Öyle bir laf ediyorki izleyici öyle sanıyor ama değil, hakkında konuşulan kişi de dava açamıyor çünkü onu suçlamamış. Yılmaz Özdil'in kendisine ait bir sosyal medya sayfası yok. Ne Twitter ne Facebook. Yani bunu yayan Yılmaz Özdil değil, olsa olsa Yılmaz Özdil'in adını kullanan birisinin açtığı bir sayfadır. Programda da diyor ki "Yılmaz Özdil adına açılmış bir sayfadan servis edildi." diyor. Bak doğru söylemişler ancak nasıl bir bilinç altıysa buraya "Yılmaz Özdil'in servis ettiği" diye geliyor altına da bu darbeci şucu bucu diye atıp tutuluyor. Şimdi bu TV'nin işlediği suç değil ama bir insanı zan altında bırakdığı için günah değil mi? Saygılar...
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|