|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#41 | |
Yiğido
![]() ![]() abuç Şuan
![]() Son Aktivite: 14.02.2012 14:38
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yiğido
![]() ![]() engineer58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.07.2014 10:18
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Bu yerleştirilen lcd ler aynı zamanda reklam panosudur ve belediye içinde ek gelirdir...Bunu yapanlar gelir gider oranınıda hesaplamışlardır değilmi?Bilip bilmeden konuşmamak lazım.Ayrıca kış memleketi olan Sivasa bu daha fazla yakışacaktır değişik bir görüntü olacaktır...Çağdaş yaşam standartlarında bu tür projeleri gerekli görüyorum.Ayrıca tüm masrafı sponsorlar karşıladı(ek bilgi)...
Konu engineer58 tarafından (29.11.2007 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Gelelim Özbelsan'a... Ben Özbelsan'a ortak demedim kaldırım taşları imal eden fabrikaya ortak dedim yaazdıklarımı iyi anlayarak okuyunuz... Bunu da dünya alem biliyor... Ayrıca bu bilgim bizzat başkanın ailesindendir... Buna da iftira deyiniz... O güvenlik görevlileri maaşlarını bağlı oldukları şirketten alıyorlar... Otoparklar özlleştirildi ve birçoğunda Güneydoğulular çalışıyor bilmem anlatabildim mi???... Kimse kimseye hiçbir yeri hibe etmedi... Ve belediye halkın malını hizmet bedelini almadan kimseye hibe edemez... Onun adına da hibe denmez peşkeş denir... Daha çok yazılacak var ama siz tartışmayı bilmediğiniz ve hemen saldırıya geçip de hakaret edercesine konuştuğunuz için sizi bu kadar bilgilendirme yeter artık ne yazarsanız yazın CEVABI YOKTUR....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Yiğido
![]() ![]() abuç Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Yiğido
![]() ![]() engineer58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.07.2014 10:18
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Alıntı:
O zaman araştırıp yorum yapmak lazım değilmi...İnsanları bilgilendirmekse önce araştırma yapılır sonra yorum yazılır ben bu olayı araştırmış birisi olarak yorum yaptım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yiğido
![]() ![]() abuç Şuan
![]() |
![]() ben gördüğüm haber hakkında yorum yapıyorum.araştırmama gerekte yok diyelim dünyanın uydusu ay ile ilgili bir yorum yapsam mesela mehtabın güzel olduğunu yazsam ay hakkında araştırmamı yapmam gerek.değil tabiiki kaldırıma LCD yerleştirilmesi çirkin bir görüntü,lüks ve gereksiz.
![]() |
#47 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.11.2008 18:30
Tecrübe Puanı: 677
![]() |
![]() Alıntı:
Otele yer gösterilince PEŞKEŞ olmayacaktıda,organize sanayi bölgesine yer gösterilincemi bunun adı PEŞKEŞ oluverdi ? Paşabahçe ve diğer parklarda çalışanlar özel şirketmiş ne yani devlet statüsünde kadrolu işmi bekliyorsunuz,herkes sizin gibi şanslı değil belediyeci olamıyor ama unutmayınki o şirket çalışanlarıda Sivas halkı... "Belediye halkın malını hizmet bedeli almadan kimseye hibe etmez"Peki soruyorum sizde belediyeci imişsiniz,Alanya belediyesi nasıl olduda Bülent Uygunun şehit ve gazi ailelerine yapacağı merkezin yerini hibe etti,burda belediyenin ne geliri,ne rantı vardıda bu hibe gerçekleşti ? Ama amaç kutsaldı. "Otel yapmak için yer isteyen şirket sahipleriyle görüştüğüm" diyorsunuz sizin belediyeye serzenişinizin temeli bu bina üzerine umarım kurulu değildir. Hep bilgilerle geliyorsunuz ne varki birgünde bir belge çıkarın karşımıza!otel yapmak için yer isteyen şirket sahipleriyle görüştüğüm,başkanın ailesinden biriyle görüştüm vs vs... Siz belediyecilik yaparken heralde oralarda istihdam TAVAN,işsizlik TABAN yapmıştır değilmi?Pardon CEVAP yazmayacaktınız!UNUTTUM!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
![]() Benim duyumlarıma göre takılan LCD ler kırılmış,bu doğrumu acaba? Kim bu konuda bir bilgindirme yapabilir acaba?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Serd@r Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2023 14:27
Tecrübe Puanı: 939
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kırılan ekran değil LCD monitörün muhafaza camı,deneme amaçlı takılan bu cam,çerçeve vidalarının muhafaza camını sıkıştırması neticesinde çatlamış ondan sonra yapılacaklarda bu vida mesafesini uzak tutulmuş,bu camlar öyle darbelerle kırılabilecek bir cam değil sıkıştırma sonucunda olmuş.Aldığım bilgiler bunlar!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
![]() Böylesine bir lükse acaba biz hazırmıyız?Nerden çıktı şimdi bu LCD ekranmış?
Boşuna belediyenin parasını çarçur etmekteler. Yazık be yazık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|