|
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Saq0pA KajMéR-----------VasiyeT......!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2231
![]() |
![]() Erol EVGİN - sevdan olmasa
bende bu cehennem gibi yurek olmasa bende deli ruzgar gibi hasret olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa bende bitip tukenmeyen umut olmasa ferhatin daglari delen sabri olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa gonlumde bu dinmek bilmez sizi olmasa gozlerimde gozlerinin izi olmasa bir de cana can katan o sevdan olmasa, sevdan olmasa aahh. bu hayat cekilmez aahh. bu hayat cekilmez sen olmasan canim aaahh. bu cile cekilmez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
![]() Saq0pA KajMéR--------BeyaBaN...!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() orhan ölmez - su misali (bu sanatcı vatandaş yeri gelince sivaslıyım diyo yeri gelince antalya bi karar verseydi iyi olurdu)
Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Gün gelir zaman döner sende yanarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandım söndüm İlk değil son olmaz ama Bunları şikayet sanma ben sende çok kördüm Her defa nice umutla son sanırsın, sözlere güvenme canım aldanırsın Her defa nice umutla son sanırsın, sözlere güvenme canım aldanırsın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Gün gelir zaman döner sende yanarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mustafa YILDIZDOGAN _ Bir tek sen varsin gerisi yalan .
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() barış manco
Ellerimle büyüttüğüm solarken dirilttiğim Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Çiçeğimi kopardın sen ellere verdin Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem Dağlar dağlar Kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem Kuşlar ötmez güller soldu yüce dağlar duman oldu Belli ki gittiğin yerden kara haber var Belli ki gittiğin yerden kara haber var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() barikat58 ben birsey dinleyemiyorum :(
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ankaralı namık
Sam yeli esti de yaprak döküldü, Babamız öldü boynumuz büküldü. Ölürken gözleri tavana takıldı.. Ah babam sağ olsaydı, köşede otursaydı, Bir karlı dağ gibiydi, arkamızda dursaydı! Yine efkarlandı gönlüm, sen geldin ya aklıma.. Sağken bilemedim, varamadım farkına. Başıma bir iş gelse, sen koşardın yardıma.. Et yesem de canım “babam”, sen yoksun ya bugün aç`ım.. Kurtlar sofrasına düştüm, nasihatına muhtacım.. Yokluk belimizi büktü, gönlümce yaşatamadım.. Ah babam sağ olsaydı, köşede otursaydı, Bir karlı dağ gibiydi, arkamızda dursaydı! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ugur aslan
Ben 19 yaşındaydım öldüğümde Daha ayaklarım yere basmamıştı Konmamıştı aşkın adı Gözlerim bir dilberin gözlerine bir karış mesafeden dahi bakmamıştı Ve genzime inmemişti hiç yar kokusu Bir dağ ceylanı,yayla kekiği aklımı başımdan almamıştı Ben 19 yaşındaydım öldüğümde 19'undaydım şimdiye kadar söylenmiş tüm yalanlar gözlerimin önüne serildiğinde Gerçek gibi görülen yalanların Ve yalan gibi görülen gerçeklerin sahiciliği serildi önüme 19'undaydım tüm doğruları gönül gözümle gördüğümde Ben 19'undaydım öldüğümde Daha saçlarıma ak düşmemişti Babamın başı düştüğünde öne Kırışıklık değmemişti yüzüme Ne ayaklarım asker botuna girmiş Nede başım yaslanmıştı yar göğsüne Ben 19'undaydım öldüğümde Belkide herkes öldüğü ben dirildiğimde Ölüm bile anamın feryadı kadar canımı acıtmamıştı Köyün genç ve bekar kızları taşıdı tabutumu Olaki birinde gönlüm kalmıştır diye Hiç olmazsa gittiğim yerde ruhum huzur bulsun diye Köyün genç ve bekar kızları taşıdı beni musalladan öteye Ve en çok içlerinden biri ağladı; adı Safiye Ağlama cananım ağlama anam Dünya fanidir hayat yalan Ne kaybettiğine üzül Ne yan yıkıl nede kazandığına gül hiçbir zaman Köyün genç ve bekar kızları taşıdı beni musalladan öteye Olaki birinde gönlüm kalmıştır Hiç olmazsa gittiğim yerde ruhum huzur bulsun diye Meğer ne çok mezar varmış bu köyde Kimbilir kaç meçhul sevgili ve kaç yarım hikaye Hiç dokunma sakın bizimkine Hasrete ve sevdaya doymamış bir hayat işte Her mezar yaralı güllerin ıssız aşk tepecikleri Her tepecikte Uludağ'ın dumanlı gölgesi Yazıkki bir avuç topraktı işte yaşadığının nihayeti Her ölüm aşktan inan Enfaktüs,kalp,şeker külliyen yalan Son nefeste unutamadığınsa zira Canan,canan,canan Ağlama cananım ağlama anam Dünya fanidir hayat yalan Ne kaybettiğine üzül Ne yan yıkıl nede kazandığına gül hiçbir zaman |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|