Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
PKK, Komünist Bir Örgüttür - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2008, 21:17   #1
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 824 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart PKK, Komünist Bir Örgüttür

Son dönemde en fazla beğendiğim yazılardan birisi ... Hasan Celal Güzel'in imzasıyla. Kasım 2007'de yazılmış bir yazı..

PKK, komünist bir Ermeni kuruluşudur ..
Kürtler PKK'nın umurunda bile değil

Sevgili okuyucular, kanlı terör örgütü PKK'nın gerçek yüzünü ve menfaatlerini hiç düşündünüz mü? AB camiasındaki bazı medya organları PKK'yı, 'bağımsızlık mücadelesi' (!) veren bir örgüt, PKK'lıları da 'bağımsızlık savaşçısı' (!) olarak takdim ediyor. Aslında bizim medyamızda da PKK'yla bağlantılı ve PKK'yı bu şekilde gören gaflet, hatta dalalet içinde bulunanlar var.
Ne yazık ki, benim saf, temiz ve imanlı Kürt kardeşlerimden az da olsa bir kısmı bu yalana inanıyor.

PKK, komünist bir Taşnak kuruluşudur
Efendim, bendeniz Devletin en üst makamlarında hizmet ettim ve bütün sırlarına yıllarca vâkıf oldum. İnanınız ki, bu yazıyı birilerini kötülemek ve aleyhte propaganda yapmak için yazmıyorum.
Esasen buna ihtiyacım da yok. Lâkin, bildiklerimin bir kısmını, PKK propagandasına mâruz kalan özellikle Kürt kardeşlerimle paylaşmak istiyorum.
Bir defa şu gerçeği, altını çizerek vurgulamam gerekir: PKK, Ermeni Taşnak örgütü tarafından kurulmuştur. Taşnakların ASALA teşkilâtı, Ermeni diyasporası adına yaptığı terör eylemleriyle yıpranınca, yerine PKK geçirilmiştir. PKK'lı cânilerin başlangıçta tamamına yakın kısmı Ermeni'dir veya Ermeni Taşnak örgütüyle bağlantılıdır. Bu sebeple, ilk dönemde PKK telsiz haberleşmesinin büyük bir bölümü Ermenice yapılmıştır. Ölü ve diri olarak ele geçirilen PKK'lı kâtillerin çoğunun Ermeni asıllı olduğu ve diyaspora bağlantısı tesbit edilmiştir
PKK, aynı zamanda Marksist-Leninist bir örgüttür. Allaha, dine inanmayan, insanımızın bütün değerlerine uzak bir örgütün, halkın haklarını savunması düşünülebilir mi?!..

PKK bir mafya örgütüdür
PKK'nın derdi Kürtler değildir. Kürt kardeşlerimizin sıkıntıları, meseleleri ve talepleri, PKK'nın umurunda bile değildir. PKK, bu dertleri ve sıkıntıları, bilâkis kendisine payanda olarak kullanmış ve bu sorunları çözme iddiasıyla mücadele ettiğini vurgulaması, ne yazık ki etkili olmuştur.
Şu gerçeği artık hepimizin görmesi gerekir: PKK, herhangi bir halkın ya da etnik grubun özgürlüğü/bağımsızlığı için savaşan bir örgüt değil, bu halkı kullanarak ticarî rant elde eden bir çıkar oluşumudur.
PKK, bugün her türlü gayrimeşru ve gayri ahlakî faaliyette bulunup, bu faaliyetlerinden çok büyük miktarlarda rant elde eden bir 'mafya örgütü' hâline gelmiştir. Başta uyuşturucu kaçakçılığı olmak üzere, silah ticareti, beyaz kadın ticareti, insan kaçakçılığı yapan ve haraç toplayan PKK, bu konulardaki piyasayı ele geçirmiş, hem Türkiye'de, hem Avrupa'da inanılmaz ölçüde rant elde etmiştir.
PKK, Güneydoğu'da kırsal alanda ve şehirlerde bombalı eylemler düzenleyerek 'korku' temelinde yatırım yapmakta; bunun semeresini de yasa dışı faaliyetlerle toplamaktadır. Ortada milyar dolarlık bir ciro vardır ve bu cirodan en büyük payı PKK almaktadır.

PKK parasını nerede kullanıyor?
PKK, bu elde ettiği muazzam parayı nerede ve ne maksatla kullanıyor dersiniz?
Görünen odur ki, bu paranın bir kısmı dağlardaki teröristlerin finansmanında kullanılmaktadır. Yani korku sermayesinin devam ettirilmesi için Örgütün terörist kadrosu en iyi şekilde beslenmekte ve teçhiz edilmektedir. Zira, yatırım olmadığı, yani dağ kadrosu sürekli kılınmadığı zaman korku unsuru ortadan kalkacak ve Örgüt etkinliğini kaybedecektir.
Paranın diğer önemli bölümü ise Örgütün elebaşlarının ceplerine girmektedir. Gençleri dağlarda telef ettiren PKK'nın mafya baronları, Türkiye'de ve Avrupa'da lüks içinde yaşamaktadır. Dikkat edilirse, operasyonlarda ve çatışmalarda ölü olarak ele geçirilen veya yakalanan bir tek elebaşı yoktur. Bu baronlar, emir vererek dağlara sürdükleri gençleri ölümle karşı karşıya bırakırken, kendileriyse kâşânelerinde bir elleri balda, bir elleri yağda yaşıyorlar.

Casusların taşeronu PKK
PKK, aynı zamanda yabancı ülkelerin istihbarat servislerinin uşağı ve taşeronu olarak da hizmet vermekte; karşılığında para ve lojistik destek almaktadır. Bu arada, Avrupa'daki bazı örgütler, PKK'ya açıktan para aktarmaktadır.
PKK, bütün bunları yaparken, Kürtleri düşünmüyor. Kendi halkı olarak ilân ettiği insanları, yaşlıları, kundaktaki bebekleri hunharca, kalleşçe öldüren bir örgütün, o halkı gözettiği hiç söylenebilir mi? PKK için Kürtler, sadece kendi çıkarları için kullandıkları ve 'koyun sürüsü' olarak görüp istismar ettikleri kimselerdir.
Türkiye'de bazı sözde aydınların ve medya mensuplarının, meseleyi 'terör' değil de 'Kürt sorunu' gibi göstermelerini ve Kürtlerin kültürel sorunlarının(!) halledilmesiyle terör sorununun ortadan kalkacağını söylemelerini iyi niyetle açıklamak mümkün değildir. Büyük paralarla oynayan PKK mafyasının, meselâ Kürtçe eğitim sağlandıktan sonra silah bırakacaklarını sanmak, ya aptallık ya da hıyanettir.
Son olarak şu gerçeği bir defa daha kaydedelim ki, PKK mafyası çökertilmeden terör meselesinin hâlli mümkün değildir.
Alt 08.02.2008, 10:48   #2
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1062 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: PKK, Komünist Bir Örgüttür

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Son dönemde en fazla beğendiğim yazılardan birisi ... Hasan Celal Güzel'in imzasıyla. Kasım 2007'de yazılmış bir yazı..

PKK, komünist bir Ermeni kuruluşudur ..
Kürtler PKK'nın umurunda bile değil

Sevgili okuyucular, kanlı terör örgütü PKK'nın gerçek yüzünü ve menfaatlerini hiç düşündünüz mü? AB camiasındaki bazı medya organları PKK'yı, 'bağımsızlık mücadelesi' (!) veren bir örgüt, PKK'lıları da 'bağımsızlık savaşçısı' (!) olarak takdim ediyor. Aslında bizim medyamızda da PKK'yla bağlantılı ve PKK'yı bu şekilde gören gaflet, hatta dalalet içinde bulunanlar var.
Ne yazık ki, benim saf, temiz ve imanlı Kürt kardeşlerimden az da olsa bir kısmı bu yalana inanıyor.

PKK, komünist bir Taşnak kuruluşudur
Efendim, bendeniz Devletin en üst makamlarında hizmet ettim ve bütün sırlarına yıllarca vâkıf oldum. İnanınız ki, bu yazıyı birilerini kötülemek ve aleyhte propaganda yapmak için yazmıyorum.
Esasen buna ihtiyacım da yok. Lâkin, bildiklerimin bir kısmını, PKK propagandasına mâruz kalan özellikle Kürt kardeşlerimle paylaşmak istiyorum.
Bir defa şu gerçeği, altını çizerek vurgulamam gerekir: PKK, Ermeni Taşnak örgütü tarafından kurulmuştur. Taşnakların ASALA teşkilâtı, Ermeni diyasporası adına yaptığı terör eylemleriyle yıpranınca, yerine PKK geçirilmiştir. PKK'lı cânilerin başlangıçta tamamına yakın kısmı Ermeni'dir veya Ermeni Taşnak örgütüyle bağlantılıdır. Bu sebeple, ilk dönemde PKK telsiz haberleşmesinin büyük bir bölümü Ermenice yapılmıştır. Ölü ve diri olarak ele geçirilen PKK'lı kâtillerin çoğunun Ermeni asıllı olduğu ve diyaspora bağlantısı tesbit edilmiştir
PKK, aynı zamanda Marksist-Leninist bir örgüttür. Allaha, dine inanmayan, insanımızın bütün değerlerine uzak bir örgütün, halkın haklarını savunması düşünülebilir mi?!..

PKK bir mafya örgütüdür
PKK'nın derdi Kürtler değildir. Kürt kardeşlerimizin sıkıntıları, meseleleri ve talepleri, PKK'nın umurunda bile değildir. PKK, bu dertleri ve sıkıntıları, bilâkis kendisine payanda olarak kullanmış ve bu sorunları çözme iddiasıyla mücadele ettiğini vurgulaması, ne yazık ki etkili olmuştur.
Şu gerçeği artık hepimizin görmesi gerekir: PKK, herhangi bir halkın ya da etnik grubun özgürlüğü/bağımsızlığı için savaşan bir örgüt değil, bu halkı kullanarak ticarî rant elde eden bir çıkar oluşumudur.
PKK, bugün her türlü gayrimeşru ve gayri ahlakî faaliyette bulunup, bu faaliyetlerinden çok büyük miktarlarda rant elde eden bir 'mafya örgütü' hâline gelmiştir. Başta uyuşturucu kaçakçılığı olmak üzere, silah ticareti, beyaz kadın ticareti, insan kaçakçılığı yapan ve haraç toplayan PKK, bu konulardaki piyasayı ele geçirmiş, hem Türkiye'de, hem Avrupa'da inanılmaz ölçüde rant elde etmiştir.
PKK, Güneydoğu'da kırsal alanda ve şehirlerde bombalı eylemler düzenleyerek 'korku' temelinde yatırım yapmakta; bunun semeresini de yasa dışı faaliyetlerle toplamaktadır. Ortada milyar dolarlık bir ciro vardır ve bu cirodan en büyük payı PKK almaktadır.

PKK parasını nerede kullanıyor?
PKK, bu elde ettiği muazzam parayı nerede ve ne maksatla kullanıyor dersiniz?
Görünen odur ki, bu paranın bir kısmı dağlardaki teröristlerin finansmanında kullanılmaktadır. Yani korku sermayesinin devam ettirilmesi için Örgütün terörist kadrosu en iyi şekilde beslenmekte ve teçhiz edilmektedir. Zira, yatırım olmadığı, yani dağ kadrosu sürekli kılınmadığı zaman korku unsuru ortadan kalkacak ve Örgüt etkinliğini kaybedecektir.
Paranın diğer önemli bölümü ise Örgütün elebaşlarının ceplerine girmektedir. Gençleri dağlarda telef ettiren PKK'nın mafya baronları, Türkiye'de ve Avrupa'da lüks içinde yaşamaktadır. Dikkat edilirse, operasyonlarda ve çatışmalarda ölü olarak ele geçirilen veya yakalanan bir tek elebaşı yoktur. Bu baronlar, emir vererek dağlara sürdükleri gençleri ölümle karşı karşıya bırakırken, kendileriyse kâşânelerinde bir elleri balda, bir elleri yağda yaşıyorlar.

Casusların taşeronu PKK
PKK, aynı zamanda yabancı ülkelerin istihbarat servislerinin uşağı ve taşeronu olarak da hizmet vermekte; karşılığında para ve lojistik destek almaktadır. Bu arada, Avrupa'daki bazı örgütler, PKK'ya açıktan para aktarmaktadır.
PKK, bütün bunları yaparken, Kürtleri düşünmüyor. Kendi halkı olarak ilân ettiği insanları, yaşlıları, kundaktaki bebekleri hunharca, kalleşçe öldüren bir örgütün, o halkı gözettiği hiç söylenebilir mi? PKK için Kürtler, sadece kendi çıkarları için kullandıkları ve 'koyun sürüsü' olarak görüp istismar ettikleri kimselerdir.
Türkiye'de bazı sözde aydınların ve medya mensuplarının, meseleyi 'terör' değil de 'Kürt sorunu' gibi göstermelerini ve Kürtlerin kültürel sorunlarının(!) halledilmesiyle terör sorununun ortadan kalkacağını söylemelerini iyi niyetle açıklamak mümkün değildir. Büyük paralarla oynayan PKK mafyasının, meselâ Kürtçe eğitim sağlandıktan sonra silah bırakacaklarını sanmak, ya aptallık ya da hıyanettir.
Son olarak şu gerçeği bir defa daha kaydedelim ki, PKK mafyası çökertilmeden terör meselesinin hâlli mümkün değildir.

selamün aleykümmmm hasan celal çok güzel dayımmm, günayydddınnnnn günaydın
Alt 08.02.2008, 11:01   #3
leblebi82
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 824 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Konuyla ilgili bir başka kaynak yazı ;

Bölücü Örgütün Elebaşının Darwinist İzahları

Bölücü örgütün elebaşı, her komünist gibi Darwinizm’i mutlak bir gerçek olarak benimsemiş, örgütün tüm ideolojik alt yapısını bu bilim dışı aldatmaca üzerine bina etmiştir.

İlkel komünal topluluk dönemi, İNSANLIĞIN HAYVANLAR ALEMİNDEN KOPARAK tarih sahnesine çıktığı, son derece geri üretim güçleri ve bu temelde şekillenmiş basit üretim ilişkilerinin hüküm sürdüğü bir aşamayı ifade eder. (Kürt Hümanizmi ve Yeni İnsan, İstanbul, Nisan 2001, s.25)

Başlangıçta insanın kendine yakın hayvan türlerinden pek farkı yoktur. Doğada hazır bulduklarını yer, ağaçlar üzerinde ve kavuklarda örgütsüz bir şekilde barınır. Ama düşünme ve konuşma yetisini kazanmasıyla birlikte, yiyecek toplamada, DİĞER HAYVANLARA karşı kendini savunmada, doğal afetlere karşı kendini korumada, bazı ilkel taş araçları geliştirmek ve hemcinsleriyle dayanışma içine girmek kaçınılmaz olur. Bu aşamaya kadar, HAYVANLAR ARASINDA GEÇERLİ OLAN; BİYOLOJİNİN EVRİMLER KANUNU hüküm sürmektedir. (Kürt Hümanizmi ve Yeni İnsan, İstanbul, Nisan 2001, s.13)

HAYVANIN EN İLERİ SOSYALLEŞMİŞ BİÇİMİ İNSANDIR. En vahşi hayvandır insan, en acımasız hayvandır. (Kürt Hümanizmi ve Yeni İnsan, İstanbul, Nisan 2001, s.106)

Bölücü Örgütün Elebaşının Komünist Olduğunu İspat Eden Bazı İzahları

"Lenin 1900’de ne ise ben de 21. yüzyıl sosyalizmini temsil ediyorum, reel sosyalizmle savaşarak, emperyalizmle savaşarak yeni sosyalizmi inşaa ediyorum." (Özgür Yaşamla Diyaloglar, s. 201)

"PKK, Marksizm-Leninizm geleneğine uygun bir gelişme yaşamıştır. Bundan sonrası açık ki etle tırnak gibi birbirinden ayrılmayan bu miras üzerine şekillenecektir." (Kürdistan’da Halk Kahramanlığı, s.78)

"Bizim ortamımızda sosyalizmin ve komünizmin ölçüleri egemendir. Sosyalizmde herkese emeği kadar verilir. Bu, parti (PKK) içinde de geçerlidir. Bu, komünist toplumun kuruluşuna kadar da geçerli olacaktır." (Tasfiyeciliğin Tasfiyesi, s.153)

"İşte proletaryanın kahramanları Marks ve Engels. İşte onun teorik, siyasal dahisi Lenin ve yine onun pratik ustaları Stalin, Ho Chi Minh ve Mao. Ve bunların önderliğinde yürüyen birçok ulusal ve enternasyonalist kahraman. İnsanlığın özgürlük bilincini ayaklandıran, örgütlendiren ve halk ordusu denilen orduları ortaya çıkaran bu büyük kahramanların insanlık tarihindeki yeri gerçekten büyüktür." (Kürdistan’da Halk Kahramanlığı, İstanbul, Mart 2004, s.87)

harunyahya.org sitesinden alıntı..
Alt 08.02.2008, 11:12   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4550 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Pfeil -->: PKK, Komünist Bir Örgüttür

Böyle bir katil örgütten ermeni oyunundan başka ne beklenirki ermenilerin piyonu ******** pkk sonun yaklaştı gerekirse sizin arkanızda size destek verenleride ezeceğiz kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacaktır
Alt 08.02.2008, 13:28   #5
CrSivaslim58
Usta Yiğido

CrSivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CrSivaslim58 Şuan CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2025 13:22
Autobahn Champion! Caravan Toss Champion! F/A-18 Hornet Champion! Happy Heks Champion! Kingdom Of Gold Champion! Sheep Pool Champion! Yeti Strikes Back Champion!
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 891 CrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yok

bu billgiller icin tesekürler.bu payllasim icin tesekürler.
CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 18.02.2008, 22:33   #6
leblebi82
Usta Yiğido

ABD'deki en iyi küçük, günlük gazete olarak tanınan Walla Walla Union Bulletin gazetesi, 16 Eylül 2007 tarihinde Yaratılış Atlası ile ilgili bir makaleye yer verdi. Gazetenin yayıncısı Larry Duthie tarafından kaleme alınan makalede, Atlas'tan şu ifadelerle bahsedildi:

... Geçen hafta bir kitap yayıncısı büyük ciltli bir kitabının iki nüshasından birini editöre, birini de bana göndermiş. Oldukça ağır, büyük formatlı bu kitapların 800 adet çok güzel kuşe kağıda basılmış sayfaları, özenle hazırlanmış kapaklarla ciltlenmiş. Bu tür incelenmek üzere gönderilen nüshaları pek nadir görürüm, fakat bu büyük şey benim adıma gönderilmişti.

... Bu kitabın adı Yaradılış Atlası. Kitabı gözden geçirdim... [kitabın] bu olağandışılığının beni büyülediğini söyleyebilirim.

800 sayfanın büyük kısmı fosil fotoğraflarından oluşuyor ve bu şekliyle sergilenmek üzere sehpalarda sürekli tutulacak bir kitap kalitesinde üretilmiş. Fotoğraflar enstantane ve renkler çok güzel bir biçimde ayarlanmış...

Kitabın yazarı Adnan Oktar, Harun Yahya müstear ismiyle yazıyor... Fosil fotoğraflarının her biri, benzeri olan günümüzün hayvanı veya bitkisiyle birbirine bitişik konmuş.

566’ncı sayfada örneğin günümüz mayıs sineği larvası ile bir böcek fosilinin fotoğrafını yan yana konmuş... Başlıkta diyor ki 156 ila 150 milyon yıl arasında, Son Jurasik Çağda bulunan bir fosil. "Bugün yaşayan mayıs sineği larvaları ile 156 ilâ 150 milyon yıl yaşındakiler aynı. Bu bize evrimin bir senaryo olduğunu ve bilime dayalı olmadığını gösteriyor." diyor yazar.

Sayfa, sayfa her bir fosil fotoğrafının yanında pek az bir değişikle aynı mesaj bulunuyor. Yazarın mesajı kolay: Evrim, materyalist Charles Darwin’in bir kurgusu ve Darwin’in teorisi dünyadaki kötülüklerinin çoğunun kaynağı.

Bu kitabın bir dindar tarafından yazılmış olduğu açıkça görülüyor ve gerçekten de öyle. Harun dindar bir Müslümandır. Kendisinin iddiasına göre, eğer dünya sadece İslam’ı kucaklasa ve kötülük dolu evrimi reddetse çok daha güzel bir yer olur.

... Salı günü kitabın sayfalarını ağır ağır karıştırırken İkiz Kulelerin görüntüsü dikkatimi çekti. Tam ikinci uçak kuleye vurduğu anda fotoğraflanmış. Hatırlayacağınız gibi Salı günü 11 Eylül’dü. Doğrusu insanı sarsacak bir tesadüf oldu bu...

O sayfadaki bir başlıkta "Darwin ve Terörizm" yazıyordu. Fotoğrafın altındaki yazı ise şunu söylüyordu: "Hangi ideolojiyi desteklerlerse desteklesinler, tüm dünyada terör suçu işleyenler aslında Darwinisttir. Darwinizm çatışmaya değer veren -ve bu şekilde teşvik eden- tek felsefedir."

Tüm bunların nereden geldiğini görmek için önceki birkaç sayfaya baktım. Harun Yahya Charles Darwin’i teröristlerin havadaki intihar saldırılarından dolayı suçlamakla kalmıyor, Darwin’i bir önceki yüzyıldaki faşizm ve komünizmden dolayı da sorumlu tutuyor.

... Şubat ayında Yaratılış Atlası ciltlerini İngiltere, İskandinavya, Fransa ve Türkiye’deki bilim adamlarına ve okullara gönderdi. Şimdide öyle görülüyor ki gazetelere, editörlere ve yayıncılara gönderiyor... Bu koca kitabı kapatırken şunun farkına vardım... O, İslam etkinliğinin çok daha iyi bir biçimi...

harunyahya.org sitesinden alıntı
Alt 20.02.2008, 17:03   #7
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 713 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

allah hepsinin belasını wersın ne dıyım ben daha . paylasım için çok sağol abi
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 23.02.2008, 23:29   #8
leblebi82
Usta Yiğido

Özellikle Dhkp-C gibi Yasadışı sol örgütlerin zamanla Pkk'nın alt kadrosunu oluşturduğu düşünülürse ülkemiz için gerçek tehlikenin ve sakat düşüncenin kaynağı görülmüş olunur.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil