![]() |
#141 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4553
![]() |
![]() Bu güzel fıkraları bizimle paylaştığın için sağol
![]() |
#142 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fertelliyim paylaşımın için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1065
![]() ![]() ![]() |
![]() > >> Erbakan ölmüş ve cennete gitmiş..
> >> meleklerin karşısında cennetin kapsında dururken arkasında > >> saatlerle dolu çok büyük bir kapı görmüş ve sormuş: > >> -'Bu saatler ne böyle?' > >> melekler cevap vermiş: > >> -'Bunlar yalan saatleri. Dünyadaki herkesin bir yalan saati vardır. > >> Her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder.' > >> Erbakan > >> -'Ooo, peki bu kimin saati?' > >> -'Bu ATATÜRK ün saati.. İbre hiç bir zaman oynamadı, yani hiç > >> yalan söylememiş. > >> -'İnanılmaz' demiş Erbakan. > >> -'Peki bu kimin saati?' > >> melekler cevap vermiş: > >> -'Bu İsmet İnönü'nün saati. İbre iki kez hareket etti, yani İnönü > >> tüm yaşamında sadece iki kez yalan söyledi...' > >> En sonunda Erbakan dayanamamış ve sormuş: > >> -'Peki Tayyibin saati nerede??' > >> -'Tayyibin saati Peygamber efendimizin ofisinde, Hz.Muhammed onu vantilatör > > olarak kullanıyor..'
![]() |
#144 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4553
![]() |
![]() Bu güzel fıkarları bizlerle paylaştığınız için sağolun
![]() |
#145 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 17:21
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() Tamam fıra olarak güzel olmuş ancak güzel ve hoş olmayan Hz. Muhammad (s.a.v.) min kullanılması Bu fıkrayı her kim yazmışsa (ilk yazan) Bilmezmi Cennette vantilatöre ihtiyacın olmadığını Hz. Muhammed'de (s.a.v.)Cenette olduğuna göre.
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Deniz Baykal ve cumhurbaşkanlığı süreci hakkında... Fıkra bu ya 27 Nisan sabahı 367 milletvekili oylama için TBMM'ye gitmek üzere evlerinden çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolmuşlar. AK Parti, ANAVATAN ve DYP'lilerden oluşan 367 vekilin ortadan kaybolması Deniz Baykal ve arkadaşlarını çok sevindirirken, Abdullah Gül ve taraftarlarını derin üzüntüye boğmuş...
Türkiye'de büyük bir kaos yaşanırken ve herkes milletvekillerinin akıbetini merak ederken CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın cep telefonu çalmış. Telefonun ucundaki ses Deniz Baykal'a, "Eğer partinin başından istifa ettiğini açıklamazsan, her 5 dakikada bir, bir milletvekilini serbest bırakacağız..."
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Parayı Kim Versin...
Bir Karadenizli, bir Kayserili ve bir Diyarbakırlı aynı trafik kazasında ölmüş. Cenazeleri dualarla, göz yaşlarıyla kaldırılmış. İki üç gün geçmiş, bir de bakmışlar ki Karadenizli, çıkmış mezardan, üstünü silkeleyerek geliyor. Önce büyük bir panik yaşanmış haliyle,sonra bakmış zombi mombi değil, bayağı kanlı canlı, cesaret edip yanına yanaşmış ve merakla sormuşlar: -Yahu sen öteki dünyadan nasıl geri döndün? Anlatmış: - Öte tarafta da işler buradaki gibi yürüyormuş meğer, rüşvet, haksızlık, yolsuzluk... Geri göndermek için 5 bin dolar istediler, bastım parayı geri geldim. - Eee, diğer iki arkadaş niye gelmedi? - Vallahi ben gelirken, Kayserili hâlâ 3.500 dolara olmaz mı, yap bir indirim de ayağımız alışsın! ' diye pazarlık ediyordu. - Ya Diyarbakırlı? - O da 'Ben vermem, Devlet versin! ' diye inat ediyordu
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RaZZcE Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2011 12:17
![]() Üyelik Tarihi: 01.05.2007
Tecrübe Puanı: 791
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ama dalga gecmis gibi....
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() SON YILLARIN EN IYI FIKRASI...
Tayyip ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar. Bush Tayyip'e 'Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü 'diriltiriz' der. Tayyip altta kalmaz ve o da; - Bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor' der. Türkiye' ye döndügünde Tayyip'i bir düsünce alir. Danismanlarini çagirir, ve attigi palavrayi anlatir; -'Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?' diye sorar. Danismanlardan biri hemen cevap verir: -'Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?' -'Hayir sormadik.' -'O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin. Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!...
![]() |
#150 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() tayyip fıkrası..
Basbakan Erdogan, dış destek aramak için Ingiltere’yi ziyarete gitmis. Ziyareti sirasinda kraliçe tarafindan çay içmeye davet edilen Erdogan, kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne oldugunu sormus. Kraliçe de “Çevremi akilli insanlarla doldurmak!” cevabini vermis. Erdogan bunun üzerine kraliçeye çevresindeki insanlarin akilli olup olmadiklarini nasil ayirt ettigini sormus Kraliçe, “Onlara dogru sorulari sorarak ayirt ediyorum.” diye yanitlamis ve “Izin verin göstereyim.” demis. Kraliçe hemen Tony Blair’i aramis ve “Sayin Basbakan, lütfen bu soruya cevap verin: Annenizin bir çocugu var, babanizin bir çocugu var ve bu çocuk sizin ne kiz, ne de erkek kardesiniz. Kimdir bu?”diye sormus. Tony Blair: “Bu benim majesteleri!” diye yanitlamis. Kraliçe: Dogru.Tesekkürler,iyi çalismalar Blair.” demis ve Erdogan’a dönerek: “Gördünüz mü Sayin Erdogan?”Evet majesteleri, çok tesekkür ederim, bu metodunuzu kesinlikle kullanacagim.” diyerek oradan ayrilmis. Yurda dönüsünde hemen Unakitan’i yanina çagiran Erdogan “Kemal Abi Unakitan: “Tabii efendim, nedir?” Erdogan: “Annenizin bir çocugu var, babanizin bir çocugu var ve bu çocuk sizin ne kiz, ne de erkek kardesiniz. Kimdir bu?” Unakitan saga bakmis, sola bakmis düsünmüs, tasinmis ve en sonunda: Efendim bunu biraz düsünüp sonra size cevap versem?”demis. Erdogan kabul etmis ve Unakitan oradan ayrilmis. Vakit kaybetmeden Bakanlar Kurulunu toplantiya çagirmis. Saatlerce bu soru üzerinde düsünmüsler, ama bir cevap bulamamislar. En sonunda Kemal Unakitan,Kemal Dervis’i aramis ve durumu açikladiktan sonra: “Annenizin bir çocugu var, babanizin bir çocugu var ve bu çocuk sizin ne kiz, ne de erkek kardesiniz. Kimdir bu?” Dervis: “Bunda bilemeyecek ne var, tabii ki benim!” diye yanitlamis. Cevabi alan Unakitan hemen Tayyip’i arayarak: Cevabi buldum efendim, kim oldugunu biliyorum, “Sayin Kemal Dervis” demis. Tayyip büyük bir hayal kirikligiyla cevap vermis: “Yanlış cevap Kemal Abi, dogru cevap “Tony Blair” idi.”.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|