|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#61 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 763
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
nisa suresinde vücud hatların belli olmayacak şekilde örtün diyor.siz başörtüsünü nerden çıkarıyorsunuz? Kuran değiştirildi diye bir söz duydunuz mu bizden.Kuranda yazan herşeyi kabul ediyoruz.
|
|
|
|
|
#63 |
|
Usta Yiğido
Muasir medeniyet seviyesini de Atatürk demisti, üstelik bunu bizim hedefimiz olarak göstermisti, o bakimdam AB dedim. Yanilmiyorsam muasir medeniyet seviyesi AB olsa gerek, Hindistan yada Afganistan degil galiba. AB Atatürkün vefatindan yillar sonra kurulmus bir birliktir, Atatürk bu sözü söylemis olamaz. Kaynak gösterirseniz sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
Son Aktivite: 16.08.2010 20:01
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
Alıntı:
akp hükümeti geldi türbanı devlet dairelerinde serbest bırakan yasayı cıkarsın zaten böyle bi inadımız vardı içimizde bu hükümetten bunu zorlada olsa yapmasını isteyelim. ve bu neticede gelisen olaylar parti kapatmaya kadar gitti ve ülkenin baska derdi kalmadı birde hükümetteki partiyi kapatmayla ugrasmak zorunda kaldık ülke ekonomik kriz geciriyor. ha illada olacak bu bugün akp hükümeti veya yerine kurulucak parti bunu yapsın. daha sonra gelende inat degilmi desin yasayı tekrar degistirsin bumudur istenilen peki?? bunca zaman sorunsuz işleyen sistemi bozmak isteniyor |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Yasaklı
Deniz5835 Şuan
Son Aktivite: 18.12.2009 16:42
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
öyle bir hükümet varki başımızda sözde özgürlükçü
arkadaşlar uyanın artık nedir bu fanatizm birlkte yaşamsa birlikte yaşamalı ve birlikte sivasın adını temizlememiz gerekirken neler yazıyorsunuz Alıntı:
komplo teorisine bakarmısınız dünya televizyondan seyretti şu yazılana bakın nasıl bir olacak sivas halkı nasıl silecek bu lekeyi sivas halkı yazı yazarken birazdaha dikkatli yazalım zarar hep memleketimize |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Yasaklı
Deniz5835 Şuan
![]() |
yumrukluyorum duvarları
yumrukluyorum kara gecenin bedenini ellerim kan içinde nehirler taşmış yanaklarımdan otuz yedi can otuz yedi gül çatlamış susuzluktan sivas'ın içinde nasıl uyku tutar gözlerimi döne döne semaha duranlar tutuştu önce sonra türküler sonra şiir çığlıksız düştü türkülerin yanıbaşına sivas... sivas.. yiğitlik midir emanet cana kıymak yiğitlik midir bir tutam ışığı kör bıçakla koparıp karanlığa kurban etmek söyle hangi kitapta vardır elleri kollları bağlı yakmak var mıdır kardelen akında bir avuç inciyi ateşe tutmak lo... böyle garip düştüğüme bakma böyle mahsun durduğuma varsın ateşin suskunlukla beslensin benim de yüreğim gençliğini almış yanına yürür başı dik senin de dağların var sivas, senin de dağların dağlarında şahanların " |
|
|
|
|
#67 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 763
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ilk müslümanlık arap ülkesinde ortaya çıkmıştır.havanın sıcak olmasından dolayı,bunu çözüm olarak görmüşlerdir.
|
|
|
|
|
#68 |
|
Usta Yiğido
Bu konuda size hicbir normal insan haksiz demez, haklisiniz yapanlari asla affetmem, sizinle beraberim ama basörtüsüne de el uzatilmasin, müslüman mahallesinde salyangoz satilmaz.
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Yasaklı
Deniz5835 Şuan
![]() |
Alıntı:
can bizde müslüman mahalleside salyangoz satmaya çılışmıyoruz sadece burası bizimse biz sahip çıkmalıyız diyoruz sivasın adı lekeden kurtulsun teşekkürler bana nerelisin diyorlar sivaslıyım diyorum yakanlardan mı yanan lardanmı bıktım bir olalım ortak yolu bulalım can lar can diyorum alınma bugün arkadaşın biri can denilmesine bile tepki verdide |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() can99 Şuan
Son Aktivite: 16.08.2010 20:01
Tecrübe Puanı: 672
![]() |
Alıntı:
diger konu basörtüsüne el uzatilmasin. kimse el uzatmadi aslinda yapilan bikac yorumdan o insanları provakatörlükle suclayınca arkadaslar konular buraya gelmis. sivas madimakla ilgili konular bayatlamıs kabul ediliyor bu konuda bayatlamıs. yasakmı suanda yasak neden hala ısrar edılıyor hep aynı manzaralar olusuyor ozaman. iste orda yapılan o annenın yaptıgı provakatörlük. bugun yasak yarın serbest olur onada uyulur. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|