![]() |
#321 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Garip, garip öten bülbüle Söz geciremedigim gönüle "Ah"la biten bir ömre Yillarin arkasindan bakan bir benmiyim Dertlere gönül baglayan Gülmeyi unutup hep aglayan Bir sel gibi caglayan Dertlerle cosan bir benmiyim Acmadan solan gülle Acilardan yorgun kalbime Icimde gizli kalan sevgiye Yaprak gibi sararip solan bir benmiyim Sönmüs hayallerle Kirilan ümitlere Bir ömür süren yaslara Hep yas tutan bir benmiyim Garibim bu dertler bitermi Sonsuzluga iten beni kadermi Dertsiz insan hic "ah" cekermi "Ahla" yillarini geciren bir benmiyim
![]() |
#322 |
Navigator
![]() 70 milyon el ele,
Yumruklar göklerde, Coskular yüreklerde, Iste gördü dünya en büyüksün TÜRKIYEM. Sen bizim canimiz, Sen bizim sevdamizsin, Yoluna bas koyduk, Her zaman seninleyiz TÜRKIYEM. Destan yazdin bizlere, Isvicre, Cek, Hirvat,i getirdin dize, Hakli gurur yasattin ulusumuza, Sen bizim canimizsin TÜRKIYEM
![]() |
#323 |
Navigator
![]() Bir gün ben çok uzaklarda Yüzüne çizgiler saclarına aklar dolmuş Maziye dalınca dudaklarında acı bir tebessüm Ve beli bükülmüş bir ihtiyar olacağım Belki de bu fani dünyadan göçmüş bir derbeder olacağım Ama ben sizler seven garipliğe, gurbete, hasrete, ayrılığa, ihanete Feleğin sillesine alışmış hayatinin baharında Açmadan solmuş bir gül gibi kalacağım Her şey eksilse sizlere olan sevgim eksilmez Felek, kader, sevdiklerim bana küsse bu derbeder gönlüm size küsemez Sunuda bilmenizi istiyorum Giden vefasız yıllar istesem de geri gelmez Ah çekmekle dertler bitmez Sevmekle sevgi deryasından bir şey eksilmez Su da bir gerçek arkadaş kadere karşı gelinmez Ömür bitse de, hasretle, dertler bitmez Ağlayanlar gülemez sevenler kavuşamaz Mazimiz geri dönmez
![]() |
#324 |
Navigator
![]() Keskelerimde gizlisin, Her satirda hüzünümsün, Cözülmeyen TEK dügümümsün Hic dinmeyen gönül sizimsin. Bulutlara yüklenen yagmurlar gibi, Özlemim, hasretimsin, Hayatimin satir aralarinda, Hep Söylenen KESKELERIMSIN
![]() |
#325 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() AYNADAKİ YÜZ
Bir yabancı bir başkası, Gezer durur, Aynı ayak iziyle, Yeri yurdu bir, aynı adres aynı telefon var elinde. Bir yabancı bir başkası olmuşum, kendi kendime, Aynalar gerçekse ben neredeyim, fotoğraftaki yüz nerde. Hayallerim umutlarım, bir hiçimiydi yaşadıklarım, Ben neredeyim fotoğraftaki yüz nerde Ben neredeyim dostlarım nerde, Bir yabancı bir başkası olmuşuz, Beraber yaşadığımız anılara bile. Bir hayal dünyasında yaşıyoruz, Bir maziye bak, Birde albümlere. Bir yabancı bir başkası olmuşuz. Ben neredeyim fotoğraftaki yüz nerde. Korkuyorum ateş düştü, Aynadaki bana bakan yüze...
![]() |
#326 |
Yasaklı
![]() Engin58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.01.2010 11:34
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() senin gözlerin
Hep böyle çocuksu mu bakar seni n gözlerin?Hep böyle içinde uzak bir ışık mı yanar? Bakışlarında beni dinlendiren bir şey var; Kıyısındaymış gibi en sakin denizlerin... Sen bastığın yerde çiçeklerin büyüdüğü Her zaman en güzel, her yerde eşsiz Sen yaprak, sen köpük, sen kuş tüyü Sen sevgi nehirlerimin aktığı büyük deniz Kazımak ulu ağaç gövdelerine adımızı Yazmak her şeyi bir bir kumların üstüne O her işkenceye mahkum olmuşluğumuz O çok sevmek, daha çok sevmek günden güne. Şarkısız ve sensiz kaldığım nice akşamlar Gözlerin geçer aklımdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müziği güzelliğinde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar... Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye Seni görmediğim günler Karanlıktayım, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasıl paslanır, bir elma nasıl çürürse İşte öyleyim Ben.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1075
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hep SENİ Bekledim
Ben nice geceler gelmeni bekledim Ayın ondördü gibi bahtıma doğan Tüm kavgalarıma yoldaşım olan Ruhumun vadilerine bir meltem bekledim Yüreğimi tokatlayan anılarımla beraber Hep seni bekledim hep seni Seninle başlayan bir hayat düşledim Eteklerinde umut çiçekleri açan Sokaklarında düşlerimle dolaşan Varedenin her şeye tecellisiyle bekledim Kavgalarıma tutsak sürgün düşlerimle beraber Hep seni bekledim hep seni Ben bakışıyla ordular toplayan gözlerini özledim Bir ırmak gibi delicesine ruhuma akan Bir tebessümüyle tüm çiçekleri bana bağışlayan Ben seni bir gülün kadifemsi yumuşaklığında bekledim Gecemi aydınlatan elifimsi düşlerimle beraber Hep seni bekledim hep seni Seninle olabilmeyi bekledim. Hüseyin Eroğlu
![]() |
#328 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ayrılık
Sessiz köşelerin arkadaşı ayrılık Karanlık gecelerin sırdaşı ayrılık Umutsuz kişilerin yoldaşı ayrılık Ayrılmaz ayrılık, sadıktır sevdiğine Anlamsız cümlelerin öznesi ayrılık Zamansız bitişlerin gözdesi ayrılık Oransız sevmelerin yüzdesi ayrılık Ayrılmaz ayrılık, sadıktır sevdiğine Zamansız ölüm kadar yakındır ayrılık Hücum sözüyle kalbe akındır ayrılık Kaşındıkça kanayan acındır ayrılık Ayrılmaz ayrılık, sadıktır sevdiğine Doğduğun gün yazılan kaderdir ayrılık Nöbetini bekleyen askerdir ayrılık En beterinden bile beterdir ayrılık Ayrılmaz ayrılık, sadıktır sevdiğine |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Sordum
Kırçiçeğine sordum AYRILIK nedir Dediki filizlenen umutlarımın kırılışıdır Uçan kuşa sordum AYRILIK nedir Dediki esen yelle anlaştılar Yıldızlara sordum AYRILIK nedir Dediler güneşin ayla arasının açılışıdır Sordum yanan ateşe AYRILIK nedir Dediki duman olup meçhule gidişimdir Sazımın teline sordum AYRILIK nedir Dediki aşıkların bağrından kopan yanık sesdir Gecelerime sordum AYRILIK nedir Dediler benliğimi gündüze terkedişimdir Göz pınarlarıma sordum AYRILIK nedir Dediler yanaklarımızdan süzülen damlaçıklardır Toprağa sordum AYRILIK nedir Dediki nicelerini tatdım Hasrete sordum AYRILIK nedir DEDİKİ SORDUĞUN BENİM......................... .? |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() AYRILIK
AYRILIK Sılamdan ayrıldım bağrım yaralı Sivasa vardım gönlüm çileli Oturup ağladım gözlerim nemli Biter’mi bilmem bu koca ayrılık Sivasın yolları taş ile dolu Kapandı durdu mektubun yolu Bekir sevdiğini düşündü durdu Bitermi bilmem bu koca ayrılık Sözlerle anlatmak olmazki seni Bilirim canımsın beklersin beni Kaderimiz bu söylerdin hani Bitermi bilmem bu koca ayrılık Sızlayan yaramda derman olasın Sevdiğm sensin bunu bilesin Dönersem yuvama sende gülesin Bitermi bilmem bu koca ayrılık |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |