|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 883
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 'Seni kim, edep ve terbiye etti?' Buyurdu ki:
- 'Hiçbir kimse beni terbiye etmedi; lâkin ben câhillerin cehâletini (kötü söz, hâl, hareket ve amellerini) gördüm; ondan kaçındım...' Selâm bizim Peygamberimiz ve Onun üzerine olsun; gerçekten İsa aleyhisselâm doğru söyledi: Eğer insanlar, başkalarından (meydana geldiğinde) hoşlanmadıkları mekruh olan şeylerden sakınırlar (ve onu yapmazlarsa) elbette edepleri mükemmel ve tam olurdu ve 'edep öğreten' kişilere hiç ihtiyaçları kalmazdı... Bidâyetü'l Hidâye (İmam-ı Gazâlî -k.s.-) Logged |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() Tuuba1012 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2010 12:03
Tecrübe Puanı: 621
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() emegine sağlık.paylasımların cok guzel
![]()
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() ![]() Kadirhan Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2010 13:40
Tecrübe Puanı: 726
![]() |
![]() "EDEB" bu kelimeyi hayatında yaşatabilene ne mutlu...bizim en önemli vasfımızdır edebimiz.İnsan ne kadar edepli olursa, o oranda da said ve mutlu olur.Edebin tanımını yapmama gerek yok heralde..Edebi bu kadar övdügüme göre bilmeyenler araştırsın.
Allah razı olsun çok güzel bir pylaşım İmam Gazaliden..İmam gazali ne büyük bir zaatmış..Hayatını okumanızı tavsiye ederim.Bende şu an İmam Gazalinin Dil üzerine yazdığı bir kitapı okuyoruyum..çok yararlı olacağını umuyorum (:
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TEL'inize gelen en son çağrı kimden | arikarinkuchi | Arşiv | 10 | 28.05.2008 16:06 |