|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bayatlı kenan58 Şuan
Son Aktivite: 19.02.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 689
![]() ![]() |
bu projedeki gayretlerinden dolayı kalın belediye başkanı Sayın Halil ŞENER'ide unutmamak gerek.Kendisine başarılar diliyorum
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
Sıcak çermiği katleden,çöplüğe çeviren bir adam olan Halil Bey'e methiyeler dizilmesini açıkcası çok garipsedim.En son gördüğümde Sıcak Çermik yok olmak üzereydi.Zaten sıcak çermiğe bir süredir yatırım konusu gündemdeydi.Bu konuda Kalın B.Başkanı'nın bir katkısı olduğunu zannetmiyorum.Sıcak Çermik ARTIK ANAYASA MAHKEMESİ KARARIYLA KALIN BEL.NE VERİLDİ.ÇÜNKÜ KALIN BELD.SİNİN BELEDİYELİĞİ SONA ERMEYECEK.BAKALIM YENİ DÖNEMDE KALIN BELD.Sİ SICAK ÇERMİĞE NELER KAZANDIRACAK.Gelelim yapılacak olan yatırıma;bu yatırım eğer gerçekleşirse çok büyük bir yatırım.B u yatırımla SİVAS'A ÇOK SAYIDA YERLİ VE YABANCI TURİST GELECEKTİR.sivas'ın yatırım çekmesine ve gelişimine katkı yapacak bir yatırım.BU YATIRIM SİVAS'A HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|