![]() |
#811 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() gidiyorum
gözyaşlarımı papatya diye saçlarına takıp yüreğimdeki yağmurlarla bir ırmağa akmaya gidiyorum içimde yeşerttiğim tüm çimenler sana kalsın sana kalsın baharçiğdemleri, kırgelincikleri, kırkkanatlılar gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum gidiyorum başımda gam gözlerimde nem toplayıp önüme düşen gölgelerimi bütün hatıraları bırakıp geride ardımdan çekip kapıyı usulca başımı alıp gidiyorum buralardan şafak sökmeden kimseler görmeden yağmurun yağmadığı çöllere gidiyorum sevgi dolu yüreğimi bir ıssızda yakmak için hoşça kal suyundan çimdiğim dere kana kana içtiğim pınar say ki, hiç yaşamadım bu yerlerde nazlı çiçeklerini okşamadım baharın bozguna uğramış bir bostanın hüznüyle bir yaprağın ürpertisine yazıp ömrümü çekip gidiyorum buralardan çekip gidiyorum bir bilinmeze doğru hem yol, hem yolcu olmaya acılarımla başbaşa kalmaya bütün yıldızları takıp kanatlarıma rüzgarların uğultusunda kaybolmaya gidiyorum Yüreğimin sızılarında damıttığım her şiiri bin kez öperek ve sökerek sevgiden yana ne varsa göğsümde gecelerin zifiri saçlarında çıkıp yola dağlı bir ırmak gibi çarpa çarpa kıyılara bir ceylanın gözlerinde ağlamaya gidiyorum bütün borçlarımı ödedim alacaklarımı erteledim artık ne diyecek bir sözüm kaldı sevdiklerime ne okuyacak bir şiirim gözlerimin içinde iki damla gözyaşı gibi bakmadan ardımdaki uçurumlara alıp götürüyorum yüreğimdekileri de hoşca kal usulboylum, güzel gözlüm hoşca kal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SEN GÖNLÜME YETERSİN
Sen hayatım, sen canım, sen damarda kanımsın Gönlümdeki cananım, kalbimde sol yanımsın Varlığın bana ödül sen şerefim, şanımsın Başka sevda istemem, sen gönlüme yetersin. Sen ekmeğim, sen suyum, sen aldığım her nefes Kalbin, bir ömür boyu mahkûm olduğum adres Bil ki kulağım duymaz, senden gayri hiçbir ses Başka seda istemem, sen gönlüme yetersin. Seni bahar sanmıştım şu ömrümün güzünde Meğer tüm mevsimlerin sen varmışsın özünde Bir tatlı tebessümün yer eylerse yüzünde Başka eda istemem, sen gönlüme yetersin. İnan sanki dönmüyor sen yanımdayken dünya Geceler aydınlandı haz doluyor her rüya Her şeyden vazgeçerek şu gönlüme girdin ya Başka feda istemem, sen gönlüme yetersin. Bu son olsun gidişin, gelecek dermanım yok, Gidene kal demeye yazılı fermanım yok Bu aşk bilmecesini çözmeye izanım yok Başka nida istemem, sen gönlüme yetersin |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Navigator
![]() Bu Gece Uyuyamazsın Sen" ...
bu gece uyuyamazsın sen çetin bir sızı sarar odanı sen şimdi ağlarsın da... umutsuzca akıtırsın göz yaşlarını radyonu açmış şiirler dinliyorsun elinde kalem.. kadere sitem ederek yalnızlığına dizeler arıyorsun şarkımızı söyleyerek... bu gece üşüyeceksin biraz anılar gelip seni vuracak! üzüleceksin ısınmak için güneşi bekle bazı geceler soğuk eserim ben! bilirsin... gece sana emanet... bu şehri bir kez daha terk ediyorum gelemediğin bir yerdi vardı hani? İşte oraya! yine gurbete düştü yolum...... Ve bu gece seni uyku tutmaz Biliyorum.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() ......SENİ ANLATABİLECEK KADAR GÜÇLÜ DEĞİLİM BELKİDE...........
Şimdi sana neden seni yazamayışımı anlatsam… Anlatabilsem keşke… Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de… Ayrılığın bıraktığı hüzün izleri varken içimde, susmayan kalemim; konu sen ve sevgin olunca nasılda susuyor… Hâlbuki en çıldırmış sevgi satırlarını bırakması lazımken tarihe; sus-pus oluyor… Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de… Ben en iyisi sana sensizliği anlatayım… Gözünde ki gülüşü görmeden yaşamak; Tüm gülüşleri kefene sarmaktır ..! Varlığını inkâr edip, görmezden gelmek; Hayatı saymamaktır..! Ve seni üzgün görmek, Kanser bir hasta gibi acı ve sancı çekmektir… Göğsünün tam orta yerinde… Allah’a el açıp “al beni buradan” diye yalvarma sebebidir… Ey benim dilsizliğimin çığlığı… Gözümün gören bebeği… Düşüncelerimin yol göstereni… Ruhumun eşi… Kaderimin en yaşanılası olanı… Alın yazımdaki en güzel iz… Karanlığımın gölgesi… Aydınlığımın perisi… Özümün, varlığımın, yaşamamın en değerli sebebi… Hayallerimin ötesi… Kıyamette bile el ele olacağım seninle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Navigator
![]() Sen Duymadinmi??
Feryadimi denizler, cöller, ovalar, vadiler duydu, Tüm Dünya duydu sana olan yüregimin karakis özlemini, Bahara gebe olan bir Kardelenciceginin tomurcuklari gibi sana olan hasretimi, Herkes acidi halime, yasli gözlerime, perisan viran hayatima Sirdasim, dostum oldu senden sonra hüzün. Sessiz yürek cigliklarim. Ben yok olsam, yinede mutlu olacagim... tüm belirsizlik, acilara, yanlizliklara ragmen. Cünkü senide götürecegim icimde Gittigim yere......................... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Özlem Var
Gözlerim hep yol çeker İçimde bak özlem var Boncuk boncuk yaş döker Gözyaşımda özlem var Arı çiçeğe konar Bak balında özlem var Bülbül gülüne konar Bak dalında özlem var Toprak göklere bakar Yağmurlara özlem var Bulutlar şimşek şakar Damlalara özlem var YETİMİ'yim çekerim Sabır ile özlem var Mevla'ya dileklerim Yüreğimde özlem var |
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Navigator
![]() Ben Sana Mecburum
ben sana mecburum bilemezsin adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski istanbul mudur? karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir akşam üstü ansızın yorulur tutsak ustura ağzında yaşamaktan kimi zaman ellerini kırar tutkusu birkaç hayat çıkarır yaşamasından hangi kapıyı çalsa kimi zaman arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu fatih'te yoksul bir gramafon çalıyor eski zamanlardan bir cuma çalıyor durup köşe başında deliksiz dinlesem sana kullanılmamış bir gök getirsem haftalar ellerimde ufalanıyor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun belki haziranda mavi benekli çocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden belki yeşilköy'de uçağa biniyorsun bütün ıslanmışşın tüylerin ürperiyor belki körsün kırılmışsın telâş içindesin kötü rüzgâr saçlarını götürüyor ne vakit bir yaşamak düşünsem bu kurtlar sofrasında belki zor ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yaşamak düşünsem sus deyip adınla başlıyorum içim sıra kımıldıyor gizli denizlerin hayır başka türlü olmayacak ben sana mecburum bilemezsin.. Attila İlhan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2009 23:32
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() Gelecek öyle uçsuz bucaksız duruyor ki
Ve ben ne olacağını merak ederken hani filmin en güzel sahnesinde sinemadan çıkar gibi hayattan çıkıp gidemem Kusura bakma ölüm Adın çok soğuk gelemem Bunca mazeretim varken yaşama dair, ölümü aklımdan bile geçirmem Seviyorum seni hayat tüm kötü sürprizlerini de... Erol ZAVAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2009 23:32
Tecrübe Puanı: 621
![]() |
![]() Seni seviyorum dememi isteme benden.
Seni seviyorum dersem eğer, Sevdiklerimi benden alan sevgi celladı var içimde Sevdiklerimi benden alan cellada inat. Seni seviyorum dememek için söz verdim kendime. Cellat sevinmesin diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HASRET Seni Özlemek Nedir Bilir Misin? Bilemezsin. Cünkü Sen Hiç Sensiz Kalmadin Corak Toprak Suyu Nasil Özlerse, Toprak Altinda Tohum Nasil Bahari Beklerse; Iste Öyle Özledim, Öyle Bekledim Seni .
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |