![]() |
#3151 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Candan Ercetin INANMA Adaletin adili susmuş Cehaletin cahili coşmuş Kehanetin kahini körmüş Sadakatin sadığı şaşmış(kaçmış) Deli ediyor süslü yalanlar Sabah oluyor bitti masallar Olan oluyor vay bize vay bize vay Yazık oluyor bize vay bize vay İnanma sakın inanma Her söylenene inanma İnanma hemen inanma Sen bana bile inanma
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sweetgirl'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3152 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Canimin ici Al Bu Yüreğim Al Senin Olsun Sensiz Taşıyamam Canımın İçi Sende Doğdu Bu Can Sende Son Bulsun Sensiz Yaşayamam Canımın İçi Şu Garip Gönlümün Muradı Sensin Divane Gezdiğim Sebebim Sensin Dört Mevsim Yeşeren Can Dalım Sensin Sensiz Tutunamam Canımın İçi Sen Gözümün Nuru Sen Yürek Sızım Sen Alın Yazım Canımın İçi Gülüm Bu Sevdaya Düştüm Düşeli Dermanım Bilmişim Senin Derdini Yüreğim Aşkını Sılası Bildim Sensiz Barınamam Canımın İçi Söz: Süreyya Okçu- Kıvırcık Ali Özütemiz Müzik: Kıvırcık Ali Özütemiz |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3153 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ............Murat Boz - Maxımum.............
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3154 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar Cok iyi gördüm Coktan unutmak gerekiyordu Bu iste bir yanlislik var Eskiden arasira geliyordu Bu iste bir yalnizlik var Elinin sicagi Kösesi bucagi Askin en tuzagi beni buldu Asagi yukari sonumuz bumuydu Her aci döndü bana dogru Tanri istediki bugün karsima ciktin Ne zannetdin sanki sen konusacaktim Biraz üzüldüm sonra gercege döndüm Beni bosver seni cok iyi gördüm Son kez baktim ve arkami döndüm
![]() |
#3155 |
Navigator
![]() Zara
Hasretinle yandi gönlüm Hasretinle yandı gönlüm yandı yandı söndü gönlüm evvel yükseklerden uçtu düz indi şimdi gönlüm aramızda karlı daglar hasretin bagrımda kışlar başa geldi olmaz işler yoklugunda öldü gönlüm gelecektin gelmez oldun halimi hiç sormaz oldun yaralarımı sarmaz oldun yoklugunda öldü gönlüm aramızda karlı daglar hasretin bagrımda kışlar başa geldi olmaz işler yoklugunda öldü gönlüm |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3156 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şeyh Şamil...Alperen.
Şamil; Kafkas dağının hürriyet güneşidir Şamil’i bilmeyen atasını ne bilir Şair diyor ki; Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak; eğer uğrunda ölen varsa vatandır Ben de diyorum ki; Kur, Aras coştukça, Tuna, Volga taştıkça Benim şarkılarım okunacak, türkülerim söylenecek Hazar çalkalandıkça Benim ay yıldızlı bayrağım dalgalanacak Sormayın kimlerdenem, haralıyam a dostlar Gönülden fırtınalı, boralıyam a dostlar Gızıl bir kurşun aldım, yaralıyam a dostlar Ağlama ey gözleri bulutlu yar Ben bilerem senin elinde de kanlı bir libasın var Bu şarkılar, türküler Türk’ü söyler türküler Yaşar kalpte ülküler Bu ses; arslan sesidir Bu ses; demir perdeyi damla damla eriten Katerina, Petro’yu deli eden bir sestir Bu ses; taa Kafkaslardan gelen Şeyh Şamil’in sesidir Şeyh Şamil’in sesidir |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3157 |
Usta Yiğido
![]() Ebru Yasar Icime ceke ceke Bir süre yetermi Askim Sürmeli senelerce Ne dedigimi cok iyi bilirim Anlatamiyorum yeterince Bana güven bana inan Kiyamadim sana hic kiyamam Bana güven bana inan Anlasana beni durduraman Icime ceke ceke geliyorum deli deli Umrumda da degil hic baska birileri Kabul ettim bunu ben yeni yeni Gönül acinca kapanamiyor Icime ceke ceke geliyorum deli deli Umrumda da degil hic baska birileri Kabul ettim bunu ben yeni yeni Gönül acinca kapanamiyor Silah zoruyla unutamiyor
![]() |
#3158 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yeter ne olursun....................Güz el bir şarkı
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar dark_yamtar58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3159 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1386
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Levent yüksel - zalim .................
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kronik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3160 |
Navigator
![]() KÜCÜGÜM Aynı sokakta oturuyorduk, adı esrarengiz Herkes onun hakkında farklı şeyler söylerdi Hepsi nedensiz, hepsi sebepsiz Kirli sakalları vardı, kahverengi gözlüğü, kumraldı Ben nefret ederdim ama mahallenin bütün kızları ona hayrandı Bir gün onunla yolda karşılaştık, çok güzel bir yüzü vardı O an kalbimi söküp atasım geldi, çünkü deli gönlüm o an onun aşkıyla alevlendi Artık uyumak yerine sürekli onun evini izliyordum Onunla karşılaşabilmek için akşam saatlerce kapılarda duruyordum Bir akşam onu yolda gördüm, bi dakika bakarmısın dedim Acelem var küçüğüm dedi. Sanki bana aramızdaki yaş farkını hatırlattı Eve gidip ağladım. Ertesi gün eve girdiğini gördüm Hemen gittim ve kapıyı çaldım Açtı, ne var küçüğüm dedi Adımı bile söyleyemedim, sadece seni seviyorum dedim Gülümsedi cevap bile vermedi, evet dedim Ne evet dedi, konuşmadım ve koşarak dışarı çıktım Daha sonrada bir ay boyunca evden çıkmadım Bir gün arkadaşlarla evde otururken, mahalleye sirenler içinde bir ambulans geldi O günü hiç unutmam, ambulanstan alel acele inenler hızla onun evine girdi Bütün mahalle aşağı indik ve seyre daldık Bir kaç dakika sonra onu sedyeyle dışarı çıkardılar Önümden geçerken ben de seni küçüğüm dedi ve gözlerini yumdu. Donup kaldım çünkü herkes bana bakıyordu Eve doğru koşmaya başladım, göz yaşlarım durmadan akıyordu Eve vardım, annemler ondan bahsediyordu. Ailesi yokmus, kendi gayretiyle bu yaşa gelmis, okumuş Sevdiği bir kız varmış, ailesi vermeyince kız kaçmış Ama kaçtığı gün ölmüş Bir süre sonra yine sevmiş, ama ne yazık o da ölmüş Kimi sevdiyse ölüm ayırmış, sanki onun sevgisi azrailin ölüm fermanıymış Bazan hiç nedensiz, durup dururken ağlıyormuş Uyurken baş ucunda bir kağıt, bir kalem, birde fotoğraf duruyormuş Bir an önce ölebilmek için sanki dua ediyormuş İntihar edip hastaneyi aramış Polisler evinin duvarında küçüğüm yazısını bulmuşlar x 2 Küçüğüm sende ölme, küçüğüm sende ölme yazıyormuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 15 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|