Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.01.2009, 19:56   #301
mustafa karakus
Yeni Yiğido

mustafa karakus - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karakus Şuan mustafa karakus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.02.2009 13:05

Tecrübe Puanı: 0 mustafa karakus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

arkadaşlar çoğu 88/4b tertipler.. msn i yazmamış... mustafakarakus3452@hotmail.com bu benim msn adresim...
mustafa karakus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2009, 20:23   #302
harbikiz58
Usta Yiğido

harbikiz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

harbikiz58 Şuan harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37

Tecrübe Puanı: 724 harbikiz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ASKERLERIMIZE GELSIN
Git aslanım git
Ardında bir Allah bir de ben varım git
Kendini dağ gibi hisset
Gözün arkada kalmasın yaşla dolmasın
Ah.. biliyorum meraktasın

Ben sana tutsak
Ben sana hasret
Sen bana uzak, hadi gel de sabret

Ah Memedim Memedim Memedim
Sana ben gitme demedim diyemedim
harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.01.2009, 13:50   #303
suatkisla1980
Yeni Yiğido
NO AVATAR

suatkisla1980 Şuan suatkisla1980 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.04.2012 20:59

Tecrübe Puanı: 0 suatkisla1980 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

slm bende konyada 15-17 arasında sivasa 5.er eğit.ulaştırma olarak geliyorum 1980 doğumluyum suatkisla80@hotmail.com
suatkisla1980 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2009, 13:20   #304
abdullah özdil
Yeni Yiğido
NO AVATAR

abdullah özdil Şuan abdullah özdil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.07.2009 14:35

Tecrübe Puanı: 0 abdullah özdil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar bende 88/3 sivasta acemilik yaptım çok kötü bir yer şimdi bursa asker hastanesindeyim valla allah yardım etsin size kardeşler bekliyoz 4 gözle sizi ÇILGIN AMBULANS ŞÖFÖRÜ
abdullah özdil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2009, 08:38   #305
blk-asker-dk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

blk-asker-dk Şuan blk-asker-dk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2009 08:50

Tecrübe Puanı: 0 blk-asker-dk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch sivasta acemilik merak edenlere

Selam arkadaşlar 9 ocakta yemin töreni oldu ve sivasta acemiliğim bitti ve istanbul şişli uluslar arası barış gücü birliği usta birliğim.
SİVAS çok kebab bi yer buna inanın soğuk haricinde hiç bir sorun yok yemeklerde havuçtan bıkarsınız giderken yanınıza sivil eşya götürmeyin orda size lazım olmayacak sadece hammallığını yapmış olursunuz benim gibi.
Komando olmak isteyenler birkez daha düşünsün eğitimi cok sıkı ve batıya düşme şansınız sıfır. giderken yanınızda traş köpüğü el havlusu sabun bot kilidi dolap kilidi götürün tugayda acemilik ulaştırma 28 gün temeltepeye düşenler 75 gün olarak yaparlar gittiğiniz ilk haftadan sonra seçmelere gelirler çeşitli meslek dallarından eğer bi meslek icra ediyorsanız yanınızda kesinlikle bonservis alın yoksa işin ustası bile olsanız seçilmesseniz yani herşey bonservise bakıyor. ingilizce almanca sınavı olabilir kesin değil ama kazanırsanız sınavı benim gibi istanbul şişli veya ankara mamak ka düşersiniz. telefon foto makinası götürseniz bile kapıda teslim edin korkmayın bişi olmaz telefona cıkmadan bir gün önce verirler size ayrıca eğitimlerde spor şınav koşu olmaz eğer hava şartletı soğuksa ki zaten gidince soğuk nedir görürüsünüz.
sıkı giyinmeye bakın.gerçekten soğuk gece -22 gördük öğlen saatlerindede -13 ü gördük.komutanlarda cok iyidir 4,bölüğe düşerseniz tuncay çavuş var şeker gibi insandır sadece fırlamalık ağalık piçlik yapmayın efendi olun herşey güzel olur ama tersini yaparsanız 28 gün geçmez mokoko olursnuz komutanlara saygılı olun gerisi cok kolay arkadaşlar daha sorusu olan varsa sorsun elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım
blk-asker-dk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2009, 09:57   #306
737-800
Yeni Yiğido
NO AVATAR

737-800 Şuan 737-800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.10.2009 13:17

Tecrübe Puanı: 0 737-800 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivastan dun ayrıldım ve dün 3 gibi memleketim bursa da idim sivasta acemilik soğuk dıında cok guzel kimse cekinmesin yemek konusunda hassas bi yer fakat her yemekte havuc mevcut 2 boluk 4. takım 3. mangada eğitim gordum basta celal kaya komutan(1 numara) olmak uzere sırasıyla adil komutan davut komutan murat komutan koksal komutan ve ozkan komutana yardımları ve verdikleri eğitimler için tesekkurler eğer askerde adam olursanız adam gibi muamele gorursunuz ben ve diğer arkadaslarım yazıcı ıdık son olarak takım komutanımız murat arslan ve boluk komutanımız m.barıs kar a cok tesekkurler benim ustalığım istanbul kadıkoy fenerbahce ordu evi cıktı simdiden herkeze usta askerlikte hayırlı teskereler can dürü
737-800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2009, 11:13   #307
Arbeloa
Yeni Yiğido

Arbeloa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arbeloa Şuan Arbeloa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.01.2009 22:17

Tecrübe Puanı: 0 Arbeloa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bi üstteki yorum a aynen katılıyorum çünkü canım kardeşim "CAN" yazmış her kelimesi doğru ve gerçek CELAL komutanım sizi asla unutmıycam arkadaşlar sivas a acemiliği çıkanlar bence göbek atsınlar çok rahat bi yer bakalım usta birliği için aynı şeyi söliyebilcezmi?? 28. MEKANİZE PİYADE TÜMENİ 61. PİYADE ALAYI 2. PİYADE TABURU ERDEMLİ/GAZİMAĞUSA KIBRIS bakalım nası bi yer gidince görücez....
Arbeloa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2009, 11:26   #308
murat38
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat38 Şuan murat38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2009 11:51

Tecrübe Puanı: 0 murat38 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar Dün memleketimn ankaraya geldim.
Sivas güsel bi yer ama soğuk. SOğuk dışında pek zorluk çekmezsiniz.
Ben 4. Bölükteydim ve 4. bölüğe düşerseniz işiniz biraz zor. Mirsad Uzman Die bir psikopat var eli çok ağır.Dayağını yemek istemessiniz. Birde Teymur Baş Çavuş Var oda psikopat
Yemeklerde Köfteden bıkarsınız Kahvaltıya Büyük umutlarla gitmeyin ii olmuyo.
Ben Komando seçildim Şırnak cizreye çıktım. Aklınız Varsa Komando olmayın çünkü gideceğiniz yer yüz<de 90 doğu.Yüzde 10 da Bolu Ve Kayseri Komando Tugayı.
Sivas Genellikle Komando Haricini Batıda İst Çanakkale İzmir Ve Kıbrısa Çok Yolluyo.
88-4 b tertipler Sizlere Hayırlı Tezkereler.
murat38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2009, 13:02   #309
737-800
Yeni Yiğido
NO AVATAR

arkadaslar arbeloa yani aziz ile aynı koğusta idik cok değerli bi arkadas o ve onun gibiler olmasa o 28 gun gecmez herhalde 88 4 b tertipler eğer sivas cıkmıs ise sevinin ama sıkı giyinin su sıralar hava -7 -10 gidio ama bu iiii hali -22 kadar gorduk tek sorun bu ve rahat rahat cep tel yada i pod getirin 28 gun sonra sorunsuz alırsınız geriye he bide ilk 15 gun içinde muze gezisi oluyo srcilmeye calısın ben o sanslı insanlardan biriyim acemilikte nizamiyeden cıkar ve bi nebzede olsa sivil hayata 2 saat liğine kavusursunuz bu arada kesinlikle yanınızda bon servis goturun işe yarar yanınızda fazla bişi almayın sadece iç camasırı,extra içlik yeter ,bol ıslak mendil ,selpak ve krem o kadar botlara ve terliklere dikkat edin mutlaka kitleyin ve hiç birseyi kafana takma cook cabuk geciyo 28 gun herkeze selam allaha emanet olun hayırlı teskereler by can bursa usta birligi istanbul fenerbahce ordu evi kadıköy
737-800 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.01.2009, 13:08   #310
737-800
Yeni Yiğido
NO AVATAR

selçuk merhaba benimde istanbul cıktı orada goruselim ok kendine iii bak

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil