|
|
#301 |
|
Yeni Yiğido
![]() mustafa karakus Şuan
Son Aktivite: 17.02.2009 13:05
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşlar çoğu 88/4b tertipler.. msn i yazmamış... mustafakarakus3452@hotmail.com bu benim msn adresim...
|
|
|
|
|
|
#302 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 724
![]() |
ASKERLERIMIZE GELSIN
Git aslanım git Ardında bir Allah bir de ben varım git Kendini dağ gibi hisset Gözün arkada kalmasın yaşla dolmasın Ah.. biliyorum meraktasın Ben sana tutsak Ben sana hasret Sen bana uzak, hadi gel de sabret Ah Memedim Memedim Memedim Sana ben gitme demedim diyemedim |
|
|
|
|
|
#303 |
|
Yeni Yiğido
![]() suatkisla1980 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 20:59
![]() |
slm bende konyada 15-17 arasında sivasa 5.er eğit.ulaştırma olarak geliyorum 1980 doğumluyum suatkisla80@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
Yeni Yiğido
![]() abdullah özdil Şuan
Son Aktivite: 12.07.2009 14:35
![]() |
arkadaşlar bende 88/3 sivasta acemilik yaptım çok kötü bir yer şimdi bursa asker hastanesindeyim valla allah yardım etsin size kardeşler bekliyoz 4 gözle sizi ÇILGIN AMBULANS ŞÖFÖRÜ
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Yeni Yiğido
![]() blk-asker-dk Şuan
Son Aktivite: 11.01.2009 08:50
![]() |
Selam arkadaşlar 9 ocakta yemin töreni oldu ve sivasta acemiliğim bitti ve istanbul şişli uluslar arası barış gücü birliği usta birliğim.
SİVAS çok kebab bi yer buna inanın soğuk haricinde hiç bir sorun yok yemeklerde havuçtan bıkarsınız giderken yanınıza sivil eşya götürmeyin orda size lazım olmayacak sadece hammallığını yapmış olursunuz benim gibi. Komando olmak isteyenler birkez daha düşünsün eğitimi cok sıkı ve batıya düşme şansınız sıfır. giderken yanınızda traş köpüğü el havlusu sabun bot kilidi dolap kilidi götürün tugayda acemilik ulaştırma 28 gün temeltepeye düşenler 75 gün olarak yaparlar gittiğiniz ilk haftadan sonra seçmelere gelirler çeşitli meslek dallarından eğer bi meslek icra ediyorsanız yanınızda kesinlikle bonservis alın yoksa işin ustası bile olsanız seçilmesseniz yani herşey bonservise bakıyor. ingilizce almanca sınavı olabilir kesin değil ama kazanırsanız sınavı benim gibi istanbul şişli veya ankara mamak ka düşersiniz. telefon foto makinası götürseniz bile kapıda teslim edin korkmayın bişi olmaz telefona cıkmadan bir gün önce verirler size ayrıca eğitimlerde spor şınav koşu olmaz eğer hava şartletı soğuksa ki zaten gidince soğuk nedir görürüsünüz. sıkı giyinmeye bakın.gerçekten soğuk gece -22 gördük öğlen saatlerindede -13 ü gördük.komutanlarda cok iyidir 4,bölüğe düşerseniz tuncay çavuş var şeker gibi insandır sadece fırlamalık ağalık piçlik yapmayın efendi olun herşey güzel olur ama tersini yaparsanız 28 gün geçmez mokoko olursnuz komutanlara saygılı olun gerisi cok kolay arkadaşlar daha sorusu olan varsa sorsun elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım ![]() |
|
|
|
|
|
#306 |
|
Yeni Yiğido
![]() 737-800 Şuan
Son Aktivite: 31.10.2009 13:17
![]() |
sivastan dun ayrıldım ve dün 3 gibi memleketim bursa da idim sivasta acemilik soğuk dıında cok guzel kimse cekinmesin yemek konusunda hassas bi yer fakat her yemekte havuc mevcut 2 boluk 4. takım 3. mangada eğitim gordum basta celal kaya komutan(1 numara) olmak uzere sırasıyla adil komutan davut komutan murat komutan koksal komutan ve ozkan komutana yardımları ve verdikleri eğitimler için tesekkurler eğer askerde adam olursanız adam gibi muamele gorursunuz ben ve diğer arkadaslarım yazıcı ıdık son olarak takım komutanımız murat arslan ve boluk komutanımız m.barıs kar a cok tesekkurler benim ustalığım istanbul kadıkoy fenerbahce ordu evi cıktı simdiden herkeze usta askerlikte hayırlı teskereler can dürü
|
|
|
|
|
|
#307 |
|
Yeni Yiğido
![]() Arbeloa Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 22:17
![]() |
bi üstteki yorum a aynen katılıyorum çünkü canım kardeşim "CAN" yazmış her kelimesi doğru ve gerçek CELAL komutanım sizi asla unutmıycam arkadaşlar sivas a acemiliği çıkanlar bence göbek atsınlar çok rahat bi yer bakalım usta birliği için aynı şeyi söliyebilcezmi?? 28. MEKANİZE PİYADE TÜMENİ 61. PİYADE ALAYI 2. PİYADE TABURU ERDEMLİ/GAZİMAĞUSA KIBRIS bakalım nası bi yer gidince görücez....
|
|
|
|
|
|
#308 |
|
Yeni Yiğido
![]() murat38 Şuan
Son Aktivite: 11.01.2009 11:51
![]() |
Arkadaşlar Dün memleketimn ankaraya geldim.
Sivas güsel bi yer ama soğuk. SOğuk dışında pek zorluk çekmezsiniz. Ben 4. Bölükteydim ve 4. bölüğe düşerseniz işiniz biraz zor. Mirsad Uzman Die bir psikopat var eli çok ağır.Dayağını yemek istemessiniz. Birde Teymur Baş Çavuş Var oda psikopat ![]() Yemeklerde Köfteden bıkarsınız Kahvaltıya Büyük umutlarla gitmeyin ii olmuyo. Ben Komando seçildim Şırnak cizreye çıktım. Aklınız Varsa Komando olmayın çünkü gideceğiniz yer yüz<de 90 doğu.Yüzde 10 da Bolu Ve Kayseri Komando Tugayı. Sivas Genellikle Komando Haricini Batıda İst Çanakkale İzmir Ve Kıbrısa Çok Yolluyo. 88-4 b tertipler Sizlere Hayırlı Tezkereler. |
|
|
|
|
|
#309 |
|
Yeni Yiğido
![]() 737-800 Şuan
![]() |
arkadaslar arbeloa yani aziz ile aynı koğusta idik cok değerli bi arkadas o ve onun gibiler olmasa o 28 gun gecmez herhalde 88 4 b tertipler eğer sivas cıkmıs ise sevinin ama sıkı giyinin su sıralar hava -7 -10 gidio ama bu iiii hali -22 kadar gorduk tek sorun bu ve rahat rahat cep tel yada i pod getirin 28 gun sonra sorunsuz alırsınız geriye he bide ilk 15 gun içinde muze gezisi oluyo srcilmeye calısın ben o sanslı insanlardan biriyim acemilikte nizamiyeden cıkar ve bi nebzede olsa sivil hayata 2 saat liğine kavusursunuz bu arada kesinlikle yanınızda bon servis goturun işe yarar yanınızda fazla bişi almayın sadece iç camasırı,extra içlik yeter ,bol ıslak mendil ,selpak ve krem o kadar botlara ve terliklere dikkat edin mutlaka kitleyin ve hiç birseyi kafana takma cook cabuk geciyo 28 gun herkeze selam allaha emanet olun hayırlı teskereler by can bursa usta birligi istanbul fenerbahce ordu evi kadıköy
|
|
|
|
|
|
#310 |
|
Yeni Yiğido
![]() 737-800 Şuan