|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.01.2009, 18:23 | #1 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2202
|
Davet ediyorum!!!
Olmayanın arkasından atmamaya
Çıkarları için başkasını satmamaya İnsanların arasına fesat katmamaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Tek vatan tek bayrak altında olmaya Sadece bizden oldugu için bile sivaslıyı korumaya Saygı sevgi denizinde birlikte bogulmaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Yaratandan ötürü yaratılanı sevmeye Yapılan herşeyin dostluk tarafını görmeye Küçük hatalardan dolayı kimseyi yermemeye Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Rüzgarlara degil,fırtınalara kafa tutmaya Dostlukları değil kalleşlikleri bir kenara atmaya İyi günde kötü günde bir olmaya biz olmaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Yanlızca şeytan ve ondan olanı taşlamaya Dostane olan her hareketi alkışlamaya Dünleri çıkarıp tertemiz yarınlara başlamaya Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Kin ve nefreti kalpten sökmeye Dostluk denizine bir bardak olsun su dökmeye Zalimlere karşı diz çökmemeye Davet ediyorum,davet ediyorum!!! Fazla söze yoktur gerek Davete icabet gerek Varsa bişeyler ekleyecek Davet ediyorum,davet ediyorum!!! KANGALLIMIN biraz kalemi ağırdır Bunları dahada duymayan varsa sağırdır Sitemim çok amma şimdilik bu kadardır Yinede Davet ediyorum,davet ediyorum!!! |
13.01.2009, 19:12 | #2 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2202
|
Cevap: Davet ediyorum!!!
Biz Bu Hallere Düşecek Adammıydık
DUYMADIKLARIMIZI DUYDUK GÖRMEDİKLERİMİZİ GÖRDÜK. İKİ DİRHEM AKLIMIZ VARDI ONU DA YEDİK BİTİRDİK. FRENİ PATLAMIŞ KAMYON GİBİYİZ, ALLAH'A HAVALE GİDİYORUZ. BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK. DALINDAN KOPAN YAPRAK MİSALİ BİR RÜZGARA KAPILDIK Kİ SORMAYIN GİTSİN KOS KOCA 5000 YILLIK ÇINAR BATININ HIZARINA DÜŞTÜ. FELEĞİN NAZARINA DÜŞTÜ YİĞİT DİYE NAMIM VARDI NAMERT PAZARINA DÜŞTÜ. BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK. NE BATILI OLABİLDİK NE DOĞULU İKİ CAMİİ ARASINDA KALMIŞ BEYNAMAZ GİBİYİZ. BİZİ BİZ YAPAN,BİZE AİT NE VARSA HER ŞEYİ ATTIK, TIPA TIP TAKLİT ETTİK, ASLINI YAŞATTIK. ÜRETMEDİK,TÜKETTİK,HAZIRA KONDUK HEP YATTIK HAZIRA DAĞ MI DAYANIR BEYLER, İLİMSİZ ÇAĞ YAKALANMAZ,İLİMSİZ KALDIK, SIĞ KALDIK,KALDIK BÖYLE KIRAÇ. CİĞERİ BEŞ PARA ETMEYENLERE EL AÇTIK, VE KAHRETSİN YAŞIYORUZ, ONLARA MUHTAÇ BU SON LİMAN,BU SON GEMİ BAŞKA YOL YOK ANLAYIN ARTIK ANLAYIN TÜRKÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOK.. YARDIM ALMAYA ALIŞANLAR,EMİR ALMAYA DA ALIŞIRLAR ALIŞTILAR BEYİM ALIŞTILAR ÜÇ BEŞ KURUŞ İÇİN DALINIZ,KÖKÜNÜZ DEDİLER ,AÇTILAR KIYINIZ, KÖŞENİZ DEDİLER,ORTALIĞA SAÇTILAR GURURUMU KÖPRÜ ETTİLER,GEÇTİLER, ÖLÇTÜLER,BİÇTİLER ŞAH DAMARIMI KESTİLER BEYİM KESTİLER<br> ŞEREFE DİYEREK HAYSİYETİMİ İÇTİLER BİZLER GÖLGEMİZLE OYNAŞIRKEN ONLAR DAĞLARIMIZDA POYRAZ OLUP ESTİLER. BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK HÜRRİYETİN TARİFİNİ UNUTTUK, ÇANAKKALE'Yİ,SAKARYA'YI UNUTTUK UNUTTUK ECDADI,MAZİYİ UNUTTUK, MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET, DAMARDAKİ ASİL KANI UNUTTUK, UNUTTUKÇA MUSİBETLERE GARK OLDUK UNUTTUK BEYİM UNUTTUK SANKİ BU VATANI BEDAVA BULDUK, BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK. HEY GİDİ ASIRLAR HEY, SES VERSENİZ YÜREKLERİ O GÜNLERE ÇEVİRSENİZ HEY GİDİ ÜÇ KITA,YEDİ DENİZ HEY GİDİ UÇSUZ BUCAKSIZ VATAN VATAN İÇİN CAN VEREN ŞİMDİ ELİN VATANINDA YATAN MEZARSIZLARIMIZ,SAHİPSİZLERİMİ Z GARİPLERİMİZ, YANİ AZİZ ŞEHİTLERİMİZ ÖZÜR DİLERİZ ÖZÜR DİLERİZ,ÖZÜR DİLERİZ VELHASIL BİZ BU HALLERE DÜŞECEK ADAMMIYDIK Şiir : Mustafa Yıldızdoğan |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|