|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
![]() Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
![]() Üyelik Tarihi: 05.09.2008
Tecrübe Puanı: 819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Eğitim kalitesiyle birçok dünya liderinin takdir ettiği yurtdışındaki Türk okullarına bir övgü de Kazak başbakanından geldi. Atırau Kazak Türk Lisesi'ni ziyaret eden Başbakan Karim Masimov, Türk liseleri hakkında son derece olumlu fikirlere sahip olduğunu belirterek, "Bu okulları açanlara teşekkür ediyorum." dedi. Okul Müdürü İsmail Elma'dan okulun tarihi, projeleri, bilim olimpiyatları ve üniversite giriş imtihanlarındaki başarıları hakkında bilgi alan Karim Masimov, öğrencilerle yakından ilgilendi. Zaman zaman öğrencilerle İngilizce konuşarak 4 dilde verilen eğitimden oldukça memnun olduğunun altını çizdi. Başbakana eşlik eden bölge valisi Bergey Rıskaliyev de bu yıl içerisinde bir de Kazak-Türk kız lisesi açma sözü verdi. Başbakanın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten okul müdürü İsmail Elma da okullarının Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in gelişmiş 50 ülke arasına girme hedefleri yolunda bıkmadan, usanmadan, samimi bir gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() tanju_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2014 20:18
Tecrübe Puanı: 731
![]() |
![]() Türkiyemizde okadar okulu olmayan köylerimiz ilçelerimiz varken başka yerlere okul yapılması bana pek mantıklı gelmiyor...
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() okul çokta öğretmen yok yada gitmiyor koskoca Türkiyede okul olmaz olur mu..
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() ERTAN0082 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.04.2009 12:26
Tecrübe Puanı: 594
![]() |
![]() diğer türk devletlerinde ki gençleri de bizimkiler gibi araplaştırarak araplar gibi onun bunun kölesi yapmak için uğraşıyorlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
![]() Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
![]() Alıntı:
Türk okullarındaki öğretmenlerde ülkemizden gönüllü giden Türkler ve o okuldaki öğrenciler birer türk dostu olarak yetişiyor... Laf olsun diye yorum yapmayın bence...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|