Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.03.2009, 21:23   #11
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: DOGAN ÜRGÜP İŞSİZLERİ TESBİTE BAŞLADI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aslında gönül öyle birşey istiyor ki Türkiye'de olamayacak birşey.... Doğan bey Örgütçü bir adam, Sivas için çok şey yapmış, Sami Aydın ve Osman Seçilmiş Belediyecilik deneyimi olan iki kişi, Mete Oltulu akademik olarak kendisinji iyi yetiştirmiş, Jeoloji mühendisi, harika projeleri olan birisi... Ne diyeceğimi anladınız galiba
Seçim sonunda bir araya gelseler, birlikte çalışsalar fena mı olur???
DSP 1. parti olduğunda bir kare hatırlıyorum hiç unutmam.... TBMM'deki ilk toplantı, Güven oylaması yapılıyor Sivas vekilleri çağırıldı DSP'nin tek vekili Cengiz Güleç geldi sandığa oyunu kullandı sonra diğer vekilleri bekledi, hepsi çıkınca toparladı "Bakın ben iktidar partisi vekiliyim, toplantı sonunda buluşup Sivas hakkında bir tartışalım neler yapacağız." demişti... İşte bu anlayışı özledim ben Türkiye'de, 7 yıldırda göremiyoruz bu ortamı:(

Saygılar...
Ahmet Necdet Sezer gibi ortak bi belediye başkanı seçsinler. Belediye başkan adayları da belediye meclisine seçilsin. Böyle olabilir senin projen Kİbrisli gardas
Alt 14.03.2009, 21:25   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1211 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ahmet Necdet Sezer gibi ortak bi belediye başkanı seçsinler. Belediye başkan adayları da belediye meclisine seçilsin. Böyle olabilir senin projen Kİbrisli gardas
Valla Süper olur, harika olur

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 21:33   #13
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2224 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Valla Süper olur, harika olur
bende bu projede bi yer kaparım
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 21:38   #14
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1028 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Aslında gönül öyle birşey istiyor ki Türkiye'de olamayacak birşey.... Doğan bey Örgütçü bir adam, Sivas için çok şey yapmış, Sami Aydın ve Osman Seçilmiş Belediyecilik deneyimi olan iki kişi, Mete Oltulu akademik olarak kendisinji iyi yetiştirmiş, Jeoloji mühendisi, harika projeleri olan birisi... Ne diyeceğimi anladınız galiba
Seçim sonunda bir araya gelseler, birlikte çalışsalar fena mı olur???
DSP 1. parti olduğunda bir kare hatırlıyorum hiç unutmam.... TBMM'deki ilk toplantı, Güven oylaması yapılıyor Sivas vekilleri çağırıldı DSP'nin tek vekili Cengiz Güleç geldi sandığa oyunu kullandı sonra diğer vekilleri bekledi, hepsi çıkınca toparladı "Bakın ben iktidar partisi vekiliyim, toplantı sonunda buluşup Sivas hakkında bir tartışalım neler yapacağız." demişti... İşte bu anlayışı özledim ben Türkiye'de, 7 yıldırda göremiyoruz bu ortamı:(

Saygılar...
Burak abi bilirsin senle muhabetimiz farklıdır ancak Osman SECİLMİŞ ile Sami aydın ı bir kefeye koymazsan cok mutlu edersin beni.

Sami aydın Osman beyin yaptıgının yarısını ne zaman yaparsa o zaman yan yana yazarız...
Alt 14.03.2009, 22:31   #15
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1309 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Seninkide en az söylediğin kadar tribünlere yönelik bir yazı olmuş
Allah aşkına abi..
Olmayan sanayinin ihtiyaçlarını belirlesem ne olur belirlemesem ne olur...

Koskoca şehirde yatırımcılara yer gösteremeyecek kadar basiretsiz insanlarla bürünmüş her yer..

Sivas'taki bir yatırıma Ankara Mimarlar Odası dava açıyor..Kimlerin menfaati var hep görüyoruz..

TSO başkanının cevaplayamadığı sorulara Spikeri "sanane" diye terslediği bir şehirde yaşıyoruz..

Hal esnafının,"belediye bize ne önerirse önersin kabul etmiyoruz " diye anlaşıtğı bir şehirde yaşıyoruz..

Taşhan da bile özel mülkiyetin bulunduğu bir şehirde yaşıyoruz..

BBP önceki seçimlerde de işsizliği bitireceğiz diye geldi..Yahu sizden iş bekleyen kim..

Hangi parti gelirse gelsin,kendi adamını sokacak Özbelsan'a belediyeye şuraya braya..Hangi ülkede yaşıyoruz,bilmiyor muyuz bunları!

Böyle saçma proje olmaz..
"Sivas'ta kişi başına geliri 25.000 avroya çıkaracağım.."""
Al bu da proje!!!
Böyle uçuk, boş proje olmaz..Kimseyi kandırmasınlar..
Alt 15.03.2009, 01:44   #16
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1211 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burak abi bilirsin senle muhabetimiz farklıdır ancak Osman SECİLMİŞ ile Sami aydın ı bir kefeye koymazsan cok mutlu edersin beni.

Sami aydın Osman beyin yaptıgının yarısını ne zaman yaparsa o zaman yan yana yazarız...
Aman Osman gardaş yanlış anlaşılmasın, aynı kefeye koymuyorum kesinlikle, birisi değerlere saygılı Belediyecilik yaparken öteki yapayım derken yıkıyor bana göre... Ama ikiside Belediyecilikte deneyimliler diye söyledim ki doğru tabii ki...
Ancak seni üzeceğime kafamı kırarım, silme imkanım yok ama bundan sonra dikkat ederim aslanım

Selamlar....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2009, 13:02   #17
MÜHENDİSBEY
Yeni Yiğido
NO AVATAR

MÜHENDİSBEY Şuan MÜHENDİSBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2009 10:21

Tecrübe Puanı: 0 MÜHENDİSBEY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,DOĞAN ÜRGÜP'ÜN YAPTIĞI SİVAS'TAKİ İŞSİZ SAYISINI BELİRLEMEK DEĞİL,BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ALDIKTAN SONRA MESLEKLERİNE GÖRE İŞSİZLERE İŞ İMKANI SAĞLAMAK
FORM DOLDURAN ARKKADAŞLAR NE İSTİYOR BİLİYORMUSUNUZ?SADECE VE SADECE İŞ.
O YÜZDEN POPÜLİST DÜŞÜNMEYİN.DOĞAN ÜRGÜP'ÜN YAPTIĞI ÇOK YERİNDE BİR DAVRANIŞTIR.
MÜHENDİSBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2009, 13:22   #18
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1061 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

bizde devletin ne kadar gevşek , geri kalmış olduğu ortay çıkıyor
sivasta iş ve işçi bulma kurumu yokmu, insanlara oraya kayır yaptırmıyormu, niye bir aday böyle bir çalışmaya gerek duyar, veririsin bir dilekçe bilgi edinme kanunundan alırsın bilgileri paşa paşa, ama bizde yeni gelen kurallar kurullar ab üyeliğine göstermelik hazırlık olduğundan, bizdekiler takıyyeci olduğundan tabiki , ne açı biliriz ne işsizi, ne de hırsızı,
adam emeklilerin key ödeme listesi internetten indirmiş, sahte sağlıkkarnesiyle iki doktor iki eczaneyle başlamış devleti aylarca soymaya, bizde tabi yönetici ve memurlar işbileni yok hepsi birinin adamı kadrosundan işe girdiğinden bunu çözüp bulmak mümkün değil ancak kasa boşalınca anlıyor sağlık bakanlığı,
bizde bütün işler göstermelikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kk

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil