|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar sıkmayın canınızı biz elele verdikten sonra öylesi adiler ateş olsa cürmü kadar
yer yakarlar unutmayın biz sivaslıyız nerede yaşarsak yaşayalım ne kadar dağınık olursak olalım en küçük kıvılcımda birlik oluruz çünkü biz sivaslıyız üç kuruşluk insanların lafına gelecek kadar cahil değiliz |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalan haberi yayınlayan haber kuruluşlarına (!), ve bu saçma habere inanarak Sivaslılar hakkında atıp tutanlara yazıklar olsun...
Yetkililer gerekli açıklamayı yaparak Sivasımızın üzerine oynanmak istenen oyunu daha başlamadan bitirdiler. Duyarlılıklarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Sivasımız o kadar güzel bütünleşme içerisine girdi ki, bunu lafla sözle yıpratmak artık mümkün olmayacak!!!
|
|
|
|
#13 |
|
Yiğido
![]() ![]() Efe Cemil Şeker Şuan
Son Aktivite: 09.10.2009 13:25
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
Daha öncede kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanlar birkes daha çirkin yüzlerini göstermişler ancak bu sefer şükürki başarılı olmadılar. Kendi pis idelojileri için her fırsatta şehrimizi karalayanları şiddetke ve nefretle kınıyorum.
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1078
![]() ![]() ![]() |
bu kadar saçmalık olurmu , koca koca haber kanalları, radyo ve tv ler , nasıl böyle bir haber yapılır, hemde artık sağdan tüm gazetelerde sivas olayı bir provakasyondur, altında ergenekon vardır tesbitleri çarşaf çarşaf yer alırken bu tezat art niyetli haber niyedir, ime hizmet ediyor, neye hizmet ediyor,
elbetteki belgesel çekilebilmeli, elbetteki o olayın tarihi filmi çekilebilmeli, ama olmamış saldırı olayını olmuş gibi söylemek kime ne kazandırıyor merak ediyorum doğrusu,
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birlik ve beraberliğimiz biz istemesek kimsenin bozmaya gücü yetmez ve bu tür haberleri kınıyorum...
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Aşağı mahallede bir yalan söyledim yukarı mahallede bende inandım" Bu iş aynen ona benzedi.
Yani bu tür haberi aslı astarı olmadan medya kuruluşları olmuş gibi nasıl yayınlar ilginç doğrusu. Anlaşılan birileri yine kapanan yarayı kaşıyıp kanatma rolünü üstlendiler. Ancak artık olandan yaşanandan ders almasını bilmemiz gerekiyor. Bu tür provokatör asıllı haberlere demekki çok hassas ve uyanık davranmalıyız. Zaten çıkan büyük olayların temelindede hep buna benzer asılsız haberler olmuştur. Hepimiz kardeşiz bu ülke hepimize yeter.
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas adına yapılan bu üzücü haberin gerçek olmadığını açıklayan Sayın Valimizi ve diğer yetkililerimizi akşam haberlerde dinledim. Kendilerini kutluyorum ve duyarlı oldukları için sonsuz teşekkür ederim.
Sivasımız her zaman sağduyuludur. Bugüne kadar nasılsa bundan sonrada asla bizi çekemeyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bizler el ele, yürek yüreğe, gönülden bağlı ve tutkun olduğumuz sürece kimsenin oyununa gelmeyiz. Sivas'a zarar vermek isteyen zavalılarıda şiddetle kınıyorum ve diyorumki: BOŞA UĞRAŞMAYIN ZAVALLILAR KÖTÜ EMELLERİNİZE ULAŞAMAZSINIZ... ÇÜNKÜ BİZ SİVAS OLARAK SİVAS'LI OLARAK EL ELEYİZ, KENETLENDİK, SİVAS'A VE SİVASLIYA ZARAR VERMEYİ BAŞARAMAYACAKSINIZ ... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 804
![]() ![]() ![]() |
en güzel cevabı cem vakfı başkanı ve bektaşi derneği vermiş.. birliğimiz ozulmaz..
|
|
|
#19 |
|
Yeni Yiğido
![]() Şarkışla_Döllük Şuan
Son Aktivite: 11.05.2012 00:21
Tecrübe Puanı: 636
![]() |
Sivasimizin huzurunu bozmak isteyen, art niyetli insanlarin Allah garaltisini gaybetsin Insallah .
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() efe1058 Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 15:02
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
Sivasımızdaki birliği ve beraberliği bozmaya kimsenin gücü yetmeceyektir. Sivasımız alevisiyle, sünnisiyle, türküyler,çerkeziyle bir bütündür. Yalancıları ve onlara çanak tutanları kınıyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|