Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Türkiye Mayın Temizlemekten Aciz bir ülkemi?
Kesinlikle yalnış verilmemeli. 42 87,50%
Evet normaldir verilebilir. 1 2,08%
Fikrim yok. 5 10,42%
Katılımcı sayısı: 48. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.06.2009, 02:19   #71
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41

Tecrübe Puanı: 1006 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Türkiye Mayın Temizlemekten Aciz bir ülkemi ?

İmanla paranın kimde olduğunu bildiğini sanıp ukala olmak hiçbir yarad(t)ılanın haddi değildir ! Seva parantez içinde ses incelmesi oluyor belirtelim , sen bu sıra ses incelmesine kalınlaşmasına takmışsında bahane bulma
Alt 30.06.2009, 02:32   #72
Sivaslisandy-58
Usta Yiğido

Sivaslisandy-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivaslisandy-58 Şuan Sivaslisandy-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11

Tecrübe Puanı: 1469 Sivaslisandy-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biz birliğimizi zaten bozuyoruz alevi sunni açık kapalı siz önce bunları yeninde ondan sonra Avrupalılara kızın...
herkes kendinden sorumludur konuyu saptirmakta üstünüze yok masallah...mayinla ilgili yaziyi nereye cevirdiniz asil siz kurtulun bölücülük yapan ben degilim.din bir vicdani özgürlüktür ama camur atmadan suyu bulandirmadan.(yani bölücülük yapmadan)acik kapali bir davam yok olanlar düsünsün.ben burda bir TR.cumhuriyeti vatandasi olarak her alanda ülkem adina mücadelemi bir vatandaslik görevimi yerine getiriyorum seva kardes korkumda yoktur olamazda bu kani bosuna tasimiyoruz..!türkiyenin abuk sabuk siyasetinden buradada calkalanama oluyor gidinde meclise sorun siz aciklik kapalilik meselesini olurmu!?deveye sirtin niye kambur demisler o da;nerem dogruki demis...!?türkiye siyasetinin neresi dogruki!? düzeltme adina bir seyler yapsinlar!
Alt 30.06.2009, 03:12   #73
Sivaslisandy-58
Usta Yiğido

Sivaslisandy-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sivaslisandy-58 Şuan Sivaslisandy-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11

Tecrübe Puanı: 1469 Sivaslisandy-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
65serdal58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
anladım kavga çıkmış

yok kardes kavga felan degilde nefret ettigim;yanlis anlasilmak bilmeyenlerle, anlamayanlarla ugrasmak o kadar.

Alıntı:
65serdal58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
anladım kavga çıkmış
yok cahillerle kavga edilirmi !? yanlis anlasilmaya karsiyim sadece..

Konu Sivaslisandy-58 tarafından (30.06.2009 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Sivaslisandy-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 03:30   #74
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1366 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anlayabiliyorum.....

sen a dersin o z bile anlamaz...harf uydurur albafeye
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 12:58   #75
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2209 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Sivaslisandy-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
herkes kendinden sorumludur konuyu saptirmakta üstünüze yok masallah...mayinla ilgili yaziyi nereye cevirdiniz asil siz kurtulun bölücülük yapan ben degilim.din bir vicdani özgürlüktür ama camur atmadan suyu bulandirmadan.(yani bölücülük yapmadan)acik kapali bir davam yok olanlar düsünsün.ben burda bir TR.cumhuriyeti vatandasi olarak her alanda ülkem adina mücadelemi bir vatandaslik görevimi yerine getiriyorum seva kardes korkumda yoktur olamazda bu kani bosuna tasimiyoruz..!türkiyenin abuk sabuk siyasetinden buradada calkalanama oluyor gidinde meclise sorun siz aciklik kapalilik meselesini olurmu!?deveye sirtin niye kambur demisler o da;nerem dogruki demis...!?türkiye siyasetinin neresi dogruki!? düzeltme adina bir seyler yapsinlar!
deve en azından doğruyu konuşmuş ne güzel işte...

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İmanla paranın kimde olduğunu bildiğini sanıp ukala olmak hiçbir yarad(t)ılanın haddi değildir ! Seva parantez içinde ses incelmesi oluyor belirtelim , sen bu sıra ses incelmesine kalınlaşmasına takmışsında bahane bulma
Herşeyin bahanesi var benim bahanem bu )))

Alıntı:
Sivaslisandy-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
SIZ BU SAYDIKLARINIZI KENDI ADINIZA KONUSUN EGERKI BÖLÜCÜLÜK YAPIYORSANIZ!?
benim yazdigim konuyu saptirmaya hakkiniz yok orda öyle bir cümle dahi gecmiyor sadece mayinlar üzerine yazilmis bir konu!dikkatinizi cekerim seva hanim... ok
dine gelince;herkesin vicdani bir özgürlügüdür din.kimsenin dini kimseden üstün degildir. acik kapaliya gelince;ben ne kapalilar gördüm!?namussuz ciktilar ne aciklilari gördüm namuslu ciktilar!?siz kendinizden sorumlusunuz bunlarla kafa agritmayin tamammi!
Namusluluk açıklıkla kapalılıkla görünmez toplumdaki davranışlarıyla namuslu olurlar )

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...

Konu seva tarafından (30.06.2009 Saat 13:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 13:13   #76
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Bu konu hakkında tam olarak sonuç ne oldu neye bağlandı, bilen arkadaşımız varmı?
Alt 30.06.2009, 13:18   #77
qio
Usta Yiğido

30 kupona İsraillere verilecek ihale , emperyalistlerden başka ne beklenir ki
Alt 30.06.2009, 13:34   #78
gercekci58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

gercekci58 Şuan gercekci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2010 12:54

Tecrübe Puanı: 0 gercekci58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dtp ile akp nin amacı aynıdır
dtp bu olaya karşı çıkarak akp ye jest yapmıştır dtp ile akp nin aynı kulvarda olmadığı görüntüsü verebilmek için akp ye oy veren vatan evlatlarının akp yi terketmemesi için...
bu daha neki ey güzel millet siz böyle devam edin daha başınıza neler gelecek neler bunlar daha bir başlangıç
küresel emperyalist sermaye dünyanın tam ortasında bulunan buralara üs kurarak dünyaya tamamen hakim olmak ve dünyanın en büyük enerjisi bulunan bu toprakları alarak kullanabilmek için
buraları tamamen bölmek parçalamak yok etmek istiyorlar
bizler üzerimize düşen görevi yapmalı ve bu kirli oyuna son vermeliyiz
akp emperyalistlerin uşaklığını yapıyor aklı olan vatanını düşünen bunlara oy vermez
gercekci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 13:45   #79
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Karşı çıkan arkadaşlar varsa bir fikriniz fikirlerinizle gelin. Mayın temizlenecek ama nasıl? Fikri olan varsa buyursun. Teknolojimiz yetmiyor işte temizlemeye çalışalım da insanlarımız mı ölsün bu mudur istediğiniz? İsrail silah teknolojinde bir numara bu bir gerçek. bu gerçeği inkar mı edelim.
Alt 30.06.2009, 13:51   #80
qio
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Karşı çıkan arkadaşlar varsa bir fikriniz fikirlerinizle gelin. Mayın temizlenecek ama nasıl? Fikri olan varsa buyursun. Teknolojimiz yetmiyor işte temizlemeye çalışalım da insanlarımız mı ölsün bu mudur istediğiniz? İsrail silah teknolojinde bir numara bu bir gerçek. bu gerçeği inkar mı edelim.
İsrail değil sinonist güç ve beraberindeki emperyalist güç , Hem nerden dünyanın bir numaralı silah gücü olduğu nerden çıkıyor. Sen şimdi Türk Telekom'a en yüksel İsrailler verdi diye aldılarda dersin

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil