|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1092
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
TEMENNNİLERE KATILIYORUM, AMA epeydir sitemizde şehrimize bir sultan şehir takıştırmasıdır gidiyor , hangi sultan ne sultanı anlamadım gitti, cumhuriyet şehri değil şimdide sultanşehrimi çıktı , bu bilinçli deyimi bazı arkadaşlarımızda dile pelesenk etmeye çalışıyor ama ben bu kadar mağdur olmuş iğidiş edilmiş bir sultan şehir göremiyorum ortada, fabrikaları kapatılıp taşınıyor, sanayisi yok zaten iyice yok ediliyor , birde adına sultan diyoruz nerede bunun sultanlığı, SİVAS KARARTILMAYA ÇALIŞILAN BİR CUMHURİYET ŞEHRİDİR, bir osmanlıcılık sevdası var aldı başını epeydir gidiyor ama ne hikmetse memleket karış karış satıldıkça her şehrimiz sultan şehir oluyor, konu kütüphane sultan şehir değildi amaç, yaşanan iki acının yüreklere bıraktığı izi hatırlatmaktı , yarın okul açılınca kütüphane ne olacak onu merak ediyorum
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
Alıntı:
Acılar Unutulmasın Her sene Anılsın Her sene O gayet doğal olması gereken Fakat Siyasi Malzeme çıkatmak Ordaki ölenlere ayıp olmazmı Siyasi Bayraklarla gidilmesi ne kadar doğru sizce.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|