Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 29.07.2009, 08:41   #11
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: SİGARANIN FAYDALARI

Türkiye’de 19 Temmuz’dan itibaren umuma açık kapalı mekanlarda tütün ve tütün mamüllerinin kullanımının tümüyle yasaklanmasının ardından, İstanbul Kağıthane’de Suat Karakaya, müşteri kaybına uğramamak için yeni bir yöntem geliştirdi.
İŞTE HORTUMLU ÇÖZÜM

‘Hortumlu sigara’ adını verdiği yönteme göre, ince bir hortumun ucuna bantlanan sigara pencereden dışarı bırakılıyor. Masasının başında oturarak hortumla dumanı çeken müşteriler, tahliye hortumu ile de sigara dumanını tekrar dışarıya üflüyor. Bu sayede içeride duman birikmesinin önüne geçiliyor. Hortumlu çözümün mucidi Karakaya, nargileden esinlendiğini anlatıyor.

Çareler tükenmez

Kahvenin ortaklarından Mehmet Kayadibi ise, ‘hortumlu çözüme’ ilişkin, “Demokrasilerde çare tükenmez. Mecburen her masaya hortum çekeceğiz” dedi. Sigara yasağının başlamasından sonra işlerin giderek kötüye gittiğini anlatan Kayadibi, yöntemde duman içeri verilmediğinden cezası olmayacağını savunarak, “Denetleme sonrasında net sonuç ortaya çıkar” şeklinde konuştu. Kahvenin müşterilerinden, 35 yıllık tiryaki Naci Ahıs ise, yaz aylarında bu çözümün rahat uygulanabildiğini, kış aylarında başka bir yöntem düşünülmesi gerektiğini savundu

işte halimiz her şeyin bi kolayını buluyoruz

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil