Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Hakan ALBAYRAK - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.10.2009, 19:50   #1
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Hakan ALBAYRAK

Yok mu İsrail'e dur diyecek bir Kudüs Konsolosu?

Bir diplomat arkadaşım, Mescid-i Aksa İmamı ve Türkiye'nin Kudüs Konsolosluğu'ndaki görevlilerden naklen anlatmıştı:

İsrailliler 1967'de Doğu Kudüs'ü işgal ettiklerinde hemen Harem-i Şerif'e girip Kubbet-us Sahra'nın tepesine İsrail bayrağını dikmişler.

Türkiye'nin Kudüs Konsolosu bunu görünce dayanamayıp Harem-i Şerif'e koşmuş ve oradaki İsrail askerlerine “Siz Ürdün'ü yendiniz, İslam'ı yenmediniz. Burası Ürdün'e değil bütün Müslümanlara aittir. O bayrağı derhal indirin, aksi takdirde karşınızda Türkiye'yi bulursunuz” demiş.

İsrail askerleri bunun üzerine bayrağı indirmişler.

Mescid-i Aksa ve Kubbetussahra'yı yıkıp Harem-i Şerif üzerinde “Süleyman Mabedi”ni inşa etmek isteyen İsrailliler, bu amaçla yıllardır sürdüre geldikleri “arkeolojik kazı çalışmaları”nın bir adım ötesine geçmiş bulunuyorlar.

Binlerce İsrailli militan, “bu işi artık bitirmek” için Harem-i Şerif'e akın ediyor.

İşgal ve yıkımın önüne geçmek için Harem-i Şerif'in çevresinde ve içinde nöbet tutan Filistinliler, hem bu “sivil eylemciler”le hem de onları kollayan İsrail askerleriyle çatışarak, Ümmet-i Muhammed'in namusunu korumaya çalışıyorlar.

Şeyh Raid Salah liderliğindeki mukaddesat fedailerinin ellerinde sadece taş var.

İsrailliler ise –hem asker hem 'sivil'- dişlerine kadar silahlı.

Harem-i Şerif'te ateş ediliyor, orada bulunmaktan başka suçu(!) olmayan Filistinliler vuruluyor.

Mescid-i Aksa'nın etrafına yerleştirilen keskin nişancılar, içeride namaz kılan Filistinlileri 'avlamak' için emir bekliyorlar.

İslam Dünyası olup bitenlere böyle seyirci kalmaya devam ederse, İsrail Terör Rejimi'nin Mescid-i Aksa'yı kan deryasında boğduğunu da göreceğiz!

Türkiye'nin liderliğinde yükselişe geçtiği söylenen İslam Konferansı Teşkilatı nerede?

“Kudüs'ün tapusu bizde” diyen Türkiye nerede?

Yok mu Harem-i Şerif'e koşup “Durun!” diyecek bir Kudüs Konsolosu?
Hakan Albayrak - Yeni Şafak
Alt 07.10.2009, 22:55   #2
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 782 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Hakan ALBAYRAK

Kalk ey Mescid-i Aksa…
Bize masum masum bakıp durma…
Kalbimiz zaten paramparça…
Akıttığımız gözyaşlarımız var ya…
Hepsi aslında palavra…
Çaresiziz, anlasana…
Alt 09.10.2009, 16:14   #3
Cley
Moderator

Mahsunuz....Mahkumuz....Kalbim izde hançer acısı....Alnımızda gül....
Yine de gülüşümüz gümrah....Sakalımızda bembeyaz bir seher....
Dağların dorukları ağarmış....Düşman mevzilerine düşüyor çığlıklarımız....Tecil edilmiş ölümlerden geliyoruz....Yarılmış kuşatmalardan....Yarıda kalmış sevinçlerden....
Dağ dağ yankılanıyor kefensiz kahramanlar....Gözlerimizde ilkbahar pusuda....Namlular güneşe batsada Uhud dağının gamzesinde Gerilmiş bir ok gibi Şafağı bekleyeceğiz....Yetim,çıplak,y alın ayak....Ama mağrur ve dimdik
Ey Filistinli kahramanlar!!!!
Düşman karşısında omuzlarını küçültmeyen kenetlenmiş saflar....
Ey kanı kılıca galip getiren yiğitler....
Selam olsun size.....
Ve selam olsun katil israil'ın fil ordusunu
Yenik ekin yaprağı kılan Ebabil onurunuza....
Alt 09.10.2009, 16:38   #4
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Zalim Yarsensizliği içime atıyorum
sanma ki vurdumduymazım
sanma ki gülüp eğleniyorum
içimde bir binler var ki
o binlerin içinde ben
yine birler oynuyorum
sana susadığım günleri
nerden bileceksin
sen hiç susuzluk çekmedin ki
günler ayları
aylar yılları kovalarken
kovalanan kimdi
hiç merak edip sormadın
şimdiyse geçmiş karşıma
sen hiç sevmedin ki beni
diyebilecek cesarettesin
sana cevap vermeyeceğim
verirsem eğer namerdim
sana gizli denizimde
neler sakladım bir bilsen
bilmezsin bilemiyceksin
cevap verirsem namerdim
her koşturmamda yıkıldım
belki yıkan ayaklarım değildi
kaderine terkedilmiş
yıkık bedenimin yüreğiydi
insan birkez olsun sormaz mı
sevgi denen şey bu kadar mı
sevdiğine yanıldın
yaktığınla küs kaldın
darağaçlarını kurdun bana
utanmadan tekme attın
hani unutmazdın başkası olmazdı
sevgini ruhunu kime sattın
kimler kandırdı ey zalim
sen kanacak adam mıydın
yaktın yıktın hercümerç
ardına bile bakmadın gittin
bunu sana değil
o sevdiğim kıza yakıştıramadım
çünkü artık sen o değilsin
o kimdi neydi hiç bilemedim
bilseydim zaten zalim yar
seni delicesine severmiydim...

Hakan Albayrak
Alt 09.10.2009, 17:05   #5
Salim58
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Yok mu İsrail'e dur diyecek bir Kudüs Konsolosu?

Bir diplomat arkadaşım, Mescid-i Aksa İmamı ve Türkiye'nin Kudüs Konsolosluğu'ndaki görevlilerden naklen anlatmıştı:

İsrailliler 1967'de Doğu Kudüs'ü işgal ettiklerinde hemen Harem-i Şerif'e girip Kubbet-us Sahra'nın tepesine İsrail bayrağını dikmişler.

Türkiye'nin Kudüs Konsolosu bunu görünce dayanamayıp Harem-i Şerif'e koşmuş ve oradaki İsrail askerlerine “Siz Ürdün'ü yendiniz, İslam'ı yenmediniz. Burası Ürdün'e değil bütün Müslümanlara aittir. O bayrağı derhal indirin, aksi takdirde karşınızda Türkiye'yi bulursunuz” demiş.

İsrail askerleri bunun üzerine bayrağı indirmişler.

Mescid-i Aksa ve Kubbetussahra'yı yıkıp Harem-i Şerif üzerinde “Süleyman Mabedi”ni inşa etmek isteyen İsrailliler, bu amaçla yıllardır sürdüre geldikleri “arkeolojik kazı çalışmaları”nın bir adım ötesine geçmiş bulunuyorlar.

Binlerce İsrailli militan, “bu işi artık bitirmek” için Harem-i Şerif'e akın ediyor.

İşgal ve yıkımın önüne geçmek için Harem-i Şerif'in çevresinde ve içinde nöbet tutan Filistinliler, hem bu “sivil eylemciler”le hem de onları kollayan İsrail askerleriyle çatışarak, Ümmet-i Muhammed'in namusunu korumaya çalışıyorlar.

Şeyh Raid Salah liderliğindeki mukaddesat fedailerinin ellerinde sadece taş var.

İsrailliler ise –hem asker hem 'sivil'- dişlerine kadar silahlı.

Harem-i Şerif'te ateş ediliyor, orada bulunmaktan başka suçu(!) olmayan Filistinliler vuruluyor.

Mescid-i Aksa'nın etrafına yerleştirilen keskin nişancılar, içeride namaz kılan Filistinlileri 'avlamak' için emir bekliyorlar.

İslam Dünyası olup bitenlere böyle seyirci kalmaya devam ederse, İsrail Terör Rejimi'nin Mescid-i Aksa'yı kan deryasında boğduğunu da göreceğiz!

Türkiye'nin liderliğinde yükselişe geçtiği söylenen İslam Konferansı Teşkilatı nerede?

“Kudüs'ün tapusu bizde” diyen Türkiye nerede?

Yok mu Harem-i Şerif'e koşup “Durun!” diyecek bir Kudüs Konsolosu?

İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Taksim Meydanı'ndan sesleniyor:

“Bu dava sadece Filistinlilerin davası değildir. Aksa'nın savunması bir buçuk milyarlık İslam Dünyası'na ve vicdan sahibi insanlığa aittir. Türkiye kendi topraklarına yapılan saldırılara nasıl karşılık veriyorsa burada da aynı refleksi göstermelidir. Türkiye, bu konuda, işgal gerçekleşmeden, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa yıkılmadan, elindeki bütün kartları zamanında kullanabilmelidir. İslam Konferansı Teşkilatı acilen toplanmalı ve gerekirse İslam Dünyası'nın İsrail ile olan diplomatik ilişkilerini kesme de dahil olmak üzere çeşitli kararlar almalıdır. İsrail'in saldırıları dünyanın tepkilerine göre şekillenecektir. Kanla sulanmış bir Mescid-i Aksa hiçbir zaman temizlenemez.”

İsrail, İslam Dünyası'nın ve bilhassa Türkiye'nin tepkisini ölçüyor.

Tepki zayıf kaldığı takdirde sonuna kadar gidecek.

Ses ver Ankara!
Alt 13.10.2009, 02:13   #6
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 782 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
GurbetsokakLari Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kalk ey Mescid-i Aksa…
Bize masum masum bakıp durma…
Kalbimiz zaten paramparça…
Akıttığımız gözyaşlarımız var ya…
Hepsi aslında palavra…
Çaresiziz, anlasana…

Yazi "Murat Karahan" isimli bi agbi´ nin, hakkini helal eder ins.
Alt 13.10.2009, 14:47   #7
Cley
Moderator

Cihan Haber Ajansı'nın 11 Ekim 2009 tarihli bir haberi: “Bu hafta (Konya'da) yapılması planlanan ortak hava tatbikatına İsrail'in neden katılmadığı ortaya çıktı. / Türkiye'nin İsrail'in bu tatbikata katılımını reddetmesinden dolayı iptal ettiği bildirildi. / İsrail ordusundan yapılan açıklamada Türkiye'nin tatbikatı süresiz olarak ertelediği kaydedildi. Açıklamada buna gerekçe olarak ise Türkiye'nin 'katılımcıların içeriğini değiştirmek ve İsrail güçlerinin yer almasını istememesini' gösterdiği aktarıldı. / Bu yıl altıncısı gerçekleştirilecek olan söz konusu tatbikata, ABD, İtalya ve NATO güçlerinin katılması öngörülüyordu. İsrail savunma yetkilileri de Ankara'nın, Türkiye'nin İsrail'i engellemeye yönelik kararının ardından ABD'nin çekilmesi üzerine böyle bir karar aldığını belirtti.”

CİHAN'ın bu haberini okuyunca mutluluktan uçtum, ama uçarken “Acaba doğru mu?” diye sormaktan da kendimi alamadım.

İnanılamayacak kadar güzel bir haberdi.

İsrail'e mutlaka doğrulatmak gerekiyordu.

Hemen Siyonist İşgal Rejimi'nin yarı resmi yayın organı The Jerusalem Post'un internet sitesine girdim.

Ve…

Evet!...

“Türkiye ortak tatbikatı İsrail yüzünden iptal etti” başlıklı bir haber…

Şöyle:

“Jerusalem Post'un aldığı habere göre Türkiye ordusu İsrail Hava Kuvvetleri'nin de katılımıyla bu hafta yapılması planlanan ortak bir tatbikatı iptal ederek, Ankara ile Kudüs arasındaki gerginliğin yeni bir işaretini verdi. / Türkiye'nin İsrail'i ABD, İtalya ve NATO birliklerinin de katılacağı Anadolu Kartalı tatbikatının iptalinden geçen hafta haberdar ettiğini açıklayan savunma yetkilileri, meselenin, İsrail'in göndereceği uçakların bu yıl Gazze Şeridi'nde düzenlenen Kurşun Dökme Harekâtı'nda HAMAS hedeflerini bombalamış olmasından kaynaklandığını bildirdiler. / İsrail Ordusu Sözcülüğü'nden yapılan bir açıklamada şöyle denildi: 'Tatbikat, katılımcı ülkeler listesinin değiştirilmesi ve İsrail Hava Kuvvetleri'nin katılmasının engellenmesi yönündeki Türk kararı yüzünden ertelendi. Biz bu karardan daha birkaç gün önce haberdar olduk.' / İsrail savunma yetkilileri, iptalin, Kurşun Dökme Harekâtı sırasında Kudüs ve Ankara arasında başlayan gerginlikten kaynaklandığını teyit ettiler./…/ 'İki ülke arasındaki ilişkiler hâlâ gergin' diyen bir savunma yetkilisi, iptal açıklamasının 'ani ve beklenmedik' oluşuna dikkat çekti.”

“Konya semalarında İsrail savaş uçakları görmek istemiyoruz” diyen millete nihayet kulak veren askeri yetkililere teşekkürler.

Bu, tabii ki, Türkiye ile İsrail arasındaki iplerin koptuğu anlamına gelmiyor.

Türkiye'nin bir daha İsrail'le ortak tatbikat yapmayacağı anlamına da gelmiyor.

Ama, hükümetten sonra Türk Silahlı Kuvvetleri'nin de İsrail'i sorun olarak görmeye başladığını ortaya koyması bakımından fevkalade önemli ve istikbal için ümit verici bir gelişme.

Kutlu olsun.
Hakan ALBAYRAK
Alt 13.10.2009, 15:08   #8
Salim58
Moderator

Herkesin ama gerçekten herkesin nazarında "emîn" bir insan. İnsanlığın ölmediğini gösteren bir insan. Onun için CHP'li komşum da benimle beraber ağlıyor.
Bir mucize bekledik; iki gün önce helikopterleri düşen, karla kaplı dağlarda kaybolan Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının sağ salim bulunacaklarını umduk.

Bu satırlar yazılırken gelen son haber, kaza yerine ulaşıldığı, beş cesedin bulunduğu, sağ kaldığına ihtimal verilmeyen altıncı kişiye ait cesedi arama çalışmalarının ise devam ettiği yönünde.

Yüce Allah'ın sonsuz rahmeti hepsinin üzerine olsun.

Büyük Birlik Partisi'nden bir yetkili, "Bulunan cesetlerden birinin başkanımıza ait olduğu kesinleşmeden onu ölmüş kabul etmeyeceğiz, umutlu bekleyişimi sürdüreceğiz" diyor.

Ben de "bir umut" demeye devam ediyorum, devam etmeye çalışıyorum.

Keşke oradan sağ çıksa da boynuna sarılıp hüngür hüngür ağlasam…

"Başkanım, hakkınızı daima teslim etmeye çalıştım, ama bunu yapamadığım veya yapmadığım zamanlar da olmuştur. Ne olur hakkınızı helâl edin" diye yalvarsam…

O da "Helâl olsun gardaş" dese

* * *
Gençliğini komünizmle mücadeleye adadı; fakat Mamak zindanında, dünyanın işkencesini görmek pahasına, mazlum komünistlere sahip çıktı…

Erbakan'la siyasi rakipti; fakat 28 Şubat sürecinde, "millete çevrilen namluya selam durmam" diyerek, milli iradenin temsilcisi konumundaki Erbakan hükümetine siper oldu...

AK Parti iktidarına muhalifti; fakat bu iktidar aleyhindeki askeri müdahale girişimine en sert tepkiyi göstererek bir kere daha milli irade fedaisi olarak öne çıktı…

"Milliyetçiyim" dedi, "Ülkücüyüm" dedi, fakat "Her şey Türk'e göre, Türk tarafından, Türk için" demedi; Boşnakların kurtuluş savaşına destek vererek, Makedonya dağlarında Arnavut UÇK savaşçılarıyla kucaklaşarak, ABD tehdidi altındaki Suriye'ye ve oradaki Filistin mülteci kamplarına dayanışma ziyaretinde bulunarak İslam kardeşliğinin ihyası için çalıştı...

PKK'ya buğzetti; fakat adıyla sanıyla Kürt diye anmaktan çekinmediği Kürt kardeşlerine onun bin misli muhabbet gösterdi…

Sadece din kardeşlerini değil, bu toprakların gayri Müslim çocuklarını da bağrına bastı; menfur bir cinayete kurban giden Hrant Dink'in ardından "Bağrımdaki bütün Mehmetler ağlıyor" diye şiir yazdı…

Daima mertlik, yiğitlik, delikanlılık timsali oldu.

Daima dürüstlük, kadirşinaslık, merhamet timsali oldu.

Daima izzet, şeref, haysiyet timsali oldu.

Ahlâk timsali, fazilet timsali…

Öyle ki, onunla karşıt cephelerde yer alanlar bile ona daima hürmet ve itimat beslediler; "bu adam bizi arkadan vurmaz", hatta "başımız derde girdiğinde bu adama iltica edebiliriz" diye düşündüler.

Adam gibi adam olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğu bir adamdı.

"Muhammed el-Emîn"in bu çağa ve bu topraklara yanıysan ışığı gibiydi.

Herkesin ama gerçekten herkesin nazarında "emîn" bir insan.

İnsanlığın ölmediğini gösteren bir insan.

Onun için CHP'li komşum da benimle beraber ağlıyor.

* * *
Her şeye rağmen bir umut…

Ve her hâlukârda rahmet dileği…

Hakan Albayrak -
Alt 13.10.2009, 16:06   #9
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1334 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

duruşumuzu belli etmek zamanı geldi..kudüs bizimdir bizim kalacak...
Alt 19.10.2009, 23:54   #10
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1334 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ayrılık dizisi İsrail i rahatsız etmiş.Gerçeğini canlı canlı yaşatıyorsunuz gerçeği rahatsız etmiyor dizisi rahatsız ediyor..

Az kaldı kıydığınız el kadar bebelerin intikamı alınacaktır sizden aşağılık varlıklar... o kanda boğulup gideceksiniz ...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil