Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.10.2009, 14:24   #821
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 995 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ne yani Yalçın bizde şimdi apo'yu vali mi yapalım..?
Osmanlı isyanlarının bastırmak için yapılan uygulamadan feyz alınmış gibi geldi diyorum , kesin öyle birşey yok ama bence mantıklı. Apo'yu vali yapmamıza gerek yok onu içerdeykende gayet akıllı şekilde kullanabiliriz , Batılı ülkelerde durum böyle işliyor Mesela Rusya'nın ,Çeçenistan mücadelesini araştırın , Çeçenistan'ın yakalan yönetici kadrolarının yerine kendi yandaşlarını nasıl geçirdiğini iyici araştırıp farkedin.
Alt 22.10.2009, 14:36   #822
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4547 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Yurtdışında kendi anadilini konuşamadığı için rahatsız olan bir üye, Türkiye´de anadilini konuşmak isteyenlere şöyle hitap ediyor; türkçe var iken kürtçeye ne gerek var. Bence bu düşünce herşeyi anlatıyor. Boşa uğraşıyorsunuz, inatla ve cahille başedemezsiniz.
Alt 22.10.2009, 14:45   #823
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 995 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haklısın vallaha Hasan abi kimlere laf anlatmak için kendimi paralıyorum..
Alt 22.10.2009, 15:28   #824
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1122 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yurtdışında kendi anadilini konuşamadığı için rahatsız olan bir üye, Türkiye´de anadilini konuşmak isteyenlere şöyle hitap ediyor; türkçe var iken kürtçeye ne gerek var. Bence bu düşünce herşeyi anlatıyor. Boşa uğraşıyorsunuz, inatla ve cahille başedemezsiniz.
yaşına hürmet ediyorum susuyorum !
2.ye bunu göremezsin !
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 15:30   #825
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1122 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Ayrıca
'''''''''' T I N N N N N ''''''''''
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2009, 20:22   #826
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1110 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Rahatsiz degilim ben her ortamda Türkce konusuyorum sukurler olsun sen dert etme bence . Akil yasta degil bastaymis . Bir kac yil once avrupaya gelenler özünü unutuyor buda bir kaniti .
kürtce konussalar nolur konusmasalar nolur ? kendi aralarinda bile anlasamiyorlar . Gerci kürtce fransizca fasca ingilizce karisimi bir dil oldugu icin neyse

Size yazmaya bile gerekmez arkanizda destekci olaniniz var ; taraf tutanlariniz var . Devam edin siz böyle . Birazdan özel mesajla uyari alirim zaten!

Vesselam Allaha emanet olun .
Alt 22.10.2009, 20:25   #827
sandalli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 4547 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Siz söylediniz kürtceye ne gerek var diye, o zaman fransizca konusun türkceye ne gerek var, neden sikayet ediyorsun. Akil konusunda haklisiniz, eger aklim basimda olsa sizinle diyaloga bile girmezsim. Haklisiniz.
Alt 22.10.2009, 20:27   #828
sandalli
Usta Yiğido

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sen iyi yalakasin aferim yasina gore davraniyorsun . Baskalarinin adami olamamis yazik tabi Adam olmak gerekir önce.
Harikasiniz, devam edin, seviyeniz süper.
Alt 22.10.2009, 20:27   #829
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09

Tecrübe Puanı: 1110 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok

Alıntı:
Siz söylediniz kürtceye ne gerek var diye, o zaman fransizca konusun türkceye ne gerek var, neden sikayet ediyorsun. Akil konusunda haklisiniz, eger aklim basimda olsa sizinle diyaloga bile girmezsim. Haklisiniz.
Bu kadar zit bir yoruma ne yazsam diye dusunuyorum Türkçe konusurum Tûrkçe yasarim Türkçe sevdalanirim o kadar yeri geldiginde Fransizcada konsurum . Türkçe ne gerek var dimi Haklisiniz ya
Bir daha girmeyin benimle KOnusmaya o zaman .
Alt 22.10.2009, 20:30   #830
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1355 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

dilşad hatun ve Abdurrahman ... ülkü ocaklarında şöyle eğitim aldık böyle eğitim aldık şu aşamaları geçtik diye yazıp yazıp duruyorsunuz..

tamam herşeyi öğrenmişsiniz de büyüklerinizle nasıl konuşacağınızı öğrenememişsiniz.. şu başlıkta ikiniz kadar insanları dalgaya alan var mı bakın bir.. ülkücüleri çok iyi temsil ediyorsunuz bravo size... bizim de ülkü ocaklarındaki eğitim hakkında kanaat sahibi olmamıza yardımcı oldunuz..

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil