|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: Bugün Seçim Olsa Kime Oy Verirsiniz? | |||
| Adalet ve Kalkınma Partisi (R.Tayyip Erdoğan) |
|
544 | 19,96% |
| Büyük Birlik Partisi (Yalçın Topçu) |
|
743 | 27,26% |
| Demokrat Parti (Hüsamettin Cindoruk) |
|
18 | 0,66% |
| Demokratik Sol Parti (Masum Türker) |
|
5 | 0,18% |
| Cumhuriyet Halk Partisi (Deniz Baykal) |
|
519 | 19,04% |
| Hak ve Eşitlik Partisi (Osman Pamukoğlu) |
|
98 | 3,60% |
| Milliyetçi Hareket Partisi (Devlet Bahçeli) |
|
373 | 13,68% |
| Saadet Partisi (Numan Kurtulmuş) |
|
97 | 3,56% |
| Türkiye Değişim Hareketi (Mustafa Sarıgül) |
|
85 | 3,12% |
| Türkiye Komünist Partisi (Erkan Baş) |
|
25 | 0,92% |
| Türkiye Partisi (Abdullatif Şener) |
|
143 | 5,25% |
| Yeni Parti (Tuncay Özkan) |
|
76 | 2,79% |
| Katılımcı sayısı: 2726. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#131 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 916
![]() ![]() ![]() |
Siyasi lider olmak kolay değildir.Çıkıpta meydanlarda 100 kişiye onu yapacağız bunu yapacagız diyipte onu bunu tehditle olmuyor siyasetçilik.
Askeri yönden yaptıkları inkar edilemez ama o o zamanda kalmış ,göreviydi yapmış emekli olmuş. |
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
Son Aktivite: 05.01.2013 09:20
Tecrübe Puanı: 784
![]() |
Alıntı:
Kibrisli hemserim,kusura bakma ben hic birini secmedim, kendimi bildim bileli oylarimiz hep CHP'ye gitti, ama bundan sonra ne anamdan nede babamdan oy yok,yok,yokkkkkkkkk........... .. CHP li olan hemserilerim, lutfen kizmayin yazdigim icin, benim herkesin gorusune saygim var . Sitedeki herkesinde bu konuda birbirine saygili sekilde davranmasini diliyorum.
|
|
|
|
#133 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1221
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ayrıca yıllarca CHP'ye oy veripte şimdi neden vazgeçtiniz, Dersim meselesinin bunda bir etkisi var mı, yeni kurulan CHP'yi ikame edebilecek partiler var onları hiç mi düşünmediniz? Baya sorgular gibi oldu ama Kusura bakmayın artık... Merak ettim açıkcası...
|
|
|
|
|
#134 |
|
Yiğido
![]() ![]() Yigit_07_58 Şuan
Son Aktivite: 15.10.2011 16:08
Tecrübe Puanı: 666
![]() |
yenmı bbp cı oldunuz aklınız nerdeydı sımdıye kadar ..başkan oldukten sonra bakıyorum hepınız bbp cı oldunuz once nerdeydınız...
|
|
|
#135 | |
|
Yiğido
![]() |
Alıntı:
Tuncay Özkan'a ağır suçlama İkinci iddianamede gazeteci Tuncay Özkan ile ilgili çarpıcı bölümler yer alıyor. Ve öyle bir iddia var ki... Terör örgütü PKK ile ilişkilerine geniş yer verilen Özkan'ın, Kanaltürk televizyonunu kurarken kullandığı paraların önemli bir kısmını örgütten aldığı belirtiliyor. Tuncay Özkan'ın polis sorgusunda çarpıcı ilişkileri deşifre edildi. E.S. isimli bir kişinin verdiği bilgilere göre; Özkan, Kanaltürk isimli televizyon kanalını kurarken başka bir gazeteciyle birlikte hareket etti. Kanaltürk'ün kurulması sırasında bu kişilerin bilgisi dahilinde PKK'dan para yardımı alındığını söyledi. Güler Kömürcü ile yaptığı telefon görüşmeleri iddianameye yansıyan S.S. ise Özkan'ın PKK'nın Almanya örgütlenmesinde etkin olarak çalışan Doktor Hüseyin Nazlıkul'dan para aldığını anlatıyor. S.S., Kömürcü ile telefon görüşmesi sırasında şunları söylüyor: "Hüseyin Nazlıkul, Salman Kurtulan'ın paralarını çalmışlar, PKK'nın Pazarcık'taki şubedeki Ziraat Bankası'ndaki paralarına el koymuşlar. Tuncay'ın kankaları ve Tuncay paraları yemişler, televizyon kurmuşlar." Ergenekon sanığı Tuncay Özkan'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüştüğü ve kendisini övdüğü belirtiliyor. Özkan, Öcalan için 'İyi bir ideologdur.' ifadesini kullanıyor. Kanaltürk'te yayınlanan bir programda yine Öcalan ile ilgili kullandığı ifadeler sebebiyle tepki topladığı da bir telefon konuşmasına şu şekilde yansıyor: Gülizar: Tuncay Bey, merhaba, ne kadar meşgul telefonunuz ya... T.Ö: Maalesef sorma, herkes dünkü program nedeniyle şey yapıyor. Gülizar: İnternetteki yayınlarınızı izledik de, 'bu adam çıldırmış olmalı' falan diyorlar. T.Ö: Niye çıldırmışım? Gülizar: Öcalan'a hak vermişsiniz. Tuncay Özkan: Evet, ne olmuş vermişim, ne olacak? Gülizar: Ama devamını yazmıyorlar işte ben izledim akşam da bitene kadar. Sadece o bölümü almışlar, 'Abdullah Öcalan haklı' dedi diyor; ama neden haklı dediğini hiç yazmıyorlar. Tuncay Özkan: Boş ver, bu propaganda bizim işimize çok yarar. Tuncay Özkan'ın Kanaltürk'teki yol arkadaşı Merdan Yanardağ'ın, PKK'nın yayın organı Özgür Gündem Gazetesi'nin kurucusu ve yazı işleri müdürü olduğu ortaya çıkmıştı. BEN DEMIYORUM YANINDAKI ADAMLAR DIYOR BUNU HAYDUT DEGILDE BU ADAM NE ![]()
|
|
|
|
#136 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolsuz_kerim Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 23:13
Tecrübe Puanı: 808
![]() |
tuncay öskanın haydut olduğunu ilk okul çocukları biliyor bilmeyenmi varki
|
|
|
#137 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Baltayı öyle biryere vurdunuz ki En yakınındaki insanlardan biriside benim ilginçtir hiç kimsenin ona ne PKK'lı ne de Haydut dediğini duydum ![]() Şimdiiii Teker teker başlayalım cevaplamaya ama önce 1 tek soru soracağım kaynağınız nedir bu yazı konusunda ikincisi idddianameyi okudunuz mu, üçüncüsü ayın 14'ünde savunması başlıyor isterseniz birlikte Silivriye gidip bunlar sorulduğunda vereceği cevapları birlikte izleyelim ne dersiniz? Bu iddiaları hakimin dışında bir de siz gözlerine bakarak sorunuz... Paragraf Paragraf kopyalayarak cevap vereceğim.... Demişsiniz ki: TUNCAY ÖZKAN GERÇEGİ.....KANAL D NIN ARŞİF HIRSIZI başlık bu ama içerikte herhangi birşey yok... Eksik kopyalamışsınız, dilerseniz onu da koyunda ona da cevap verebilelim... Hiç soru işareti kalmasın insanların kafasında... Sonra Demişsiniz ki: Tuncay Özkan'a ağır suçlama İkinci iddianamede gazeteci Tuncay Özkan ile ilgili çarpıcı bölümler yer alıyor. Ve öyle bir iddia var ki... bu son yıllarda amerikancı, AKP'ci gladionun basın kuruluşlarının yani goygoyculuk yapan, korku devleti okuşturmaya çalışan medyanın sık sık kullandığı cümleler... Diğer örnekler: Korkunç iddia, dehşet verici belgeler, işe yaramaz TSK'nın işe yaramaz Generalleri ![]() devamında yazmışsınız ki, ya da yazmışlar ki: Terör örgütü PKK ile ilişkilerine geniş yer verilen Özkan'ın, Kanaltürk televizyonunu kurarken kullandığı paraların önemli bir kısmını örgütten aldığı belirtiliyor. Tuncay Özkan'ın polis sorgusunda çarpıcı ilişkileri deşifre edildi. E.S. isimli bir kişinin verdiği bilgilere göre; Özkan, Kanaltürk isimli televizyon kanalını kurarken başka bir gazeteciyle birlikte hareket etti. Kanaltürk'ün kurulması sırasında bu kişilerin bilgisi dahilinde PKK'dan para yardımı alındığını söyledi. Güler Kömürcü ile yaptığı telefon görüşmeleri iddianameye yansıyan S.S. ise Özkan'ın PKK'nın Almanya örgütlenmesinde etkin olarak çalışan Doktor Hüseyin Nazlıkul'dan para aldığını anlatıyor. şimdi bu E.s. kim, polis sorgusu senin elinde ne arıyor, Diğer gazeteci nerdedir? O da içeri alınmış mıdır? Yoksa dışarda mıdır? Böyle büyük bir iddia varken dışardaysa neden alınmıyor? Ayrıca bu büyük iddialar yapılmışsa iddianamede PKK terör örgütü bağından neden bahsedilmez Tuncay Özkan'ın?Hüseyin Nazlıkul kimdir? Nerdedir? Cevap vereyim Türkiye'dedir ve Ergenekon soruşturmasında Tuncay Özkan'la birlikte alınmıştır fakat PKK'nın Almanya örgütlenmesinde etkin rol almasına rağmen serbest bırakılmıştır ne kadar ilginç değil mi?? Kardeşim sormazlar mı adama bu iddialar gerçekse neden dışarda bu adam, neden bıraktı bu şahin Savcı Zekeriya ÖZ demezler mi??? İşte neyse ben derim de sen demezsin... Neyse devamındaki iddia da şu: S.S., Kömürcü ile telefon görüşmesi sırasında şunları söylüyor: "Hüseyin Nazlıkul, Salman Kurtulan'ın paralarını çalmışlar, PKK'nın Pazarcık'taki şubedeki Ziraat Bankası'ndaki paralarına el koymuşlar. Tuncay'ın kankaları ve Tuncay paraları yemişler, televizyon kurmuşlar." S.S. kimdir? Başka iki kişinin arasında konuşulan bir konu Tuncay Özkan'ı bağlar mı... Örneğin benim telefonum dinleniyor ve ben desem ki bir telefon görüşmesinde "Yigit_07_58 Ergenekon üyesiymiş, PKK'nın paralarını çalıp kanal kurmuş" ve seni içeri alsalar ne olacak??? Ayrıca gerçek olduğunu varsayarsak PKK'nın parasını çalmışlar ve Milliyetçi bir kanal kurmuşlar fena mı? ama yalan olduğu için dikkate almıyorum... Çünkü o kanalın kuruluşunda kullanılan paraların nerden geldiğini belgeleri ile biliyorum... bu konu hakkında da bu kadar yeterli sanırım devam edelim demişsiniz ki:Ergenekon sanığı Tuncay Özkan'ın teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlarıyla görüştüğü ve kendisini övdüğü belirtiliyor. Özkan, Öcalan için 'İyi bir ideologdur.' ifadesini kullanıyor. Kanaltürk'te yayınlanan bir programda yine Öcalan ile ilgili kullandığı ifadeler sebebiyle tepki topladığı da bir telefon konuşmasına şu şekilde yansıyor: Gülizar: Tuncay Bey, merhaba, ne kadar meşgul telefonunuz ya... T.Ö: Maalesef sorma, herkes dünkü program nedeniyle şey yapıyor. Gülizar: İnternetteki yayınlarınızı izledik de, 'bu adam çıldırmış olmalı' falan diyorlar. T.Ö: Niye çıldırmışım? Gülizar: Öcalan'a hak vermişsiniz. Tuncay Özkan: Evet, ne olmuş vermişim, ne olacak? Gülizar: Ama devamını yazmıyorlar işte ben izledim akşam da bitene kadar. Sadece o bölümü almışlar, 'Abdullah Öcalan haklı' dedi diyor; ama neden haklı dediğini hiç yazmıyorlar. Tuncay Özkan: Boş ver, bu propaganda bizim işimize çok yarar. Gülizar'ı söyleyeyim... ADD Denizli şube başkanı... Şimdi bu konuşma iddianamede yok zaten alakası da yok ama bu yayın organı bu konuşmaya nasıl ulaşıyor... İkincisi bu konu da bende kendim şahsen karşı çıktım ne dedin sen dedim... Problem o programda istediğini tam anlatamadı ki en yakınındakilerden birisi olarak ben bile yanlış anladım... O dönem APO diyorduki biz tek milletiz ıvır zıvır Tuncay'da dediki doğru diyor... Çünkü hepimizin söylediği şeyler işte bunları kullanmak gerekli dedi... Ne tekim tel. konuşmasında da Gülizar hanım ondan bahsediyor, devamını vermiyorlar... Ne dedi biliyor musunuz devamında... "Ben desemki Biz tek milletiz, çanakkalede, kurtuluş savaşında birlikte savaştık bu ülke için, bu bayrak bizim de bayrağımız desem ne diyeceksiniz??? hepiniz hak vereceksiniz ama altında Abdullah Öcalan imzası var bu sözlerin" dedi... Ve Apo'nun kullanılarak yani AKP'nin yaptığı gibi müzakere ederek değil kullanılarak bu problemin çözümü sağlanabilir... Sizin fikriniz nedir beyfendi? Hangi partilisiniz diye sormuyorum ama nedir siyasi görüşünüz? Merak ettim... Saygılar...
|
|
|
|
|
#138 |
|
Yiğido
![]() |
Tuncay Özkan suan ıcerde ve suclu muamelesı goruyor culunuyırtma bosa benı nıe almıyorlar ıcerı cekecek cezasını
![]()
|
|
|
#139 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Oturduğunuz yerden MHP'ye BBP'ye Özkan'a laf atarsanız tabii almazlar tam tersine sizi mükafatlandırırlar... Çünkü bu ülkede artık milliyetçilik suç... NE Mutlu Türküm Diyene yazısına ceza kesildiğinden haberiniz var mı? Türk İslam birliğini savunmak böyle olmaz...
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|