![]() |
#4511 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdullah naci Şuan
![]() Son Aktivite: 17.11.2010 22:03
Tecrübe Puanı: 636
![]() |
![]() VE HAKKI BATIL İLE KARIŞTIRMAYIN,BİLEREK HAKKI GİZLEMEYİN,
BAKARA.42. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() GİZLİ YAPTIKLARINI DA AÇIKTAN YAPTIKLARINI DA ALLAH'I BİLDİĞİNİBİLMEZLERMİ.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() İMAN EDEN, KURAN'I ANLAYIP YAŞAYAN,ONDAKİ EMİR VE YASAKLARA UYAN SAMİMİ VE İHLASLI İNSANIN;KULHAKKI VE ŞİRK KOŞMA HARİÇ TÜM GÜNAHLARI AFFEDİLİR.GÜNAHI NEKADAR ÇOKOLURSA OLSUN.YETERKİ ;SAMİMİ VE İLASLI OLSUN BİR DAHA GÜNAHA DÖNMESİN,İŞLEDİĞİ GÜNAHA PİŞMAN OLSUN.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() MEVLAMIZIN BİR ŞEFKAT TOKATI VARDIR;BU ALLAHI'N SEVDİĞİ KULLAR İÇİN UYARIDIR,O KULLAR YANLIŞTAN BU UYARI İLE DÖNER TEVBE EDERLER,DOĞRUYOLU BULURLAR.BİR DE ALLAHI'N GAZABI VARDIR;BU DA ZALİM KULLARI İÇİNDİR.BU ZALİMLERİN ZULMÜNE SON VERİR.MEVLA;BİZLERİ ZALİMLİKTEN MUHAFAZA EYLESİN.GAZABINDAN KORUSUN,RAHMETİNE LAYIK EYLESIN.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() dora Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 20:45
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
![]() apdulah naci kardeşim senin dediklerinden kimsenin anaycagı yok sen başka şeyleryaz boşuboşuna allahın verdigi nevesi boşa harcama
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() BIR KÖYÜN CAMISINDE IMAM CEMAATE VAAZ
VERMEKTEDIR. ANSIZIN ICERI DALAN BIR KÖYLÜ KÖYÜ SEL BASMAKTA OLDUGUNU HABER VERIR. BUTUN CEMAAT HEMEN KENDILERINI DISARI ATIP, KACAR. SADECE IMAM BUTUN ISRARLARA RAGMEN KÖYÜ TERKETMEYI REDDEDER VE TANRI NIN KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK, CAMIDE KALIR. KISA BIR SURE SONRA SULAR CAMIYE ULASIR, IMAM CARESIZ MINAREYE CIKAR. SULAR MINARENIN ILK KATINA YUKSELIRKEN BIR TEKNE IMAMI KURTARMAYA GELIR.ANCAK DINIBUTUN IMAM, TANRI NIN KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ. SULAR YUKSELIR, IMAM IKINCI KATA CIKMAK ZORUNDA KALIR. BIR TEKNE DAHA GELIR, ANCAK IMAM YINE TANRI NIN KENDISINI KORUYACAGINA INANCININ TAM OLDUGUNU SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ. SULAR IYICE YUKSELIR. IMAM ARTIK MINARENIN EN TEPESINDEDIR. BIR HELIKOPTER YAKLASIR. ICINDEKILER DURUMUN KOTU OLDUGUNU ANLATARAK IMAMA HELIKOPTERE GELMESI KONUSUNDA ISRAR EDER. IMAM HELIKOPTERE BINMEYI DE REDDEDER. BIR SURE SONRA SULAR IYICE YUKSELIR VE IMAM BOGULARAK OLUR. KENDISINI CENNETIN KAPISINDA MELEKLER KARSILAR -MELEK: HOSGELDINIZ. CENNETTE KÖSKÜNÜZ HAZIRLANDI.BUYRUN. -IMAM: CENNETE GIRMEK ISTEDIGIMDEN EMIN DEGILIM. -MELEK: NEDEN? -IMAM: TANRI YA BIRAZ KIRGINIM. -MELEK: NE OLDU KI? -IMAM: BEN HAYATIMI IBADET EDEREK GECIRDIM. INSANLARA HEP IYILIK YAPTIM, GUNAHTAN UZAK DURDUM. YASADIGIM KOYU SEL BASTI, HERKES KACTI AMA TANRI NIN BENI KURTARACAGINA INANDIGIMDAN KALDIM. GORUYORSUNUZKI SIMDI BURDAYIM... TAM BU SIRADA YUKARIDAN TANRI NIN SESI DUYULUR: -SALAGA IKI TEKNE BIR HELIKOPTER GONDERDIK!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() tarikata girmek icin basvurmus. Seyhin karsisina cikarmislar. Temel: Seyhim tarikata girmek istiyorum demis. Seyh de: Olur, ama 3 hafta karinla yatmayacaksin. demis. Neyse aradan uc hafta gecmis ve temel Seyhin onune tekrar gelmis. Seyh sormus: Temel tamam mi ? Sabredebildin mi ? Temel: Valla, ilk hafta hic problem yoktu. Ikinci hafta sabrim cok zorlandi. Ama dayandim.Ucuncu hafta bir gun Migros a gitmistik. Benim kari ust raflardan bir iki paket almaya calisiyordu. Hatunun bacaklari gozukunce icim gitti.Daha sonra paketler yere dustu. Benim kari da paketleri almak icin egilince dayanamadim demis. Seyh de:Aaaa olmadi. Simdi biz seni tarikata alamayiz. deyince, Temel: Si..tiret tarikati bizi artik Migrosa bile almıyorlar zaten......
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() fevzireiscoşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 28.05.2010 08:30
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
![]() gümüşdereli hemşerilerime iyi akşamlar diler sayğılar selamlar sunarım
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1054
![]() |
![]() fevzireisçoşkun siz gümüşdereli misiniz yoksa kurtlapalı mı sınız ?????
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Yiğido
![]() ![]() danişmendgazi Şuan
![]() Son Aktivite: 20.10.2011 22:38
Tecrübe Puanı: 579
![]() |
![]() BAZI ARKADAŞLAR, İÇİ ÇOK DOLU VE EĞİTİCİ YARARLANABİLECEK BİLGİLERİ SOHBET ALANIMIZDA PAYLAŞIYORLAR.BİRİSİ KALKIP ANLAŞILMAZ YAZIYORSUN DERSE BU GÜZEL VE FAYDALI BİLGİLERİ PAYLAŞIM ORTADAN KALKAR.ANLAŞILMAZ DEMEK YERİNE ANLAMAYAN, NERESİNİ ANLAMADIĞINI, YAZAN ARKADAŞA BELİRTİRSE EMİNİM DAHA ANLAŞILIR YAZILIR. SOHBET ALANINDA BÖYLE GÜZEL VE FAYDALI BİLGİLRİN PAYLAŞILMADIĞI ZAMANLARDA BOŞ TARTIŞMALAR HAKİM......... HERKESİN AŞURE GÜNÜ MUBAREK OLSUN........
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 13 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 13 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |