|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Yolcu minibüsü şarampole yuvarlandı: 1 ölü SİVAS’ın Yıldızeli İlçesi’ne bağlı Sarıyar Köyü'nden kent merkezine gelen Sinan Işık yönetimindeki yolcu minibüsü buzla kaplanan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 16 yaşındaki Ali Kılıç yaşamını yitirdi, sürücü Işık'ın da aralarında olduğu 11 kişi yaralandı. Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında Sivas’ı merkez belde ve köylere bağlayan Karaçayır yolu 10’uncu kilometresinde bulunan Tavra deresi mevkiinde meydana geldi. Yıldızeli İlçesi’ne bağlı Sarıyar Köyü’nden sabah 14 yolcusu ile yola çıkan Sinan Işık yönetimindeki 58 M 0100 plakalı minibüs, virajlı yolda zemininin tamamen buzla kaplı olması nedeniyle kontrolden çıktı. Kayarak savrulan minibüs yaklaşık 20 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Ters dönen minibüs, bir kayanın üzerinde durabildi. Kazada, ağır yaralanan Ali Kılıç çevre köylerden yolcu taşıyan bir minibüsle hastaneye götürülürken, yolda yaşamını yitirdi. Minibüs sürücüsü Sinan Işık’ın yanı sıra, yolcular Osman Işık, Sevim Kılıç, Bayram Işık, Turan Ateş, Turan Ateş, Selim Kılıç, Emine Işık, Zeynep Işık, Emine Kara ve Turan Önel ise kazada yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Osman Işık, ambulansla kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, diğer yaralılar ise Numune Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Numune Hastanesi’nde bulunan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, bazılarının ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Kazadan yara almadan kurtulan ancak şoku atlatamayan 22 yaşındaki Mahmut Işık, “Sabah köyden Sivas’a gelmek için yola çıkmıştık. Ben uyuyordum. Birden araçtan bağrışma sesleri gelince uyandım. Şoför, ‘Direksiyon kilitlendi’ diye bağırıyordu. Daha sonra uçurumdan aşağı yuvarlandık. Yoldan geçen minibüslerle yaralıları hastaneye gönderdik” diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Eraydın AYTEKİN- Hilal YÜKSEL/SİVAS, (DHA) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Son zamanlarda ilimiz bu tarz haberler ile çok gündemde,İnşallah bu sonuncusu olur.Allah rahmet eylesin.
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ölen kardeşimize Allah'tan rahmet yaralı kardeşlerimizede acil şifalar dilerim..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() |
![]() Hava şartlarına bağlı olarak lütfen biraz daha dikkat....
Kazada hayatını kaybeden kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Rallim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
![]() ayy bu kaza haberlerini okuyunca varya kanım donuyor yahu merhuma allahtan rahmet kederli ailye sabır ve baş sağlığı diliyorum yaralılara acil şifalar diliyorum rabbimden.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kolsuz_kerim Şuan
![]() Son Aktivite: 06.03.2012 22:13
Tecrübe Puanı: 796
![]() |
![]() yazık daha 16 yaşında kardeşimiz allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yaralılara acil şifalar dilerim (uymassan trafik kurallarına uymasan uyarlar hazır olan imama)
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kolsuz_kerim'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4547
![]() |
![]() Bu kazada hayatını yitiren genc kardeşime allahtan rahmet diler yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim ayrıca yine bu kazada yaralanan kardeşlerime allahtan acil şifalar dilerim Kazanın olduğu yeri tavra deresini iyi bilirim burası tamamen virajlı ve rampası olan bir yol sivastan daha soğuk olan bir yer aslında şoförün buranın buz tutacağını tahmin etmesi lazım 20 dakikasını zincir takmaya ayırsa bu kaza belkide olmaycak trafik canavarı her yerde kendini gösteriyor
![]() |
#8 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
![]() ![]() ![]() |
![]() tekrar allahtan rahmet ve kederli aileye başsağlığı yaralılarada acil şifalar diliyorum ve bu kaza son olsun artık diyorumsürücü kardeşlerimizden biraz daha dikkatli davranmalarını rica ediyorum çünkü yük değil can taşınıyor malumunuz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|