Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Posta şiir yarışması - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.03.2010, 10:49   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 951 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Posta şiir yarışması

Poyraz Kültür Sanat Edebiyat ve Suçatı Dergilerini yayınlayarak şehrimiz

Kültür - Sanat hayatına hizmet eden gazetemiz Sivas Postası, şiirin sevilmesi ve şiir yazılmasını teşvik etmek amacı ile ülke çapında ödüllü Şiir Yarışması düzenlemektedir
.

31 Mart 2010 tarihinde katılımın son bulacağı yarışmaya gönderilen eserler arasından Nisan ayı içerisinde yapılacak değerlendirme ile ön elemeyi geçen şiirler kitaplaştırılarak Mayıs ayında yapılacak ödül töreninde dağıtılacaktır.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Murat KALENDER, Araştırmacı – Yazar Taki AKKUŞ, Poyraz Dergisi Yayın Kurulu üyeleri Yusuf BAL, Orhan KARAHAN, İlkay ÇOŞKUN ve Yazar - Şair M. Nihat MALKOÇ’tan oluşan jürinin şiirleri değerlendireceği bu yarışmada gazetemiz Sivas Postası olarak tüm yarışmacılara başarılar dileriz.

Sivas Postası Gazetesi Şiir Yarışması Şartnamesi:

1 – Yarışma yaş sınırlaması olmaksızın herkese açıktır.

2 – Yarışmacılar yarışmaya tek bir şiirle katılabilir.

3 – Gönderilecek şiirin daha önce hiç bir yarışmada derece almamış olması gereklidir.

4 - Şiirlerde konu serbest olup 200 satırı geçmemelidir.

5 – Şiirler e posta yoluyla sivaspostasiyarisma@hotmail.co m posta adresimize ya da “Sivas Postası Gazetesi Şiir Yarışması Pulur Mahallesi Yıldız Sokak Tokgöz Apt. B Blk. Kat:1 Daire:2 / SİVAS” adresimize 31 Mart 2010 tarihine kadar ulaştırılmalıdır. Postadan doğacak gecikmelerden sorumlu değiliz.

6 – Katılımcılar takma isimle yarışmaya katılamazlar. Katılımcılar kısa özgeçmişlerini ve iletişim bilgilerini gönderilen şiirlerin altına ekleyeceklerdir. Eksik bilgileri olan şairlerin şiirleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

7 – Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Sivas’ta düzenlenecek programda takdim edilecektir.

8 – Yarışmaya katılan ve ön elemeyi geçen şiirler kitaplaştırılacaktır. Katılımcılar yarışmaya katılmakla şiirlerin yayınlanmasına izin vermiş sayılırlar.

9– Yarışma sonucu 15 Mayıs 2010 tarihinde Sivas Postası Gazetesinde ve [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinde ilan edilecektir. Ödül töreni programı sonuçların açıklandığı gün ilan edilecektir.

YARIŞMAYA SON KATILIM TARİHİ: 31 Mart 2010

ÖDÜLLER:
Birinciye : 1.000 TL. + Kitap Seti
İkinciye : 500 TL + Kitap Seti
Üçüncüye : 250 TL + Kitap Seti
1.Mansiyon : Çeyrek Altın + Kitap Seti
2.Mansiyon : Çeyrek Altın + Kitap Seti
3.Mansiyon : Çeyrek Altın + Kitap Seti

Ayrıca ön elemeyi geçen şairlere hazırlanacak olan şiir kitabı hediye edilecektir.
Şiirleri Değerlendirecek Jüri Üyeleri:

Murat KALENDER
Taki AKKUŞ
Yusuf BAL
Orhan KARAHAN
İlkay COŞKUN
M.Nihat MALKOÇ

Ayrıntılı Bilgi
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Sivas Postası Gazetesi
Pulur Mahallesi Yıldız Sokak
Tokgöz Apt. B Blk. Kat 1 Daire 2
Tel: 0346- 225 16 50
SİVAS
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 8 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.03.2010, 16:47   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Posta şiir yarışması

çok güzel bi yarışma olur inşallah. yeterince duyuru yapılırsa katılımda okadar çok olur.
şiir yazma yeteneğim olsa idi kaçırmazdım.
Alt 08.03.2010, 17:04   #3
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bence gayet güzel yazıyosunuz salim bey katılmanızı tavsiye ederim ayrıca arif beyin osman ece abinin doğanın bilal köseninde katılamsını tavsiye ederim.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ayten58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.03.2010, 19:25   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4556 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Ben sivaBURS hocamın kesinlile katılmasından yanayim, ben eğer gerekli özgüvene erişebilirsem ya da o zamana kadar güzel bir şiir yazabilirsem katılmayı isterim, gerçi dikkatimi çeken birşey de ülke genelinde yaşayan ibresi, ben ülke genelinde yaşamıyorum.
Alt 08.03.2010, 20:10   #5
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bence bu yarışmaya sivaBURS hocam ve Sandalli mutlaka katılmalı.beni kırmazlar umarım.SAYGILARIMLA...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.03.2010, 22:30   #6
sivaburs
Usta Yiğido

sivaburs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaburs Şuan sivaburs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.03.2016 22:10

Tecrübe Puanı: 1662 sivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben sivaBURS hocamın kesinlile katılmasından yanayim, ben eğer gerekli özgüvene erişebilirsem ya da o zamana kadar güzel bir şiir yazabilirsem katılmayı isterim, gerçi dikkatimi çeken birşey de ülke genelinde yaşayan ibresi, ben ülke genelinde yaşamıyorum.
Teşviklerine teşekkür ederim üstadım. Ancak mazur gör lütfen, açıklamana katılmıyorum. Zira;
1-Özgüvenden yoksun biri değilsin,
2-"Güzel şiir yazabilirsem" ifadesi kabul edilemez sanatın ortada,
3- "gerçi dikkatimi çeken birşey de ülke genelinde yaşayan ibresi, ben ülke genelinde yaşamıyorum" ifadenle de ne demek istediğini anlayamadım üstat, biraz açar mısın?
Alt 08.03.2010, 22:39   #7
sivaburs
Usta Yiğido

sivaburs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaburs Şuan sivaburs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.03.2016 22:10

Tecrübe Puanı: 1662 sivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISIsivaburs COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
gönlüm58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence bu yarışmaya sivaBURS hocam ve Sandalli mutlaka katılmalı.beni kırmazlar umarım.SAYGILARIMLA...
Sana da teşekkür ederim Gönül, katılmayı düşünebilirim. Ancak, yapılacak yarışmada (haddim olmayarak söylüyorum) sanki birşey gözden kaçırılmış gibi. Şiirler tek kategoride değerlendirilirse hem jüri zorlanabilir hem de adil bir seçim olmaz diye düşünüyorum. Hece ve serbest diye iki kategoride değerlendirilirse daha uygun olacağına inanıyorum. Saygılarımla.
Alt 08.03.2010, 23:30   #8
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3325 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ayten58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bence gayet güzel yazıyosunuz salim bey katılmanızı tavsiye ederim ayrıca arif beyin osman ece abinin doğanın bilal köseninde katılamsını tavsiye ederim.
tesekurler ayten abla beni tavsiye etmenize tesekur ederim.ama benim gorusum okadar degerli bu isin altindan kalkacak abiler varki bu sitede ben cirak bile olamam onlara sandalli.sivaburs.osman ece.sali58. arif coskun.gonlum58 bu kardeslerim cok degerli ozaan ve sairler bu isin altindan ancak bunlar kalkar tekrar ilgine tesekurler
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.03.2010, 04:20   #9
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4556 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
sivaBURs Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Teşviklerine teşekkür ederim üstadım. Ancak mazur gör lütfen, açıklamana katılmıyorum. Zira;
1-Özgüvenden yoksun biri değilsin,
2-"Güzel şiir yazabilirsem" ifadesi kabul edilemez sanatın ortada,
3- "gerçi dikkatimi çeken birşey de ülke genelinde yaşayan ibresi, ben ülke genelinde yaşamıyorum" ifadenle de ne demek istediğini anlayamadım üstat, biraz açar mısın?
Hocam yurtdisinda yasadigim icin belki yarismaya katilmama engel vardir diye düsündüm. Bence sen kesinlikle bu yarismada olmalisin.
Alt 09.03.2010, 15:14   #10
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben karışmam güzel şiirlerinizi bekliyorum...
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı gönlüm58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil