|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Eski köy garajları olarak bilinen her iki tarafta da ağır eleştirilerin söylenmesini beraberinde getirmişti. Belediye, iş adamlarının projesinin imara aykırı olduğunu üstüne basa basa söylerken bu projede ısrar edilmesini rant meselesine bağlamıştı. Kabak tadı veren bu karşılıklı restleşmelerden sıkılan vatandaşlar, her ne şekilde olursa olsun bu tartışmaların sona ermesini ve çözüm bulunması-nı istemişti. Aylardır gündemi boş yere işgal eden haklılık savunmalarının sonunda iş adamları belediyeye dava açtı. Ancak işin ilginç yanı ise İş adamlarının projelerinin haklılığını savunmak için değil, sadece belediye başkanının konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle sembolik 1 TL’lik tazminat davası açması oldu. Zaten projedeki rakamsal ifadeler yüzünden kafası karışan hatta bu konunun mide bulandırdığını düşünen Sivaslılar, madem iş adamları haklıydı, neden projelerinde usulsüzlük olmadığını ispatlamak için değil de kamuoyu karşısında küçük düşürüldükleri gerekçesi ile dava açtılar yorumunu yaptı. Sivaspostası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 777
![]() |
![]() Açsınlar Bakalım Kim Haklı Kim haksız görelim Arkadasında basın olan kişiler kolaylıkla gündem oluştururlar bu dünyadada böyle Türkiyedede böyle Sivastada böyledir.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() vicente58 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.01.2015 14:08
Tecrübe Puanı: 634
![]() |
![]() itin gavurga yemesi. peki it gavurga yermi? yemez
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() memet24 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2014 18:09
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() iş adamlar haklı olsa kesin üstte çıkarlardı ...............belediye dogruki konu kapandı.
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hiç hoş bir görüntü değil, Sivas'ımıza hiç yakışmıyor. Ben genelde ata sözleriyle örnek veririm. "Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır" demiş atalarımız. Umarım kısa sürede barış sağlanır Sivas'a en güzel hizmeti verirler.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
![]() Son Aktivite: 13.07.2015 18:04
Tecrübe Puanı: 707
![]() |
![]() Şimdi bunların yaptığı çirkin bir siyasetten başka bir şey bir defa bu kararı belediye başkanı tek başına verseidi doğru açsınlar davayı ama bu karar belediye encümeninden geçmedi belediye encümeninin aldığı kararı cumhurbaşkanı dahi bozamaz. Bu dava açmalarının nedenide ortaya çıkar yakında kim haklı ise tüm Sivas görmüş olur.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 828
![]() |
![]() ya nasıl iş adamlarıymışsınız.size iş adamı demeye şahit lazım da neyse.davayıda büyük ihtimal kaybedecekler hala ne iin uğraşıyorlar analamadım ki.adma size uygun proje getirin yapın diyor sizde illa onu yaptırmak için diretmeyin.ben dün gazetede okudum ali samiyen stadının yeri ile ilgili.adam istediğiniz akdar yüksek yapabilirsiniz.ama binanın alan büyüklüğü(metrekare) belli bir büyüklük vardı tam hatırlamıyorum bunu geçemez diyor.başkanda sizin ki geçiyor diyor.ben bu olaydan onu anladım.sizde biraz küçüğünü yapın az kar edin arkadaş.bu bu kadar basit yani.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() mekke-sivas Şuan
![]() Son Aktivite: 22.08.2014 07:20
Tecrübe Puanı: 569
![]() |
![]() Benim tahminim ceplerini düşünen iş adamlarımız galıba bıraz kalabalık, bölüşecekleri parcanın şahıs başına az düşmesinden dolayı projeyi büyültüyorlarki ceplerine biraz daha para girsin ü.k. isimli iş adamı o ekipte oldugu müddetce çok zor anlaşırlar Tüm sivas ve kalbi sivas sevdasıyla çarpan herkese SELAM VE DUA İLE
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar mekke-sivas'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
![]() Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
![]() Küçücük bir pire için yorgan yakmaya değer mi?
İnsanları zaman zaman anlamakta güçlük çekiyorum...Bu yapılacak proje her yönüyle herkes tarfından benimsenen bir proje;bu proje sayesinde işadamları para kazanacak,Sivas'ta iş sıkıntısı çeken gençler,insanlar işsahibi olacak,devlet vergisini alacak....Bütün bu olumlu şeyler olacakken bir anda belediye ile işadamları arasındaki sorun ortaya çıkıyor...Bazı arkadaşlar belediyeyi haklı bulurken bazıları işadamlarını haklı buluyor...Beni 2 tarafın arasındaki sorun çok fazla ilgilendirmiyor..Eğer bu proje olmazsa olan kime olacak acaba:Sivas'ta şu anda bu proje olursa burada çalışmayı isteyen kişiler proje olmadığı için iş sahibi olamayacaklar,devlet bu işyerinden vergi alamayacak,Sivaslılar ise Kayseri'ye gidip hayran oldukları bu güzelim projeyi sadece rüyalarında görecekler...Eğer B. Başkanının dediği gibi amaç Sivas'a hizmet ise iki tarafında biraraya gelerek projede orta yolu bularak aralarında anlaşmalarını bekliyoruz...HER ŞEY SİVAS İÇİN... Konu eyuphulagu tarafından (19.03.2010 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|