Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.03.2010, 21:28   #11
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 682 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

Alıntı:
Beki Yatırımlar Niye kayıyor Hızlı tren sapıyor Söyle Niye bütçeye parayı kısıtlıyorlar Tüm bunları görmemek kör olmaktır
Hızlı tren yatırımı kaymadı devam ediyor sadece Yozgat'ta ki dağlık bölgelerde yapılan çalışmalar planlanandan geç bitecek bu halka yanlış anlatıldı. 2 Bölge müdürlüğü kuruldu daha dün. Hastanenin ve Adalet sarayının ihalesi yapıldı. Dereyolu için bazı noktaların bölünmüş olması kgm'nin yatırım planında.

Alıntı:
Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam
Mavi tren ise bence kalkması normaldi çünkü boş gidiyordu ama kalkmadı sadece ray bakımlarının yapılabilmesi için tren seferlerini azaltmaya yönelik bir gelişmedir. Tekrar başlayacağını bakanlık müsteşarı söylemiştir.

Alıntı:
Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir
Emin olun bende Sivas'ı seviyorum hatta projeler geliştiriyorum, ilgili birimlere yazıyorum. Bu yıl belediyede o kadar konuştum kiminde dinlenmedim bile ama yine de Sivas için dedim.. Cumhurbaşkanlığına da bir mail attım cevabı gelince onu da paylaşacağım..
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2010, 21:36   #12
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 781 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sultansehir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hızlı tren yatırımı kaymadı devam ediyor sadece Yozgat'ta ki dağlık bölgelerde yapılan çalışmalar planlanandan geç bitecek bu halka yanlış anlatıldı. 2 Bölge müdürlüğü kuruldu daha dün. Hastanenin ve Adalet sarayının ihalesi yapıldı. Dereyolu için bazı noktaların bölünmüş olması kgm'nin yatırım planında.

Mavi tren ise bence kalkması normaldi çünkü boş gidiyordu ama kalkmadı sadece ray bakımlarının yapılabilmesi için tren seferlerini azaltmaya yönelik bir gelişmedir. Tekrar başlayacağını bakanlık müsteşarı söylemiştir.

Emin olun bende Sivas'ı seviyorum hatta projeler geliştiriyorum, ilgili birimlere yazıyorum. Bu yıl belediyede o kadar konuştum kiminde dinlenmedim bile ama yine de Sivas için dedim.. Cumhurbaşkanlığına da bir mail attım cevabı gelince onu da paylaşacağım..
Kardeş Doğan Ürgüp Seçilmesi Biraz Duygusaldı Muhsin Yazıcıoğlunun Ölümüne karşı vefaydı Sivas Yakışanı yaptı 4 sene kaybettimi o gün kaybetti ama Devlet adamını güzel uğurladı Olmayacak iş oldu Akp de Belediyeyi alamadığı için yatırımları geri çekti Cezalandırdı Antalyaya niye yapmıyor diyorsun ora büyükşehir aşmış kendini İzmire niye yapmıyor orada aşmış oraları ayrı bir devlet ekonomisi gibi ama sivas öyle değil kardeş Sivasın Yatırıma ihtiyacı var büyümeye ihtiyacı varkardeş ama 4 vekil var 1 abdullatif şener etmiyor bir muhsin başkan etmiyor niye seçildi onlar bunun vebali nedir sence ama ben vermedim yine vermiyecem Ama siz vermeye devam edin böyle vekiller size yarıyor
Alt 28.03.2010, 21:38   #13
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Kardeş sen Akp nin Sivas'ı cezalandırmış olmasını istiyorsun kafanda bitmiş olay ne desem boş ve tekrar söylüyorum benim vekillerim değil onlara oy moy vermem.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2010, 21:42   #14
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Kardeş sen Akp nin Sivas'ı cezalandırmış olmasını istiyorsun kafanda bitmiş olay ne desem boş ve tekrar söylüyorum benim vekillerim değil onlara oy moy vermem.
Yalanmı O vekilleri niye sivasa yatırım veya proje girişimi yapmıyorlar niye Pısırık hepsi Onların gözünde Sivas Değil Akp var Akp Ülke Genelinde iyi olabilir ama Sivas İçin kötü gözümde Bir Belediye değişti diye unutulmazki kardeş haksızmıyım

Bu gidişler Tokat bile bizi geçiyor Sen akpye oy vermeye devam et Ben Gerşek Sivası birisinini akpye oy vermez Chp yi fazla sevmem hoşlanmam genel siyasetini O bile Sivası daha çok düşünüyor

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2010, 21:43   #15
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Unutulsaydı çok haklı olacaktın ama unutulmadı. Unutulsa hiçbirşey yapılmazdı ama yapılıyor. Biz herşeyi devletten beklemeye alışmışız yıllardır. Neden Sivaslılarda toplanıp birşey yapmıyor. Bu eksiği görüyormuyuz?
Alt 28.03.2010, 21:48   #16
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Unutulsaydı çok haklı olacaktın ama unutulmadı. Unutulsa hiçbirşey yapılmazdı ama yapılıyor. Biz herşeyi devletten beklemeye alışmışız yıllardır. Neden Sivaslılarda toplanıp birşey yapmıyor. Bu eksiği görüyormuyuz?
Devlet Niye Var kardeş Diğer İllere yatırım yapıyor yükseltiyor devlet niye var o zaman olmasın Her kez başı boş olsun Tama Özel sektör iyi ama Sivasın Durumu farklı Sivasta Bazı eksikler var onlarda devletsiz yapılmaz Hele sivaslılar kendi yapamaz

Hala Akpyi Korumaya Devam Sen ne dersen de Ben sivası Seviyorum Tokata yapılır buraya yapılmazsa gücenirim vekillere bunu seven yapar seven kıskanır aynı şekilde ama Vurdum duymaz olunmaz Takım Tutar gibi parti tutuyorsunuz

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2010, 21:49   #17
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Alıntı:
Devlet Niye Var kardeş Diğer İllere yatırım yapıyor yükseltiyor devlet niye var o zaman olmasın Her kez başı boş olsun Tama Özel sektör iyi ama Sivasın Durumu farklı Sivasta Bazı eksikler var onlarda devletsiz yapılmaz Hele sivaslılar kendi yapamaz
Devlet düzeni sağlamak içi var. Yatırımı devletten beklemek çok eskilerde kaldı ve devlet zaten diğer illere yaptığı kadar Sivas'a da yatırım yapıyor kardeş. Emin ol her ilde bu bizim yaptığımız konuşma var. Sivaslılar kendi yapamazsa da gelişemez kardeş. Uzağa bakmaya gerek yok Kayseri aştı kendini. Bence özgüven problemini aşıp Sivaslılarında artık kolları sıvaması gerekiyor.
Alt 28.03.2010, 21:52   #18
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Devlet düzeni sağlamak içi var. Yatırımı devletten beklemek çok eskilerde kaldı ve devlet zaten diğer illere yaptığı kadar Sivas'a da yatırım yapıyor kardeş. Emin ol her ilde bu bizim yaptığımız konuşma var. Sivaslılar kendi yapamazsa da gelişemez kardeş. Uzağa bakmaya gerek yok Kayseri aştı kendini. Bence özgüven problemini aşıp Sivaslılarında artık kolları sıvaması gerekiyor.
Tamam Haklısın Ama Diğer İllere Yapıyorsun Sivasın İhtiyacı var diğer yerlere kaydırıyorsun Vekillerin Sivası Ujnutuyorlar Partinini derdine düşüyorlar Devletten beklemeyelimde kimden bekleyelim Bu köprüyü devletten beklemem doğru değilmi Bu Karşıyaka köprüsünü Özezl sektörmü yapacak Devlet akp daha bu yatıra yardım etmemiş en azından vekiller sonrada Akp ye oy isterler Bana gelsinler diyecemki Köprü orda sana oy yok
Alt 28.03.2010, 22:07   #19
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Neyi kaydırmışlar bir onu bilsem kardeş? Ayrıca özel sektör değil belediye yapmalı zaten başlamışlar istimlak çalışmalarına.
Alt 28.03.2010, 22:13   #20
H_Turan
Usta Yiğido

Alıntı:
Neyi kaydırmışlar bir onu bilsem kardeş? Ayrıca özel sektör değil belediye yapmalı zaten başlamışlar istimlak çalışmalarına.
Bende Diyorumki Belediye Tek başına yapamıyor Akp li vekiller ve valinini desteklemesi lazım Doğan Ürgübün gici belli Partisi belli bu kadarda olmayın

Sen Bir Kere Doğan Ürgübe Düşmansın Suçu ona atmaktasın ben boşuana uğraşıyorum

Konu H_Turan tarafından (28.03.2010 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil