|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
289 | 57,68% |
Hayır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
212 | 42,32% |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#571 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4557
![]() |
![]() 7 yılda dolar milyarderi oları Recep Tayyip Erdoğan, ayda 9 milyar liralık Başbakanlık maaşıyla geçinemediğini söylüyor!
Peki sayın başbakan siz bu paralarla gecinemezken milyonlarca emeklinin durumunu arada sırada düşündüğünüz oldumu hiç.Düşnmediğinizi sanıyorum. Cünki eğer düşünseydiniz istanbulun en işlek yerlerindeki reklam panolarına memur ve memur emeklisine toplu sözleşme hakkı vereceğiz diyerek diğer SSK ve BAĞKUR emeklilerini reklamlarınızla dışlamazdınız.Ne diyeyim allah sizi ve yandaşlarınızı bildiği gibi yapsın sözde bizi avrupa birliğine sokmaya uğraşıyorlar avrupa birliğine girmemiz için önce vatandaşının gelir düzeyini yükselt ac insanımızın karnını doyur işsiz insanımız iş bul kimse işsiz kalmasın aksi taktirde bu kafayla bizi asla birliklerine almazlar hoş girmesek ne yazar.Avrupada insanlar emekli olunca dünyayı gezmeye başlar.Türkiyede emekli olanlar aclık sınırına makum edilerek evden dışarı cıkamazlar.Şimdi bütün bunlar allahtan revamı sizce.Bu sıkıntıların içinde bulunan emekliler eğer bu referanduma evet derlerse yazıklar olsun onlara.Bazı tuzu kuruları herkesi kast etmiyorum.Bu hükümet ne yaparsa doğru yapar anlayışını bırakıp ezilen ekmeğe muhtac olan hastane kapılarında cile ceken fakir fukarayı işsizleride düşünmelerini dikkat cekmek istiyorum tamam bu bir referandum ama bizim geleceğimizle ilgili kanun maddeleri olmayan refarandumu ben ne yapayım iki dönem oy verdiğim bu hükümeti tam 9 sene bekledimki emeklinin durumunda düzeltmeler yapsın diye ama ne yazıkki biz sahipsiz emeklileri sadece kandırdı gencen dönem 160 lira zam vereceğim dediği emeklilere en yüksek verdiği zam sadece 40 lira olmuştur birde kalkıp 70 milyonun karşısında cıkıp milletin gözünün içine baka,baka yalan söylüyorlar büyük zam yaptık diyorlar bir SSK emeklisi olarak başbakana hakkımı helal etmiyorum ve kesinlikle HAYIR
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#572 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
"Ordu görevi" alıyormuş,düşünceye bak,ona ordu haddini aşıyor denir bir kere..
![]() |
![]() |
#573 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() balix Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2011 09:59
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() Ben olaylara hep tersinden bakarım, bizim ülkede de tersinden bakmadan bir olayın gerçeği görünmez. A.L.Şener bey iyi demiş hoş demiş, Firavunu uyarmış dinletememiş, ii de Rahmetli bir genel Başkanımız vardı, ona rağmen bi Genel Başkan daha, Sivas ta bu kadar doğru biraz tuhaf...
Yani oda doğru, bunda doğru ... Sivas kamplara bölünsün birde Sol kesimden lider çıkarsın böylece tam doğruyu bulmuş oluruz....(demokrasinin gereği ya) bu siyasi yapılanma, önceki icraatlarına girmeyeceğim Sayın Hemşehrim genel başkanın... EVET -HAYIR ; bu meselede çok abartılıyor, hiç bir şey değişmeyecek, millet iş, aş, et bulamazken; aç karna düşünme yeteneğini hesap yeteneğini kaybetmiş. iktidarı - muhalefeti trilyonları kampanya ya ayırmış... İşi gücü bırakmışız oy avcılığı yapıyoruz, bir yıl sonrada genel seçim.. Yuh bu ülke bu kadar kaynağı neden harcar, zaten gelecek iktidarda bi şeyi değiştirmeyecek.... Ben tepkimi koyuyorum; YAŞASIN İHTİLALLER; darbenin neyi kötü idi; Bakın ben Sivas Atatürk Lisesinde Orta bir de öğrenciydim; 1981... Her gün ekmek almak için Mehmetali Hamamının karşısında pidecide sıcak-soğuk demeden saatlerce kuyruk beklerdim; okulumuz her 2-3 günde bir kapanırdı, çünki sağcı-solcu çatışmaları vardı. Okulun camları inerdi ikide bir, Mahellemin yaşlı bakkal amcasını, oğlu sağcı diye vurdu öldürdü (baba-oğul ayrışımı) Ülke genelinde de her gün ortalama 22 kişi can vermekte idi; Şimdi hangi geri zekalı şu hesabı yapamaz; hergün 22 kişi (1979-1982 Ortalaması) vatan evladı, haybeye can veriyor, 12 Eylül Darbe yapıldı, o günden sonra "60 kişi bir sağdan bir soldan asılmış... " iyide erenler adam darbeyi 15 Eylülde yapsaydı zaten 22*3= 66 kişi yapmazmı, zaten ölecekti, hiç değilse her gün ölümler durdu, bir yılda binlerce daha ölecekti.... Asker yönetimi kötü dedik; ekmek kuyruklarıda bitti, çünki karaborsacılar, kalpazanlar, siyasi demokrasi sahtekarları ortaya çıkmış, stok tüpler-unlar piyasaya sürülmüştü... Ülke duruldu, demokrasiye geçmek için çalışma lar yapıldı. Anayasa da millet oyuyla yapıldı... Darbe anayasası dediğimiz ANAYASA milletin %90 dan fazla oyunu aldı.... Şimdi SİVİL-DEMOKRAT anayasa bakalım %90 nın neresine yanaşacak... Bunları düşünüpte matematik yeteneğimi dumura uğratmamak elde değil, bu nasıl demokrasi, bu nasıl darbe anayasası... Acaba 10 yıl önce bir darbe daha yapılsaydı, ayrı millet, ayrı devlet, ayrı bayrak isteyen vatansız - kansız Şeronun Milli çocuk katilleri uşakları, bu kadar ileri gidip Vatanı bölme isteğinde bulunabileceklermiydi. Şehit kanını dondurmak rağmına eylemler-söylemlerde buluna bileceklermiydi. Bu ülkede siyasiler vatan perver -askeri - yargısı mı sadece dış güdümlü vatan düşmanı?, neden her kesimin mutlaka yanlışları olabileceği düşünülemez?.... Onun için tek kelime derim ki; YAŞASIN İHTİLALLER, kahrolsun sahte, DEMOKRASİ …….3.9.2010 Ankara |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4557
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#575 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
![]() evet aynen katılıyorum...dün bir marketin önünde arta kalan çürük sebzeleri toplayanları gördüm içim yandı akşam sokaklara çıkıp bir dolaşsınlar tavsiye ederim
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#576 | |
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2014 15:15
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() Alıntı:
Vicdanınızın sesini dinlemişsiniz tebrik ederim ancak mesajı EVET le bağlamamışsınız ? haberin mantığına tersmi düşerdi yoksa . HAYIRlı günler dilerim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() referandum ile bu gazete manşetinin ne ilgisi var. Lütfen konuyla ilgili paylaşımlar yapalım.
![]() |
#578 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
![]() bu ve benzeri haberler benim EVET kararımı etkilemez bu başka bir insanlık olayı.yapılan yanlışlar tartışılır...sevgiler
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#579 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 812
![]() ![]() |
![]() Tam "Sözcü"lük bassayfa,fitne- fesat- nifak baska birsey yazmiyor bu "kagit parcalari".
Türkiyede deprem oldugu zaman yine ilk yardima kosan Pakistan di,cogu fakir olmasina ragmen kardeslerini yanliz birakmadilar...onlar "uzaga gitmeye gerek yok" diye düsünmediler ! "Allahim,İcimizdeki düşüncesizler yüzünden bizleri helak eder misin? "
![]() |
#580 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Pakistan'a yardım imkânı ne büyük nimet
Başbakanlığın internet sitesinde, en tepede, gözden kaçması imkânsız bir şekilde, kırmızı alarm gibi yanıp sönen bir kutu içinde, "PAKİSTAN'A YARDIM KAMPANYASI" anonsu... Hükümetin bu işi ne kadar önemsediğinin resmi... Nitekim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, en çetrefilli iç politika meselelerinin konuşulduğu bir televizyon programının sonunda, "Ekleyecek bir şeyiniz var mı?" kabilinden bir soru üzerine, "Referandumda herkesi evet demeye çağırıyorum" demesi veya siyasi rakiplerine gol tadında son bir laf sokuşturması beklenirken, iç politikayı bir kenara itip, halka "Pakistan'ı unutmayın" diye sesleniyor... 1990'lı yılları hatırlıyorum da, imdat çığlıklarının yükseldiği bir ülke için yardım kampanyası düzenledik mi, karşımıza herkesten evvel -mesela Bosna savaşında Sırplardan da evvel- kendi hükümetimiz çıkardı. Yasak savmak babından yarım yamalak ve ağır aksak bir Kızılay operasyonuyla yetinir, bununla yetinmeyip yardım seferberliği başlatan sivil örgütlerin de önünü kesmeye çalışırdı hükümet. Bugün ise herkesten evvel hükümetin kendisi seferber oluyor; Bakanlar Kurulu, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nı, Pakistan'da meydana gelen sel felaketinden zarar gören kardeşlerimiz için yardım kampanyası düzenlemek ve bu kampanyanın ulusal koordinasyonunu yapmakla görevlendiriyor; Başbakanlığın Pakistan'a bağış için açtığı banka hesaplarında biriken paraların ihtiyaç sahiplerine geciktirilmeden aktarılması için tedbirler alınıyor; bizzat Başbakan, kampanyanın seyrini titizlikle takip ediyor... Ve... Kendi yardım kampanyasını düzenlemekle yetinmiyor hükümet; geçtiğimiz senelerde Açe'deki tsunami felaketinde, Pakistan depreminde, Lübnan savaşında olduğu gibi, kampanya düzenleyen sivil yardım kuruluşlarının da önünü açıyor. İHH İnsani Yardım Vakfı geçen Cuma günü Pakistan'a 450 ton yardım taşıyan bir tren kaldırdı, öneki gün de 30 ton yardım taşıyan bir uçak... Eskiden sivil yardım kuruluşları Türkiye dışına böyle dolambaçsız ve bu kadar süratli yardım operasyonlarını hayal bile edemezlerdi. Bürokrasiyle aylarca boğuşmak, devletle saçma sapan 'uzlaşma' arayışlarına girmek ve çoğu zaman bundan da bir sonuç alamayıp işlerini yine devletle didişe didişe yapmak zorunda kalırlardı. Bize bugünleri gösteren Allah'a şükretmeliyiz. Pakistan'a yardım yollarının ardına kadar açık olması öyle büyük bir nimet ki, bu nimeti hakkıyla değerlendirmezsek kendimize (evet, Pakistan'dan evvel kendimize) yazık ederiz. Evleri yıkılan, tarlaları mahvolan, aç ve bî ilaç kalan Pakistan halkının derdi o kadar büyük ki, o derde derman olmanın sevabını ve o derde kayıtsız kalmanın vebalini varın siz hesap edin. Başbakanlığın, İHH İnsani Yardım Vakfı'nın, diğer yardım kuruluşlarının internet sitelerinde ve gazete ilanlarında yer alan banka yahut posta çeki hesap numaralarından bir tanesini hemen not edip o hesaba ilk fırsatta para yatırmak, az veya çok imkânı olan herkesin öncelikli gündem maddeleri arasında yer almalı. "Verirsem azalır diye mi korkuyorsun? Öyleyse sen Allah'ı tanımıyorsun" diyor ya Mustafa İslamoğlu... Verdiğiniz her kuruş size rahmet ve bereket olarak geri dönecektir inşaallah. *************Hakan ALBAYRAK - Yenişafak Gazetesi
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarşaflı partililer CHP rozetlerini iade etti | ErdalGüler | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 31 | 24.05.2011 09:07 |
Yeni bir Anayasa hazırlanmalı | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 07.08.2008 14:31 |
Kapatmayı bitirecek teklif | fertelliyim | Arşiv | 5 | 28.03.2008 10:57 |
-->Sivil anayasa taslağı | ceylankimya | Arşiv | 53 | 21.03.2008 21:27 |
Anayasa taslağımız ABD'lilere anlatıldı | abircan | Arşiv | 4 | 05.03.2008 14:48 |